"ДЕНЯТ" с Веселин Дремджиев, 19 април 2021
Публикувано на 19.04.2021

Президентът Радев провежда днес консултациите с политическите партии преди връчването на първия мандат - на ГЕРБ. А в неделя агресивен, изплашен, нагъл към журналистите, Борисов отново повтори пропагандни полуистини и лъжи. Как се купуваха гласове, имаше ли специално отношение на властта към Републиканци за България, има ли кадрова чистка в ГДБОП и в другите служби за сигурност - гост Цветан Цветанов.

Защо средствата за запазване на работните места не са достатъчни, от какъв тип финансиране и за какво реално имат нужда компаниите в периода на възстановяване - коментар на Ралица Иванова, консултант по разработка и управление на европейски проекти.

Експерти от гражданското обединение "За зелен рестарт" показват как България може да преодолее сегашните си проблеми и да се превърне в зелен, дигитален и иновативен лидер през 2050 г. - гостенка Саша Безуханова.

Алексей Навальный е на крачка от смъртта. В сряда руснаците излизат отново на масови протести. Чехия изгони 18 руски дипломати - пряко от Прага Евгения Бернщайн.

Всичко това - в "ДЕНЯТ с В.Дремджиев.


Гледайте "ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев" по TV1 от понеделник до петък в 20:00 часа!

Сподели с приятели в