Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

Водолей - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 11 ноември 2019
  • ВТОРНИК - 12 ноември 2019
  • СРЯДА - 13 ноември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 14 ноември 2019
  • ПЕТЪК - 15 ноември 2019
  • СЪБОТА - 16 ноември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 17 ноември 2019

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 11 ноември 2019

Понеделник не е най-доброто време за импровизирани промени в дома или семейните отношения. Насочете вниманието си към професионалната сфера, където успешно може да довършите започнати проекти, както и да актуализирате такива от миналото. Не допускайте суетата да диктува планове за неразумни диети.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 12 ноември 2019

Обстоятелства от миналото могат да изплуват неочаквано и да ви припомнят една дилема, която трябва да решите. Разпределението на силите и енергията в работата или в семейството ще ви вълнува днес, поставяйки ви в не леката ситуация да намерите правилният баланс.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 13 ноември 2019

Така присъщият ви оптимизъм и увереност в собствената гледна точка могат да помогнат на онези от вас, които са решили да работят самостоятелно или в творчески проекти. Но упоритостта и настояването в собствената правота, при работа в екип или с различни институции, може да ви създаде не малко проблеми.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 14 ноември 2019

Професионалната и лична сфери се стабилизират, внасяйки така желаната от вас устойчивост и яснота. Личната ви привлекателност, добронамереност и емпатия ще ви помогнат да привлечете чуждата подкрепа и да намерите най-прекия път до мечтаните резултати.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 15 ноември 2019

Силен ден за обучение, нов опит и самоусъвършенстване. Възможни са добри новини и приятни изненади от близък човек. Общият ви тонус е по-слаб от друг път, но това не пречи да се справяте успешно през деня. Обърнете внимание на здравословния режим, и пълноценната почивка.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 16 ноември 2019

Твърде спокоен може да се стори днешният ден за представителите на вашия знак. Желаете да сте в движение, да пътувате, да трупате впечатления. Дали ще го реализирате сами или с приятели, събота ще удовлетвори очакванията ви и няма да ви разочарова от гледна точка на положителни емоции.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 17 ноември 2019

Щастлив ден за представителите на вашия знак. Изпълнен с любов, красота и закачливи предизвикателства. Цялото ви същество копнее за разнообразни, вълнуващи и нови впечатления, които ще ви съпътстват в неделния ден. Вероятни са и добри финансови новини, стабилизиращи доходите ви.