Гледайте по ТV1

Водолей - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 17 септември 2018
  • ВТОРНИК - 18 септември 2018
  • СРЯДА - 19 септември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 20 септември 2018
  • ПЕТЪК - 21 септември 2018
  • СЪБОТА - 22 септември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 23 септември 2018

oven

Дневен хороскоп - Водолей- 17 септември 2018

Отдавна очаквате своя силен ден и именно днес той ще ви зарадва с възможностите за професионален растеж и добрите тенденции в партньорствата. Имате своя шанс за делово сътрудничество и договаряне на оптимални финансови условия. Възползвайте се, като действате умерено и спокойно, без да привличате излишно внимание.

oven

Дневен хороскоп - Водолей- 18 септември 2018

Много добър ден очаква Водолеите в кариерата и професионалното развитие. Днес можете да завоювате нови територии и да разрешите важни за вас въпроси. Но бъдете внимателни в личния живот, защото там нещата са доста наелектризирани и няма да е добре да действате спонтанно и емоционално. Бъдете сдържани и дипломатични.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 19 септември 2018

Чудесен ден за стартиране на съвместни проекти и утвърждаване на партньорства в работата. Днес можете да постигнете много, ако се доверите на подходящия човек, в когото вярвате и с когото можете съвместно да работите. Децата ви се нуждаят от вашата подкрепа и съвет и вие можете днес да им бъдете полезни и на разположение.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 20 септември 2018

Обмисляте промени на работното място или свързани с него. Това е добре да стане неафиширано за околните, защото би провокирало известни трудности в комуникацията. Обмисляйте, анализирайте и договаряйте, но не открито и не пред всички. Оставете тези промени невидими за околните, а когато настъпи времето те ще разберат за тях.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 21 септември 2018

Петък е много силен във финансово отношение ден за представителите на вашия знак. Днес може смело и решително да действате по въпроси от финансово естество и да предявявате своите претенции. Бъдете спонтанни и открити и заявете своите позиции. Разполагате с ресурс от таланти, които няма да останат незабелязани в днешния ден.

oven

Дневен хороскоп - Водолей - 22 септември 2018

Днес Водолеите са лирично и романтично настроени. Важни са обстановката, личното присъствие и нагласите на хората около вас. Изберете най-добрата и адекватна среда за да релаксирате и да се заредите позитивно. Организирайте своята почивка съвместно с любимия човек и забравете за грижите и ангажиментите.

oven

Дневен хороскоп - Водолей- 23 септември 2018

Днес сте непредсказуеми, спонтанни и креативни. Склонни сте към експерименти и необичайни идеи. Радвайте се на творческия дух и волята за свободна изява. Ще очаровате дори и неподготвените, ще изненадате приятно и близките. Оставете денят и ситуацията да ви води и се любувайте на своята непринуденост и творчество.

АСПЕКТИ В АСТРОЛОГИЯТА

АСПЕКТИТЕ В АСТРОЛОГИЯТА

astr1Видове аспекти - мажорни, хармонични, дисхармонини, добри и лоши;

Прочетете продробности тук