Гледайте по ТV1

Водолей - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 18 март 2019
  • ВТОРНИК - 19 март 2019
  • СРЯДА - 20 март 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 21 март 2019
  • ПЕТЪК - 22 март 2019
  • СЪБОТА - 23 март 2019
  • НЕДЕЛЯ - 24 март 2019

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 18 март 2019

Девизът на днешния ден е вяра в себе си. Не взимайте нищо случващо се днес присърце и в никакъв случай не падайте духом. На семейния небосклон промени не се очакват. Каквото и да провокира раздразнение и неприязън, не бива да откликвате и да обръщате внимание. Доверете се на собствената си преценка и действайте.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 19 март 2019

Прогнозата за Водолеите предупреждава за неочаквани обрати в съдбата. Въпреки, че настъпва период благоприятен за реализация в професията, проява на талантите и финансови успехи, тези тенденции са крайно неустойчиви. Затова не се захващайте за рискови и непроверени проекти, защото е възможно да загубите. Доверете се на сигурното и стабилното.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 20 март 2019

Решителността, способността да убеждавате хората и предпазливостта ще ви помогнат да отслабите негативните тенденции на деня. Постарайте се днес да избягвате ненужните разговори и деловите срещи. Не е добре да се търгува с недвижимост и да се инвестира в покупки. Изпитанията по-леко ще понесете заедно с доверен партньор или съюзник близо до вас.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 21 март 2019

Денят е свързан с нарастване на творческите и сексуални възможности. Необходимо е и да се преосмисли натрупаният опит. Удачен е за планиране, за социални и творчески контакти. Не се вслушвайте в чуждото мнение, излишната доверчивост може да доведе до загуби. Новите запознанства ще носят дългосрочен характер, с тенденция за бъдещо партньорство.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 22 март 2019

Днес е възможна визита на приятели или роднини, която ще ви даде възможност да прекарате приятно времето си. При много от Водолеите може да се породи стремеж към популярност и светски развлечения, към веселие. Но във втората половина от деня бъдете предпазливи и избягвайте конфликтите.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 23 март 2019

Напрегнат ден за представителите на Водолей. Творческите възможности са значително занижени, а добре обмислените планове могат да рухнат под чуждо влияние, чрез погрешни идеи или неверни съвети от обкръжението. Бъдете самостоятелни и не се поддавайте на чуждото мнение. В личните отношение е възможно да усетите умора, затова планирайте разтоварване и почивка.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 24 март 2019

Днешният ден отново ще призове желанието ви за популярност, за светски развлечения и веселие. Общуването с приятели или роднини ще дадат възможност да прекарате приятно времето си, както и да проявите своята индивидуалност. Денят е благоприятен за пътешествия и разходки сред природата.