Гледайте по ТV1

Везни - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 27 май 2019
  • ВТОРНИК - 28 май 2019
  • СРЯДА - 29 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 30 май 2019
  • ПЕТЪК - 31 май 2019
  • СЪБОТА - 1 юни 2019
  • НЕДЕЛЯ - 2 юни 2019

oven

Дневен хороскоп - Везни - 27 май 2019

Ще ви се наложи в днешния ден да разширите границите на своите възприятия. Да мислите и действате мащабно, без да се фокусирате на отделни аспекти. Като пазители на хармонията и добрия баланс, ще трябва да видите нещата в тяхната цялост и процес на развитие. Това е успешната стратегия за кариерата и личният ви живот.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 28 май 2019

Силно присъства темата за семейството и децата. Готови сте да отдадете всяка минута за тях и щедро да им помагате. Любовта, която отдавате, може да бъде сантиментална, но дали не очаквате нещо в замяна на нея? Желанието да управлявате и контролирате личният живот би ограничило нуждите и стремежи на любимите ви хора.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 29 май 2019

Днешният ден може да разкрие възможности за емоционални авантюри, които да ви отвлекат от работата. Стремежът да притежавате обекта на своята любов може да е толкова подчертан, че да не се спрете пред нищо. Но прекомерните изисквания към любимия човек е вероятно да доведат до конфликт.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 30 май 2019

Денят обещава да бъде успешен, ако не проявявате нетърпение и сдържате своите нерви. Контролирайте реакциите си, това умеете най-добре и не се поддавайте на моментните състояния. Отговорността към любимите хора, търпението и дисциплината ще ви помогнат да устоите пред изкушенията.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 31 май 2019

Днес ви се иска да избягате от всички проблеми и рутинни дейности. Нуждаете се от пространство и нови впечатления. Обърнете се към себе си и потърсете онези неща, които отдавна отлагате и искате да реализирате. Не правете компромиси със самите вас и не търсете оправдание в липсата на време.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 1 юни 2019

Събота ви обещава да срещнете нужните хора за своите бизнес проекти. В процес сте на търсене на приятели и съмишленици сред влиятелни лица, с цел перспективно сътрудничество. В любовта денят очертава възможност за тайни и страстни авантюри, които е добре да останат такива.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 2 юни 2019

Представителите на вашия знак ги очаква спокоен и хармоничен ден. Добре ще бъде трезво да оцените ситуацията и да направите нужните изводи. Получавате възможност успешно да излезете от редица проблеми. Денят е благоприятен за уреждане на семейни, битови и имуществени въпроси.