Гледайте по ТV1

Водолей - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 9 септември 2019
  • ВТОРНИК - 10 септември 2019
  • СРЯДА - 11 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 12 септември 2019
  • ПЕТЪК - 13 септември 2019
  • СЪБОТА - 14 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 15 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 9 септември 2019

Това, което често демонстрират представителите на вашия знак, е неподправен оптимизъм. Въпросът е доколко външното поведение отговаря на вътрешното възприятие. Днес е добре да обърнете внимание на това. Да преразгледате своите силни и слаби страни, да се доверите на първите и да повярвате в силата си.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 10 септември 2019

Възможно е през днешния ден мнозина от представителите на знака да ангажират своето внимание по посока на личното здраве и физическо благополучие. Ако имате опасения направете нужното в тази насока, но не се фиксирайте единствено и само върху това. Доброто здраве изисква вашата позитивна нагласа и постоянство в здравословния режим.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 11 септември 2019

Възможно е на професионалния или личен хоризонт да изгреят някои проблеми. Това не бива да ви обезсърчава, напротив – разполагате с нужното да ги разрешите. Трудности в решаването може да предизвика тенденцията към фиксиране върху дреболии и незначителни неща, които да отклонят вниманието ви от същественото.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 12 септември 2019

За да си възвърнете вкуса към живота, са ви нужни изпитания, които ще ви принудят да напуснете зоната на комфорт и да действате. Днес може да срещнете именно тях и е добре да ги посрещнете философски. Четвъртък ви предоставя време за духовно израстване и усъвършенстване.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 13 септември 2019

Днешният ден акцентира на нуждата от грижи за вашето тяло и физическо благополучие. Дали ще включите нова диета в режима си или ще се заемете активно със спорт – резултатите няма да закъснеят. Петък е прекрасно време за естетични процедури и промени във визия и имидж.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 14 септември 2019

Събота не обещава да предостави нещо открояващо се за вас. Рутинен и спокоен ден, в който може да решите да се потопите в умерените темпове на почивката или сами да провокирате раздвижване на ситуацията, в желаната от вас посока. Ако търсите нещо различно – днес вие трябва да го създадете.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 15 септември 2019

Хармоничен и радостен обещава да бъде неделният ден за представителите на вашия знак. Изпълнен с приятни мигове, интересни срещи и вълнуващи отношения. Днес сте в центъра на внимание и няма да липсват изкусителни предложения. Във вихъра на забавата не пропускайте да бъдете по-прагматични и далновидни.