Гледайте по ТV1

Везни - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 16 юли 2018
  • ВТОРНИК - 17 юли 2018
  • СРЯДА - 18 юли 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 19 юли 2018
  • ПЕТЪК - 20 юли 2018
  • СЪБОТА - 21 юли 2018
  • НЕДЕЛЯ - 22 юли 2018

oven

Дневен хороскоп - Везни - 16 юли 2018

Амбициозност, агресивност , неправилна преценка на ситуацията могат да доведат до усложнения в работата или личния живот. Не се отпускайте или отвличайте с второстепенни неща. Пропуснатото днес много трудно ще компенсирате утре. Вечерта е добре да прекарате след приятели, възможна е интересна и запомняща се среща.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 17 юли 2018

Днешният ден е благоприятен за пътувания. Възможни са приятни изненади и известия, идващи по линия на семейството. Много от Везните днес ще получат знак на внимание или подаръци от своя любим. Днешните събития могат да окажат благотворно влияние на вашата дейност в бъдеще.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 18 юли 2018

Благоприятен ден за комуникация със сатрудници или началници, обръщане към държавни учреждения или обществени организации. Днес вие напълно може да разчитате на успех в решаването на проблеми или при израстването в кариерата си. Голяма е и вероятността от подобряване на финансовото положение.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 19 юли 2018

Ден за придобиване на нови знания, за обмяна на информация и целенасочена дейност. Ако Везните действат планирано и последователно, то те ще могат да постигнат успех в най-различни области. Откажете се от суетата и нестабилните си възгледи. Бъдете естествени и вярвайте повече в собтвените си възможности.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 20 юли 2018

Денят е благоприятен и ще внесе душевно ранвовесие. Но в търговските дела трябва да избягвате излишният риск, той трябва да бъде добре премерен. Не се опитвайте да отговорите на всички очаквания, постарайте се да намерите малко време за себе си. Дали това ще бъде в компанията на приятели или с близките, вие се нуждаете от това.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 21 юли 2018

Днешният ден няма да заблести с особени прояви, но вие може да се възползвате от него, като планирате онова, което сте мечтали отдавна. Опитайте се да реализирате отдавна отложени планове, това ще ви направи щастливи. С любимите хора споделете уикенда сред природата или в обкръжението на добри приятели.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 22 юли 2018

Денят е свързан с хармония в семейните отношения. Съпрузите ще почувстват обновление в партньорството и чувствата. Възможни са съвместни пътувания и екскурзии. Влюбените Везни могат да строят смели планове за бъдещето, защото те могат да се окажат напълно осъществими.

Лунни затъмнения

lunaКак влияе ретроградния Марс

Какво представляват (астрономия, астрология) и какво е влиянието на лунните затъмнения върху хората.;

Прочетете продробности тук