Гледайте по ТV1

Годишен хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 2019 ГОДИНА

ovenОВЕН

Годината за представителите на зодия Овен ще бъде наситена със събития, в които ще участват с целия си устрем и енергия. Ще преодолявате смело трудностите и ще вървите право към успеха. Проблеми няма да липсват, но с помощта на силният си характер и воля ще сте способни да ги преминете. Важно е да се фокусирате върху целта, а не върху препятствията и тогава всичко ще се нареди.

Любов
Новата година няма да е лесна в личен план. Необвързаните ще бъдат подложени на предизвикателства докато срещнат подходящия човек. При семейните ще стои въпроса да съхранят своите отношения. Предстои ви не леката задача да намирате баланс между работата и дома, както и да съхранявате хармонията в семейството. Ще бъдете ангажирани в множество дейности и проекти, а не бива да пренебрегвате любимия човек.

Финанси
В материален план 2019 г. обещава да е благополучна. Първата половина ще донесе приятни изненади, които значително ще подобрят финансовото ви положение. Ако правилно инвестирате своите сили и разпределяте добре времето, положите нужните усилия и трудолюбие – материалната стабилност няма да закъснее.

Кариера
Развитие на собствен бизнес, израстване в кариерата и повишение в службата – това обещава Новата година за Овните. Неприятности и определен хаос в работата няма да липсват, но като цяло, за професионалното развитие 2019 г. носи оптимистични прогнози. Важно е да не се пропускат шансовете, които няма да са малко. Нужно е да обърнете внимание на адекватното и разумно планиране, правилна стратегия и трезво мислене.

Здраве
Тъй, като годината ще е интензивна, дори и на силните и здрави Овни ще се наложи да обърнат внимание на своето здраве. Ще трябва на моменти да забавите темпото, да не приемате непосилни ангажименти и да редувате оптимално периодите на активност и почивка. Добрият режим на сън и хранене, отделянето на време за разходки, спорт и спа-процедури – ще са нужни за да съхраните балансирана своята енергия.

ovenТЕЛЕЦ

Годината, като цяло, обещава да бъде стабилна за Телците, но няма да липсват и неочаквани изненади и заплетени ситуации, които ще се нуждаят от не леки решения. Въпреки това положителните моменти ще бъдат много повече от отрицателните. През Новата година ще можете да разчитате на подкрепата на приятели и близки хора. Възможно е да придобиете нещо ценно, свързано с духовното ви развитие. Бъдете умерени в своите амбиции и желания, постарайте се да не преминавате границата, а да ги поддържате в равновесие. Трудностите не разрешавайте сами, а се доверете на по-опитни хора.

Любов
Годината носи определени изпитания за любовните връзки, но умението ви своевременно да откликвате и разрешавате нещата и да игнорирате провокациите, ще ви помогне да избегнете сериозните противоречия. Именно благодарение на природната ви сдържаност, хармонията в отношенията ще доминира. При необвързаните ще е нужна по-голяма бързина и действие, защото кандидати ще има, но е важно да не ги изпуснат.

Финанси
През Новата година на Телците ще им се наложи повече да работят. Усилията ще бъдат възнаградени и материални придобивки няма да липсват. Но, на добри финансови доходи ще разчитат само тези, които се адаптират към обстоятелствата и промените. Друг важен момент е да не се подценява мнението и съветите на колеги и началници, защото те ще са ценни и обективни. Като динамика, втората половина на годината ще е съществено по-доходоносна от първата.

Кариера
През 2019 г. ще може да демонстрирате своите таланти и професионализъм. Годината е благоприятна за развитие в кариерата и придобиване на нови партньорства. Важно е да се възползвате от шансовете, които ще ви се предоставят. Повече изслушвайте мнението на колегите, по-малко споделяйте своето. Представителите на бизнеса могат да очакват успешни договори с чуждестранни партньори, които обещават добро взаимно сътрудничество.

Здраве
Представителите на Телец предпочитат пасивната почивка, но активният спорт и физически занимания ще внесат нови сили и ще се почувствате добре. Постарайте се повече да се движите и по-малко да водите заседнал живот. През Новата година ще ви е от полза да обърнете сериозно внимание на хранителния си режим. Склонни сте да го пренебрегвате, но сега ще е важен за вас, за самочувствието и здравето ви. Обърнете се към специалист и внесете промени в своя хранителен режим.

ovenБЛИЗНАЦИ

Годината ще протече успешно и плодотворно за представителите на Близнаци. Това не означава, че всичко ще бъде гладко и ще се даде лесно. За да постигнете своите цели ще трябва добре да се потрудите. Препятствията ще ви бъдат само от полза, ще ви мотивират и правят по-креативни и изобретателни. 2019 г. ще ви помогне да придобиете ценен опит и да получите прекрасна възможност да промените своето бъдеще към по-добро. Не бъдете пасивни и не се страхувайте от новите възможности. Новата година ви призовава да се разделите с всички свои съмнения и да действате.

Любов
През настъпващата година трябва да бъдете по-внимателни към своите емоции. Семейните връзки ще бъдат подложени на проверка, като не са изключени авантюри и мимолетни увлечения. Вие сами решавате дали да рискувате своите семейни отношения за тях. Необвързаните трябва да внимават с избора си, защото през Новата година любовните възможности ще са много, но емоционалните решения могат да не са най-правилните.

Финанси
Началото на годината може да завари Близнаците с по-нестабилно финансово положение. Но към средата на годината ще се усети съществена промяна в материален план. Добре е да бъдете търпеливи в очакванията си, защото е възможно някои разплащания да не дойдат на очакваната дата и да закъснеят.Независимо от това какво сте инвестирали – пари или лични усилия, то ще ви се изплати. Търпението, постоянството и рационалността ще са вашите добри съветници.

Кариера
Спонтанността е прекрасно качество, но не бива да се осланяте на него, когато това засяга вашата работа. Избягвайте да взимате прибързани решения и не насилвайте събитията и обстоятелствата. При деловите преговори, срещи с партньори и обсъждания с началниците, не бързайте необмислено да се изказвате или коментирате. Търсете подходящия момент, когато да го направите. Съхранете идеите си, защото няма да липсват конкуренти, които могат да се възползват от тях. Първата половина на годината ще е стабилна и без особени промени, а през втората вече може да очакват съществено развитие, като повишение или награда за вашия труд.

Здраве
Емоционалното състояние е на преден план през Новата година. С каквото и колкото да сте ангажирани, по-важно е не толкова какво се случва, а това как и защо вие го приемате. Именно по тази причина могат да възникнат периоди на по-голямо нервно напрежение. Спортът е добро средство за справяне, също така групите за собствен опит и личностно израстване. Добре ще ви се отразят и занимания с йога и медитация.

ovenРАК

Раците са силни личности и в техните възможности е да се справят с много проблеми. Новата година не е изключение и ще постави пред тях не малко задачи. Някои по-сложни, но преодоляването им ще зависи единствено от желанието на Раците. Много важна роля през годината ще играе хармонията, както в семейството, така и в душата. И за да постигнат желаното ще е важно вътрешното състояние и личната мотивация.

Любов
Необвързаните представители на знака ще имат шанса и възможността да срещнат своята бъдеща половинка. Новата година благоприятства създаването на връзки при тях. Семейните вероятно ще почувстват умората и рутината от съвместното съществуване и не е изключено да потърсят нещо ново в романтичната сфера извън дома. Но, това е добре да бъде внимателно премислено, защото въпреки приятните мигове и емоции, това може да доведе до раздяла с настоящия партньор. Годината е щедра на романтични предложения, но Раците трябва да внимават какво избират.

Финанси
2019 г. обещава значително увеличаване на материалния доход, но паралелно с добрата новина, върви и тенденцията за разточителност. През Новата година Раците ще са склонни да проявяват прекомерна щедрост, необмислени и спонтанни покупки и инвестиции. Добре ще е финансовите придобивки да вложат в личните и семейни нужди, а не в решаването на чужди проблеми. Не е благоприятно за представителите на знака да дават заеми през годината, защото са възможни проблеми с тяхното връщане.

Кариера
Въпросите и перспективите, свързани с кариерата през годината, ще се развиват благоприятно. Вашата упоритост и усърдие ще бъдат забелязани и оценени от началниците и колегите. Повишение в длъжност е напълно вероятно, както и отваряне на нови възможности за допълнителен доход. Важно е когато се захванете с нови идеи и проекти, да не ги отлагате за по-късно, а да действате и реализирате своевременно. Няма да липсват и възможности за допълнителна квалификация и обучения, които ще ви бъдат от голяма полза.

Здраве
Добре е през настъпващата година да обръщате внимание на здравето и физическото си състояние. Не се занимавайте със самолечение, както и не пренебрегвайте, малките на вид, оплаквания. Склонни сте да неглижирате някои здравословни проблеми, затова при нужда се обръщайте към специалист. Добре ще е предварително да планувате и организирате отпуската си, като я съобразите с онова място, което ви помага да релаксирате и възвърнете добрия баланс.

ovenЛЪВ

Новата година обещава на Лъвовете да не бъде скучна. В живота ви ще настъпят промени и невероятни събития. Както винаги ще бъдете много активни и ще се опитвате да реализирате по няколко идеи наведнъж, както в личния живот, така и в професионалния. Плановете ще са много, но реализацията няма да обхване всички. Повечето начинания ще приключат успешно. Лъвове, това е вашата година, в която ще съумеете да се избавите от съмнения, които до сега са ви пречили да реализирате замисленото. Това ще е една продуктивна година за вас, ако не допуснете грешката за всяко нещо да се хвърляте с главата напред, а действате обмислено.

Любов
През 2019 година е добре представителите на знака да не завързват мимолетни връзки на работното место, защото това може да промени значително взаимоотношенията с колеги. Годината ви предоставя добри шансове да откриете човека и да започнете нова връзка. Важното е да не прикривате и задържате емоциите си. Дайте им свобода и ги споделете открито. Семейните и обвързани Лъвове ще трябва да се замислят за своето поведение и навици спрямо любимия човек. Ще им се наложи да променят някои от тях и да дадат повече признание на половинката си.

Финанси
Първата половина от годината не обещава големи промени във финансово отношение. Всичко ще бъде достатъчно стабилно и устойчиво. Но, през втората половина се очаква раздвижване и промени и те ще са свързани с вашата упоритост в работата, която ще бъде възнаградена материално. Добре е през Новата година да бъдете по-сдържани в покупките и по-разумни в инвестициите, за да не причините излишни загуби. Този съвет е полезен особено през първата половина на годината.

Кариера
Енергични и спонтанни, ще трябва да обърнете внимание на поведението пред началници и ръководство. Внезапни, непредсказуеми и неясни решения от ваша страна, не биха им се харесали. Положителното развитие в кариерата и евентуалното повишение, в голяма степен ще е свързано с вашите взаимоотношения с висшестоящите. Трудности са възможни, но вие с лекота ще ги преодолеете, ако работите колективно с другите и не поемате излишно лидерство. През 2019 г. ще се появят много нови проекти, с които ще се справяте бързо и успешно. Не се дистанцирайте от колегите си, а вложете цялото си усърдие в груповата реализация.

Здраве
През Новата година е добре Лъвовете да обръщат повече внимание на своя режим. Трябва да балансирате процеса работа-почивка, както и да се придържате към здравословното хранене. Злоупотребата с храна, алкохол и липса на достатъчно сън, бързо ще ви вади от равновесие. 2019 г. иска от вас един балансиран, здравословен режим, в който не бива да пропускате и физическите натоварвания, и занимания със спорт.

ovenДЕВА

С настъпването на Новата година започва един подем в силите на Девите, който ще ги ангажира и ще разшири значително границите на възможностите. Силна и активна година, в която трябва да действате, но не бива да се поддавате на емоциите. Явяват се добри възможности, но грешки не са изключени в резултат на емоционалните състояния. Друг важен момент е, че поставяйки начало на нещо, няма да има връщане назад. Затова обмисляйте и преценявайте добре нещата още в самото им начало. Звездите ви съветват също да смекчите своя темперамент и поведение. Да бъдете по-малко критични и по-дипломатични.

Любов
Новата година предоставя шанса на вас, необвързани Деви, да срещнете своята любов и да създадете семейство. Интимните отношения ще ви дадат добър урок, учейки ви да преоткривате в другия качества, които до сега не сте забелязвали. Няма да допуснете старите грешки да оценявате партньора по определени характеристики, а ще проявите мъдрост, приемайки го като уникална същност и индивидуалност. Семейните Деви ще се радват на съвместния си живот и единственият „препъни камък” в тях може да бъде само ревността, за която няма да има съществени основания. Ще има предизвикателства към семейния ви живот, които ще проверят представите и разбиранията ви за доверие.

Финанси
Възможно е началото на Новата година да внесе известна апатия у Девите, която да попречи на работоспособността им. Това ще е продиктувано от липсата на промени и застой във финансовата сфера. Но, от пролетта нещата ще се раздвижат и може да се очакват допълнителни доходи към съществуващите. Дори и да не очаквате никакви съществени придобивки в материалната сфера – тях ще ги има. Въпреки, че сте ненадминати практици в покупките и придобивките, през 2019 г. ще ви се наложи да се въздържате от някои харчове. Инвестиции в рискови начинания не са препоръчителни.

Кариера
Голяма част от представителите на Дева ще направят сериозна крачка в развитието на кариерата. Това няма да стане бързо и внезапно, а ще е свързано с постъпателно развитие и упорит труд. През Новата година може да постигнете много, ако разчитате на съмишленици и колектив. Бъдете готови и за трудности, които именно с помощта на другите ще разрешите. Търпение, усърдие и умерени амбиции са ключовите думи за кариерата ви. Ще трябва да си припомните за скритите възможности на силния си характер, защото ще има периоди със значителни натоварвания и допълнителни задължения. Но вашата саможертва и упоритост ще бъде възнаградена.

Здраве
Вредните навици, като обездвижване и тютюнопушене могат да се отразят неблагоприятно на общото ви състояние. Препоръката е задължително през Новата година да включите в ежедневния си режим редовни занимания със спорт. Не игнорирайте важността му за сметка на други дейности. Вторият фактор, на който трябва да обърнете внимание е емоционалното състояние. Избягвайте стресови ситуации и продължително нервно напрежение. Занимания с йога, медитация и релаксация ще ви помогнат да преодолеете проблемите с нервната система.

ovenВЕЗНИ

За Везните 2019 година ще бъде наситена с увлекателни и незабравими събития. В живота на мнозина под този знак ще настъпят промени, които много ще ги изменят. Много е важно да се възползвате от предоставените възможности, защото втори такъв шанс няма да има. Свикнали сте да съобразявате себе си с обстоятелствата, но през Новата година ще е нужна вашата активност и това, да предприемете нещата така, както са правилни за самите вас. А твърдата увереност в своите сили ще ви помогне енергично и позитивно да отстранявате всяко препятствие, изпречило се на пътя ви.

Любов
В личните отношения годината за Везните ще е предизвикателна. Това засяга както семейните, така и необвързаните. Ще ви се наложи постоянно да балансирате между чувства и логика. И ако съумеете да намерите равновесие и не се впускате в спорове и уточнения, то хармонията ще заеме интимното ви пространство. Любовни флиртове и авантюри няма да липсват и те ще са силен мотиватор за промени в живота. Но, не залагайте само на емоциите, а обмислете внимателно всяка нова връзка в перспектива. За да избегнете ненужните конфликти през 2019 г.ще трябва да се научите да изслушвате внимателно партньора, защото голяма част от проблемите, ще са в липсата на взаимно разбиране.

Финанси
Като цяло в материалното положение през първата половина на годината няма да има значителни промени. Възможни са някои периоди с неравномерни доходи, поради неочаквано възникнали потребности. Стабилизирайте разходите през този период от време, за да не преживеете дисбаланса. Втората половина на годината носи стабилност и добре реализирани възможности под формата на хонорари и бонуси. Допълнителните възнаграждения в голяма степен ще зависят от вашите способности и лична инициатива.

Кариера
В професионалната сфера също ще ви се наложи да намирате оптималния баланс. Ще има пикове и спадове, ще има време на рутина и такова със силно емоционално присъствие. От вас се очаква да балансирате крайностите и да намерите нужното равновесие. 2019 година обещава да е успешна за търсещите работа или тези, които предприемат промени в сферата на дейност. Може смело да предложите своята кандидатура за желаното от вас място. В началото няма да е лесно, но бързо ще адаптирате. За всички представители на Везни Новата година предоставя добри и обещаващи възможности за подобряване на квалификацията и разширяване на професионалните знания.

Здраве
Тъй, като годината носи повече емоции от обикновено, може да се почувства дисбаланс в психичната сфера. На всяко пренапрежение е добре да реагирате своевременно, като най-добрата форма на почивка е съня. Не се лишавайте от него. За да стабилизирате емоционалната сфера, обърнете внимание на любимото си хоби и не го пренебрегвайте. Също така разширете културния си живот – това ще ви зареди позитивно. А натрупаните негативи може да редуцирате с физическа активност.

ovenСКОРПИОН

Скорпионите ще почувстват необикновен подем, който ще им помогне да развият силна дейност. Решителността и стремежа да се върви само напред, ще им позволи да не спират по пътя на успеха. Не бива да се вълнувате и притеснявате по повод неуспехи, защото такива няма да има. В живота ви ще произтекат множество промени – към добро и то в различни посоки. Съветът е да не прибързвате при взимането на решения. Винаги внимателно оглеждайте ситуацията и обмисляйте факторите. Добрата преценка ще ви помогне да избегнете излишните трудности.

Любов
Скорпионите ще са обградени от вниманието на представителите на противоположния пол. Това ще помогне на необвързаните да срещнат подходящия партньор. Важно е да сдържате своите ярки емоции и експанзивност. Енергията, която ви дава 2019 г., лесно предизвиква вашия нрав и за да не отблъснете партньора поддържайте по-добър самоконтрол. През Новата година сте склонни да смесвате професионалното с личното. Това няма да се отрази добре, ако внасяте работните стремежи в своя дом. Разграничете двете неща, като не допускате и обратното – личният живот да диктува кариерата ви.

Финанси
Материалната сфера в голяма степен ще зависи от вашата далновидност и способност да предвиждате нещата няколко стъпки напред. Това ще ви се наложи, защото конкуренти няма да липсват и от вашата бързина ще зависи да ги изпреварите. Но със своя фин усет и способност да улавяте новите тенденции от рано – финансовото развитие е гарантирано.

Кариера
През настъпващата 2019 г. мнозина Скорпиони ще се издигнат в службата. Издигането в кариерата няма да дойде като подарък, а благодарение на вашите решителни действия. Ще ви се наложи да се борите за него с конкуренти, като някои от тях ще играят нечестно. Емоционалната овладяност, сдържаността и добре обмислената стратегия са важните фактори за вашия успех. Решителността и прибързаността са две различни неща. Важно е да уловите точния момент, който е решаващ.

Здраве
За физическото състояние на Скорпионите годината обещава да е добро. Но емоционалното е доста активно и е добре да му се обърне внимание. Избягвайте стресовите ситуации и намерете време за любимия ви спорт. Обградете се с точното обкръжение, нека те бъдат позитивни хора и ваши съмишленици. При по-напрегнати периоди – сменете обстановката и не пренебрегвайте пълноценната почивка.

ovenСТРЕЛЕЦ

Подем очаква Стрелците през Новата година. Като типичен представител на оптимистичния дух, ще крачите с големи крачки напред, както в кариерата, така и в личния живот.Вашата активност и целеустременост ще бъде ярка и силна. Ако през изминалата година сте претърпели някои неуспехи в работата или семейството, то през тази трудностите ще са зад гърба ви. Това не означава, че всичко ще дойде наготово, ще ви се наложи да положите определени усилия, но за тях ще получите щедра отплата. Пред каквито и предизвикателства да се изправите – ще се справите достойно и с лекота.

Любов
За да се радвате на хармонични взаимоотношения в семейството, ще трябва да проявите повече внимание по отношение на своите близки. През 2019 г. ще е добре да отделяте повече време за тях. Необвързаните ще имат шанса да срещнат своята бъдеща половинка и да завоюват нейното сърце. Новата година е благосклонна към Стрелците в любовната сфера. Носи късмет, възможности и успехи. Авантюри и флирт няма да липсват, защото ще имате силно присъствие и няма да останете незабелязани от обкръжението.

Финанси
Финансовото положение ще е динамично. Ще има пикове, но и спадове. През първата половина на годината са възможни премии и допълнителни доходи от изминали проекти, но през лятото ситуацията ще се подобри значително и може да очаквате приток на парични средства. Най-добрият период във финансово отношение ще бъде есента. Най-важен фактор за вашето благополучие е разумното разходване на средствата. Очакват се непредвидени разходи, затова правете добре своите сметки.

Кариера
За мнозина от представителите на знака ще се наложи да довършват започнати преди време проекти. Това е важно, защото от техния резултат ще зависят възможностите за нови начинания. Поемайки нови проекти, ще трябва да се ангажирате с лидерството и отговорностите по тяхното изпълнение. Това ще са добри възможности, да разкриете и утвърдите своя професионализъм, което няма да остане незабелязано от ръководство и началници. Вашата далновидност ще ви води и помага за най-добрите решения по професионалния ви път. Шансове няма да липсват,но те както бързо се появяват, така бързо могат и да отминат. Бъдете бдителни и бързо реагирайте на тях. Новата година ще разкрие чудесни възможности за онези Стрелци, които възнамеряват да стартират собствен бизнес.

Здраве
2019 година няма да създава проблеми със здравето на Стрелците. Но трябва да обърнете внимание на хранителните си навици и режима на съня. Не бива да стигате до прекомерност в храненето, защото съществува тенденция да наддадете през Новата година. Това може успешно да регулирате с добра и постоянна физическа активност и балансирано и здравословно хранене. Добре в здравословно отношение ще се отрази хомеопатията и билколечението.

ovenКОЗИРОГ

Много силна година предстои за представителите на Козирог. Тя ще е изпълнена с предизвикателства, които ще мобилизират вашата решителност и трудолюбие. Ангажиментите ще бъдат повече, задълженията – също. Само от вас зависи реализирането на възможностите и успехите, които ще пожънете. Ще ви се наложи да работите повече и по-усърдно, но в замяна на това ще бъдете наградени достойно. През Новата година ще можете да реализирате своите идеи, ще можете и да превърнете своите мечти в реалност.

Любов
2019 година ви е подготвила положителни промени в семейния живот. Ще направите нововъведения, свързани с дома и ще промените мирогледа си за семейството и взаимоотношенията. Силните емоции няма да липсват и ще вълнуват и освежават по детски вашето семейство. Дългогодишно обвързаните ще станат по-спонтанни, открити и креативни. Необвързаните ги очакват различни романтични приключения. Възможно е някои както бързо са се зародили, така и внезапно да приключат. Но, като цяло, в живота ще навлезе любовта.

Финанси
Новата година гарантира стабилност на Козирозите в материален план. Финансите ще нарастват, но плавно, без изненади и особени скоци. Приток на значителни средства могат да очакват онези, които се занимават с недвижими имоти и инвестиции, затова за заетите с бизнес годината ще е силна. За трудово ангажираните допълнителни бонуси и възнаграждения ще има, ако докажат професионалните си умения на практика и постигнат повишение.

Кариера
През Новата година може да очаквате сериозни промени в кариерата през пролетта и лятото. Това е и най-доброто време да реализирате своите идеи. В този период ще можете да сключвате успешни договори и да заемете изгодна длъжност. Вие сте амбициозни и упорити хора и прилагайки тези свои положителни качества, ще съумеете да направите впечатление и да бъдете оценени от началниците. Тогава няма да закъснее и желаното от вас повишение в работата. За да върви успешно кариерата ви, ще е нужно да подобрите работния климат и взаимоотношенията с колегите.

Здраве
Проблеми в здравословно отношение не се предвиждат, с изключение на възможните прояви на пренапрежение и претовареност. Много важно за вас през Новата година е да намерите добри начини и средства за разтоварване и релаксация. Подбирайте подходящи места за почивка и избягвайте шумните и пренаселени места. Всяка отворила се възможност за пътуване и отдих – използвайте пълноценно. Избягвайте да носите у дома работата и работните си отношения.

ovenВОДОЛЕЙ

Активна година предстои за представителите на Водолей. Нови запознанства, засилено общуване, както в деловата сфера, така и в любовните отношения. Ще движите по няколко неща едновременно и ще бъде добре да не разсейвате енергията си, а да се съсредоточите върху конкретна цел или най-важното. Помощници и съмишленици ще имате, но основно ще разчитате на себе си. Това може да бъде вашата година на успех и плодотворна работа. Спонтанни и понякога ексцентрични, през Новата година ще е добре решенията, които взимате, да бъдат добре обмислени.

Любов
Изкушения на любовния хоризонт няма да липсват, както за семейните, така и за необвързаните. Много нови хора ще влязат в живота ви, като някои от тях ще бъдат с по-сериозни намерения. Обвързаните трябва да преценят риска от подобни авантюри, защото промени в семейния статус са възможни. Самотните ще се радват на различни емоционални приключения, но въпреки позитивните преживявания, ще им се наложи да вземат решение за бъдещ съвместен живот. И в романтичната сфера инициативата трябва да е ваша.

Финанси
Първата половина на Новата година не обещава крупни печалби, но не бива да унивате – финансови постъпления ще има, но не в тази степен, която очаквате. За сметка на това през второто полугодие може да се надявате на развитие в материалната сфера, като тя няма да бъде равномерна. Възползвайте се от шансовете, които ви се предоставят през втората половина. Много важен финансов фактор за вашето благополучие ще бъде разточителността. Следете внимателно бюджета си и не правете рискови инвестиции.

Кариера
Професионалното развитие през 2019 г. ще зависи от способността ви да се концентрирате върху едно нещо и да го доведете до край. Това ще отчетат и вашите ръководители, от които ще произтече повишението ви. През Новата година може да постигнете значителен напредък в работата, ако вложите качествено нови и креативни идеи. Инициатори сте на промени, за които е важно да бъдат новаторски. Годината ви дава много добри възможности за кариерно развитие, чрез квалификационни курсове и усвояване на нови знания.

Здраве
Важен фактор за общото ви състояние през Новата година е способността и умението да разпределяте правилно своите сили и енергия. Крайните натоварвания, както и отсъствието на достатъчна активност – могат да ви се отразят неблагоприятно. Комуникацията и общуването ще бъдат значима сфера за вас през 2019 г. Затова организирайте своите почивки и разтоварване с подходящите хора и обкръжение. Именно то ще ви зареди позитивно и ще ви помогне да балансирате своята активност. Заниманията със спорт също са препоръчителни, стига да не прекалявате и с тях, фиксирайки се основно там.

ovenРИБИ

Новата година ще донесе много начинания за Рибите. Тя ще е плодотворна и спокойна. Някои от представителите на знака ще направят сериозни промени в кариерата си, ще започнат нова работа или ще се ангажират с допълнителна такава. 2019 г. ще ги подкрепи в тези промени и ще ги дари с късмет. Важно е да не се отпускате и да не оставяте нещата да се развиват сами. Трябва да сте активни, мотивирани и трудолюбиви. Голяма част от успехите пред настъпващата година ще зависят от усилията, които сте полагали и през изминалата.

Любов
Новата година обещава да внесе хармония в семейството. Прекомерната увлеченост в работата и ангажименти извън дома, могат да станат причина за дисбаланс в личните отношения. При свободните представители на знака, 2019 г. очертава две тенденции: първата – да отправят предложение на човека до сърцето им и втората – да обърнат внимание на предложенията, които се очертават през настъпващата година. Флиртове и авантюри ще има, но те не обещават да останат за дълго. Не прикривайте своите чувства и намерения и бъдете по-активната страна в новосъздадените връзки.

Финанси
Ако някои представители на Риби не са били удовлетворени материално през изминалата година, то сега ще могат да сменят работата в желаната посока. Финансово годината ще е динамична, с върхове и спадове, но това не бива да ви притеснява, защото промените са във ваша полза. Ако искате да повишите значително материалното състояние ще трябва сериозно да се постараете, да проявите упорство, целеустременост, дори и някои жертви. Дръжте разточителните пориви под контрол, защото годината е променлива и така ще внесете определена финансова стабилност.

Кариера
Смело реализирайте професионалните си планове Новата година ви подкрепя във всяко начинание. Демонстрирайки постоянство, организираност и целеустременост, няма да останете незабелязани от ръководителите. Не се отпускайте и предавайте при наличие на препятствия, нещата ще се разрешат успешно във ваша полза. Това, за което сте положили усилия през изтеклата година – ще ви възнагради. През 2019 г. е важно да поддържате оптимално климата на отношенията с колеги. Добри дипломати сте и можете чудесно да се справите с ненужните сплетни и провокации. За тези от вас, решили да стартират нов бизнес, е нужно само лична активност и постоянство, останалото 2019 г. ще ви даде под формата на добри шансове и късмет.

Здраве
С настъпващата Нова година е препоръчително Рибите да се отнасят по-отговорно към нуждите на тялото и възникващите здравословни проблеми. Не подценявайте и не пренебрегвайте съня и активната почивка. Също така тенденцията да променяте периоди на засилена активност с продължителна пасивност, също може да се отрази на самочувствието ви. Придържайте се към „златната среда” и избягвайте крайностите, като стрес или леност. Както спа-процедурите, така и фитнеса ще ви се отразят добре.