Гледайте по ТV1

Водолей - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 27 май 2019
  • ВТОРНИК - 28 май 2019
  • СРЯДА - 29 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 30 май 2019
  • ПЕТЪК - 31 май 2019
  • СЪБОТА - 1 юни 2019
  • НЕДЕЛЯ - 2 юни 2019

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 27 май 2019

Изразявайки ярко и артистично своите мисли, заразявайки околните със своя ентусиазъм, ще се превърнете в неформалният лидер на всяка общност. Вашето остроумие и очарователност ще ви помогнат да завоювате сърцата на колеги, ръководители и представителите на другия пол.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 28 май 2019

Активен ден в който нараства предприемчивостта и увереността, появява се и творческо вдъхновение. Вашият дом може да стане място за срещи, където да се появят нови, оригинални идеи, които да изменят положително посоката на вашите цели. Командировки и сбирки ще се запомнят с приятни запознанства и плодотворни контакти.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 29 май 2019

Многостранните ви интереси и знания могат да ви направят търсени експерти. Потребността да утвърдите своя идеал и място в обществото, може да ви мотивира към смяна на работа или професия. Възможно е предпочитанията ви да се насочат към индивидуална или самостоятелна работа.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 30 май 2019

В четвъртък вашите чувства са дълбоки, а волята непреклонна. Появява се склонност към авантюри, които вероятно ще бъдат ярки, но кратковременни. Взаимодействията с обкръжението са по-комплицирани, а желанието ви да доминирате няма да допринесе за конструктивния диалог. Денят не е подходящ за изясняване на отношения.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 31 май 2019

В края на работната седмица е възможно да се сблъскате със ситуация, в която да бъдете подведени. Това може да е свързано с хора, на които сте имали доверие или такива, които биха се възползвали от вашите умения за своето кариерно развитие. Не поемайте неясни ангажименти, както и преценявайте внимателно хората днес.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 1 юни 2019

Вероятно е днес да се появят изгодни предложения, които в далечно бъдеще да ви донесат дивиденти. Това може да бъде съвместна дейност с приятели или начало на нов бизнес. Важно е в събота да не пренебрегвате бързо появилите се възможности, и да не се поддавате на скептицизма си.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 2 юни 2019

Днес сте изпълнени с интуитивни прозрения, а привлекателността, творческият и оригинален поглед могат да предразположат всеки от обкръжението. Въпреки, че денят е силен като лично присъствие, ще трябва да отстоявате своите възгледи. Разбира се, ще се справите успешно с това.