Гледайте по ТV1

Везни - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 15 юли 2019
  • ВТОРНИК - 16 юли 2019
  • СРЯДА - 17 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 18 юли 2019
  • ПЕТЪК - 19 юли 2019
  • СЪБОТА - 20 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 21 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Везни - 15 юли 2019

Понеделник нарастват вашите творчески способности и интуиция. Подобряват се и съпружеските отношения. Бъдете по-внимателни във взаимоотношенията със съседи и далечни роднини, защото са възможни проблеми. Всичко ще се реши благополучно, ако действате обмислено и предпазливо.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 16 юли 2019

Като цяло, денят е благоприятен. Той ще бъде успешен, ако го планирате предварително и го проведете активно. Не очаквайте друг да поеме инициативата, вие бъдете този човек. Ако имате уредена делова среща я осъществете в първата половина на деня, тъй като през втората ще ви ангажира със семейни задачи и задължения.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 17 юли 2019

Благоприятен ден за активни действия в сферата на бизнеса и развитие в кариерата. Но бъдете внимателни в обещанията и ангажиментите, които поемате, защото сте склонни да надценявате своите реални възможности. Денят е хармоничен, но това не трябва да замъглява преценката ви, не бъдете прекалено доверчиви.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 18 юли 2019

Възможно е днес да получите изгодно предложение за работа, но със заплащането ще трябва да почакате, защото резултатите няма да дойдат веднага. Мнозина от представителите на вашия знак ще могат да победят в себе си страха и съмненията, защото събития от днешния ден сериозно ще повлияят представата ви за самите себе си.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 19 юли 2019

Вероятно среща с любим човек от миналото или неочакван обрат в събитията ще накарат мнозина от вас сериозно да се замислят над проблемите в личния живот. Въпреки, че денят е благоприятен за реализация в кариерата, отношенията с представителите на противоположния пол ще бъдат доста неустойчиви.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 20 юли 2019

Нужно ви е уединение и временно отстраняване от шумния социален живот и света на суетата. Посветете деня на общуване с децата или с близки ваши роднини, ще се почувствате комфортно. Взаимната привързаност и любов ще внесат уют в душата ви. Днешният ден също така може да ви позволи да разрешите стар семеен проблем.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 21 юли 2019

Любовни приключения, срещи и успех с противоположния пол. Находчивостта и нетрадиционното мислене ще ви позволят да се справите с неочаквани и нестандартни ситуации. Денят е удачен за семейни отношения, празненства, сключване на граждански брак или годежи.