Гледайте по ТV1

Водолей - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 21 януари 2019
  • ВТОРНИК - 22 януари 2019
  • СРЯДА - 23 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 24 януари 2019
  • ПЕТЪК - 25 януари 2019
  • СЪБОТА - 26 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 27 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Водолей- 21 януари 2019

Понеделник дава силен старт на Водолеите в сферата на професионалната дейност. Работните срещи, контакти и пътувания ще са успешни. Комуникацията е на ниво, предложенията и идеите ви се възприемат позитивно от обкръжението. Денят позволява да реализирате и планове, свързани с недвижима собственост или дома.

oven

Дневен хороскоп - Водолей- 22 януари 2019

През днешния ден е добре да организирате своята активност съвместно с партньори или близки колеги. Успехите ви зависят от колективните усилия в много по-голяма степен, отколкото ако решите да реализирате заплануваното сами. Прояви на индивидуализъм няма да бъдат добре възприети, затова се съобразете с околните.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 23 януари 2019

Средата на седмицата идва с по-натоварен график за представителите на зодия Водолей. Задачите и ангажиментите ще са повече от обичайното, а тяхната реализация няма да върви съвсем по план. Ще ви се наложи да импровизирате в крачка и да движите няколко неща едновременно.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 24 януари 2019

Днес съществува вероятност професионалните ангажименти да доведат до по-емоционални реакции. По-изнервени сте от обикновено и това може да рефлектира върху съвместната ви работа с партньори. В личен план също е възможно работата да провокира конфликти с любимия човек. Отделете си време за почивка.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 25 януари 2019

В края на работната седмица се вливат нови сили, оптимизъм и творчески заряд при Водолеите. Спонтанни и уверени сте, печелите симпатиите и доверието на обкръжението, бивате оценени от началниците. През днешния ден може да споделите и най-смелите си идеи, както и да поставите начало на творчески планове.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 26 януари 2019

Събота се характеризира с две тенденции – отрицателна и положителна. Не е удачно в днешния ден да водите преговори или да поставяте на обсъждане свои планове и намерения. В семейството общуването също може да срещне проблеми. За сметка на това финансовите въпроси и романтичните отношения регистрират един успешен ден.

oven

Дневен хороскоп - Водолей- 27 януари 2019

През днешния ден е добре да загърбите професионалните и семейни ангажименти. Няма да срещнете нужното разбиране от страна на близки и партньори. Планирайте деня по посока на своите нужди и чувства. Любовта е силно застъпена днес и носи много радост и приятни преживявания.