Гледайте по ТV1

Везни - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 17 септември 2018
  • ВТОРНИК - 18 септември 2018
  • СРЯДА - 19 септември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 20 септември 2018
  • ПЕТЪК - 21 септември 2018
  • СЪБОТА - 22 септември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 23 септември 2018

oven

Дневен хороскоп - Везни - 17 септември 2018

Представителите на вашия знак днес ще се сблъскат със семейни проблеми, които очакват своето решение. Възможно е важни въпроси, свързани с децата, да очакват вашата активност и подкрепа. Основното през днешния ден е адекватната комуникация. Не премълчавайте, а говорете и изяснете всичко, което не търпи отлагане.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 18 септември 2018

Днес бъдете предпазливи към информацията, която получавате. Възможно е да бъдете подведени. Необходимо е трезво да оцените действителността и да не се поддавате на илюзии. Съветът е да бъдете критични, наблюдателни и да прецените всяка гледна точка. Избягвайте новите запознанства и бъдете по-сдържани в комуникацията.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 19 септември 2018

Днес Везните могат да получат не едно забележително предложение, но трябва да бъдат много внимателни и да не се поддават на илюзии. Спокойно преценявайте и обмисляйте всичко, без да бързате. Склонни сте да надценявате нечии възможности или ситуации и е добре да сондирате и чуждото мнение, за да сте по-обективни.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 20 септември 2018

Четвъртък е благоприятен за самоусъвършенстване. Отделете от времето си за да посетите семинар, квалификационен курс или група за личностно развитие. Нуждаете се от съмишленици и на тези места може да срещнете и тях. Добре е през днешния ден да обмислите възможността за хоби и любими занимания и в бъдеще.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 21 септември 2018

Петък е благоприятен за отдих и разпускане за вас, Везни. Днес не сте особено настроени за работа и професионална активност, затова довършете поетите ангажименти до обяд, а през втората част от деня организирайте събиране с приятели или романтична среща с любимия човек. Доставете си нужните мигове на радост и удоволствие.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 22 септември 2018

Възможно е събота да изплуват проблеми, които отдавна са назрявали и на които не сте обърнали внимание. Вслушайте се в мнението и потребностите на близките си и се постарайте да им дадете нужното. Ще ви се наложи да инициирате някои промени, с оглед подобряване на финансовото положение.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 23 септември 2018

Везните трябва много да внимават какво казват днес. Всяка дума има особена тежест и проявите на лекомисленост може да урони вашия авторитет и престиж, а острите критики да ви отдалечат от любимите хора. Повече слушайте, по-малко говорете. Добре е в днешния ден да бъдете по-толерантни и дипломатични.

АСПЕКТИ В АСТРОЛОГИЯТА

АСПЕКТИТЕ В АСТРОЛОГИЯТА

astr1Видове аспекти - мажорни, хармонични, дисхармонини, добри и лоши;

Прочетете продробности тук