Гледайте по ТV1

Везни - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 21 януари 2019
  • ВТОРНИК - 22 януари 2019
  • СРЯДА - 23 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 24 януари 2019
  • ПЕТЪК - 25 януари 2019
  • СЪБОТА - 26 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 27 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Везни - 21 януари 2019

Ако днес съумеете да намерите възможност да отдъхнете от ежедневните дела, то вас ви очаква един пълноценен ден. Възможни са и романтични приключения, защото вашата уникалност и проницателност не спират да удивляват обкръжаващите. За необвързаните е възможно да срещнат нови приятели и спътници в живота.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 22 януари 2019

Благоприятен ден за професионална реализация. Без особени усилия много Везни ще осъществят изгодни проекти и даже могат да се окажат на върха на успеха. Вашата скромност и липсата на гордост ще ви издигне в очите на колеги и партньори, с които днес реализирате добра екипна работа.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 23 януари 2019

Днес Везните ще трябва да консолидират противоречия и да постигат консенсус. Ако се окажете несговорчиви, обкръжаващите ви хора вероятно няма да направят компромис. Бъдете дипломатични и гъвкави. Във финансовата сфера се наблюдава спад, затова преразгледайте своите инвестиции и вложения и обмислете по-рентабилен вариант.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 24 януари 2019

Благоприятен ден за да постигнете желаното, разбира се, в разумни граници. Може смело да вървите напред, но не бива да сте прекалено чувствителни и горделиви. Ако днес ви притеснява нечие несправедливо отношение или прояви на грубост, то просто се дистанцирайте от неприятните ви хора.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 25 януари 2019

Днес сте склонни да поставяте твърде високи изисквания към обкръжаващите. Не подтискайте със своя авторитет подчинените и не бъдете твърде критични към колегите. Ако преживявате разочарование във всичко, потърсете първо причината в себе си. Денят е свързан с нереалистични очаквания и илюзии.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 26 януари 2019

Днешният ден е добър за завършване на работа, за приключване на дейност. Добре е да се обмисли бъдещето и да се вземат нужните решения в тази посока. Планирайте, анализирайте и очертайте своя професионален или личен проект за бъдещето. Не са изключени и приятни новини от ваши близки хора.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 27 януари 2019

Благоприятен ден за срещи, семейни празници, организиране на приеми и партита. Силната ви интуиция, проницателност и чувствителност към обкръжението – ще предразположи и създаде условия за незабравими мигове. Вашият творчески и оригинален поглед предразполага хората към вас.