Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

Везни - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 11 ноември 2019
  • ВТОРНИК - 12 ноември 2019
  • СРЯДА - 13 ноември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 14 ноември 2019
  • ПЕТЪК - 15 ноември 2019
  • СЪБОТА - 16 ноември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 17 ноември 2019

oven

Дневен хороскоп - Везни - 11 ноември 2019

В понеделник бъдете внимателни в бизнес-контактите и подписването на договори. Денят ще изисква от вас ясна и категорична професионална перспектива. Всеки опит да направите компромис и да отстъпите от първоначалните си планове – не работи във ваша полза. Ако не сте сигурни в позицията си, по-добре изяснете първо нея.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 12 ноември 2019

Вторник ви позволява да се изявите като търсения и желан лидер. Вашите инициативи ще се радват на нужното признание и ще позволят развитието на нововъведения в съответната област. Успешни са партньорските отношения, както и сключването на съвместни договори.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 13 ноември 2019

В стремежа си да постигнете максимума от предначертаното, е възможно да изберете не най-доброто решение от всички възможни. Проявете нужната предпазливост и се вслушайте във вътрешният си глас. Когато избирате заложете на реалистичното и изпълнимото, а не на желаното.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 14 ноември 2019

През днешния ден представителите на вашия знак е добре да избягват противоречията и излишната полемика с колеги или близки. Сферата на общуването е нестабилна и може да повлияе на добрите отношения. Трябва да сте внимателни и с финансите и да се въздържате от излишна разточителност.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 15 ноември 2019

Днес повечето ваши лични или обществени задачи ще бъдат свързани с финанси. Покупки или продажби, наемане или отдаване на недвижимо имущество. В професионалната сфера се препоръчва да заложите на сигурното, без да експериментирате с нововъведения. Всяко нещо, подкрепящо статуквото – днес работи за вас.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 16 ноември 2019

Днес стремежът към хармония е много силен. Искате света да е по-добро място за живеене, а дома – уютен пристан. Погрижете се за нуждите на близките, но си осигурете време за почивка и срещи с различни хора. Споделянето и обмяната на информация ще ви обогати. Новите хора ще ви насърчат към по-нестандартни решения.

oven

Дневен хороскоп - Везни - 17 ноември 2019

Днес сте склонни към крайности и това привлича противоречия. Не приемате лесно чуждата гледна точка, както и не отстъпвате от своята. Оставете важните въпроси за новата седмица, а сега се постарайте да видите красивото, да оцените доброто и да се радвате на съществуващото.