Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

Везни - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 23 декември 2019
  • ВТОРНИК - 24 декември 2019
  • СРЯДА - 25 декември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 26 декември 2019
  • ПЕТЪК - 27 декември 2019
  • СЪБОТА - 28 декември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 29 декември 2019

oven

Дневен хороскоп - Везни - 23 декември 2019

В понеделник е избягвайте всякакви форми на излишества. Всичко прекалено ще работи против вас. Било то очаквания, амбиции или конкретни действия. В личният живот също е добре да не стигате до крайности, а да намерите оптималните възможности и да се придържате към златната среда.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 24 декември 2019

Бъдете предпазливи в изграждането на отношения с нови хора. Въпреки, че сте едни от най-толерантните представители на зодиака, днес сте склонни да надценявате качествата, които ви демонстрират хората. Това важи и за личните връзки или възникнали авантюри, в които е вероятно да идеализирате образа на вашите симпатии.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 25 декември 2019

Може да станете участници или очевидци на събития, които да променят бъдещите ви планове. Дайте си ясна сметка към какво точно се стремите и твърдо избягвайте факторите, които ви отдалечават от желаното. Емоционално нестабилни сте и привличате рискови обстоятелства.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 26 декември 2019

В общуването с брачния партньор или другите хора следете внимателно как се изразявате. Необмислени изказвания или излишни квалификации могат да обърнат взаимоотношенията в противоположна посока. Ако сте необвързани, обърнете внимание на тези, които са близо до вас и уважете тяхното присъствие.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 27 декември 2019

Благоприятен ден за представителите на вашия знак, както в професионален, така и в личен план. Днес вашата мотивация за действие е впечатляваща, а устремът ви - заразен. Мнението ви се приема и тежи. Ако ви предстоят важни разговори, проведете ги днес, защото обещават да бъдат много успешни.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 28 декември 2019

Съветът за днес е да бъдете по-организирани. Разпилели сте се в няколко направления и това само може да ви умори, без да даде очаквания резултат. Фокусирайте се върху едно нещо през деня и го довършете до край. Денят е благоприятен за любов, семейни вечери и празненства.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 29 декември 2019

Подобряват се семейните отношения и връзките с роднини. Нуждаете се от уютната среда на близките и временно дистанциране от светския шум. Заложете на вътрешното си чувство и усет при решаването на проблеми днес. То ще ви води в правилната посока и ще ви даде правилните решения.