Да ти пуснат телефона в сайт за секс услуги - "Алтернативата" с Емилия Милчева
Публикувано на 01.03.2021

Отмъщението на фараоните - да ти пуснат телефона в сайт за секс услуги Виктория Симеонова, репортер на Господари на ефира:

От 3 години в "Господарите" разследваме финансовата пирамида, в прокуратурата има няколко досъдебни производства - и пълно мълчание. За отмъщение публикуваха телефона ми в сайт за секс услуги и оттам започнаха да ми звънят непрекъснато. "Глобал Маркетс" и свързаните с тях фирми оперират поне с 200 милиона лева, работили са и в Гърция и в Румъния, но в Румъния очевидно разследващите органи действат по-бързо и са ги затворили.


Честни и безопасни избори? Едва ли Цветозар Томов, бивш член на ЦИК и експерт по изборно законодателство:

Провалът с ваксинацията на изборната администрация е очевиден - една малка част от нея вероятно ще успее да получи първа доза от ваксината, но за втора едва ли. Контролираният и купен вот ще доминира и на тези избори, защото срещу тези схеми има неписано съгласие да не се противодейства.


Къде са младите от протестите на изборите на 4 април Димитър Димитров, историк, анализатор, кандидат за депутат от листа на Демократична България:

Аз съм кандидат от гражданската квота и за себе си съм сигурен, че ако стана депутат и се предлагат решения, които не са в съгласие с моята съвест и убеждения, ще напусна. Димитър Димитров, политик, млади, кандидат-депутат, Демократична България,


Какво е да си с българско самосъзнание в Северна Македония? Владимир Перев, журналист, уволнен заради пробългарски прояви от македонската телевизия през 2004 г.:

Този конфликт между България и Северна Македония не е лесен за решение. Как мислите, че македонските управляващи ще признаят, че Гоце Делчев е българин, учил във военното училище в София, след като са убеждавали гражданите, а и навсякъде пише друго?! Която власт в Македония признае това, си заминава...


Гледайте "Алтернативата" неограничено на https://tv1.bg! Също и в Youtube TV1 България, Facebook TV1 България.


Бъдете част от "Алтернативата", дарете за бъдещето на свободните медии! https://alternativata.bg

Сподели с приятели в