Гледайте по ТV1

Водолей - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 15 юли 2019
  • ВТОРНИК - 16 юли 2019
  • СРЯДА - 17 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 18 юли 2019
  • ПЕТЪК - 19 юли 2019
  • СЪБОТА - 20 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 21 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 15 юли 2019

Твърде е възможно да сте заети с домашни проблеми и задължения, както и въпроси от личен характер. Бъдете уверени, че всичко ще се реши благополучно, ако действате без да прибързвате, а обмисляте и анализирате ситуацията внимателно. Вслушвайте се повече в мнението на вашите близки.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 16 юли 2019

Звездите днес обещават нови и интересни запознанства за вас. Напълно е възможно вашите увлечения или хоби да разкрият нови начини за печелене на пари. Днес излъчвате особено обаяние и това няма да пропуснат вашите симпатизанти. Сферата на любовта ще ви изненада с приятни мигове и радост.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 17 юли 2019

Благоприятен ден. Вероятни са финансови успехи и придвижване в йерархията на професионалната стълбица. Вашият труд ще бъде оценен, а способностите ви признати. Семейни дела могат да ви отвличат през деня, но вие успешно може да отложите част от тях за друг ден.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 18 юли 2019

Представителите на бизнеса трябва да бъдат внимателни и да добре да обмислят инвестициите. При работещите е възможно да получат признание и да се издигнат в служебната йерархия. Това ще бъде съпроводено с допълнителни ангажименти, които е добре внимателно да премислите, преди да приемете.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 19 юли 2019

Находчивостта и трезвата преценка на обстоятелствата ще ви позволят да се справите с неочакваните събития през днешния ден. Възможни са провокативни, нестандартни ситуации, също и приключения. Денят е благоприятен за срещи с роднини и семейни празненства, за положителни промени в личния живот.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 20 юли 2019

Днес може да срещнете трудности, свързани с професионалният ви път. Това особено важи за нови планове и проекти, които могат да бъдат определени като рискови. Възможно е да ви подкрепи верен приятел или партньор, който ще намери правилния изход от създалото се положение.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 21 юли 2019

Неделя символизира мира и разрешаването на противоречия. Възможно е именно днес да победите в себе си съмненията и слабостите пред изкушенията. Не са изключени събития, които да проверят вашата жизнена устойчивост. В резултат от тях, представата ви за самите себе си, може да претърпи позитивна промяна.