Гледайте по ТV1

Везни - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 9 септември 2019
  • ВТОРНИК - 10 септември 2019
  • СРЯДА - 11 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 12 септември 2019
  • ПЕТЪК - 13 септември 2019
  • СЪБОТА - 14 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 15 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Везни - 9 септември 2019

Потребностите ви днес са ориентирани към нуждата от хармонично обкръжение и присъствие в компанията на любими хора. Не се доверявайте и не взимайте участие в напрегнати взаимодействия. Избягвайте ситуации, провокиращи към взимане на бързи или крайни решения.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 10 септември 2019

Твърде взискателни и критично настроени сте днес към другите. В голяма степен това е провокирано от вашите очаквания. Искате вероятно твърде много, без да отразявате обективните фактори и възможности. Ако е нужно се допитайте до другите, сондирайте мнения и съвети, за да изградите по-обективна и цялостна картина.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 11 септември 2019

За успешната ви професионална реализация днес трябва да мобилизирате своите сили. Не само физически, но и психологически. Фокусирайте се върху намерението си – какво искате да постигнете, към какво се стремите и това носи ли ви радост. Вземете пример от децата и тяхната игра, където те са увлечени, харесват процеса и не се взимат на сериозно.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 12 септември 2019

Бъдете внимателни днес и не поемайте твърде много задължения или обещания. Възможно е да не успеете да се справите с част от тях. Не надценявайте собствените си сили, защото не са неизчерпаеми. В четвъртък е полезно да съблюдавате оптималният режим на: натоварване – почивка.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 13 септември 2019

Ориентирани сте по посока на амбиции и изпълняване на желания. Вдигнали сте летвата твърде високо на очакванията. Тези стремежи ви ангажират изцяло, но и ви правят по-субективни и пристрастни. Огледайте се и преценете разумно своите постижения и се постарайте да оцените това, с което разполагате.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 14 септември 2019

Днес не разполагате с достатъчно желание и мотивация да се ангажирате с битови въпроси. Ориентирани сте към активна почивка и не сте склонни да я игнорирате. Въпреки това, отделете време за най-нужното в семейството, а през останалото време се насладете на уикенда.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 15 септември 2019

Днес представителите на вашия знак могат да срещнат своята сродна душа. Тя ще е близо до вас, важното е да не я пропуснете. Не се страхувайте от новото и не бягайте от нетипичното. Конвенционалният ви подход ви носи сигурност, но ви лишава от нови преживявания и опит.