Гледайте по ТV1

Телец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 9 септември 2019
  • ВТОРНИК - 10 септември 2019
  • СРЯДА - 11 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 12 септември 2019
  • ПЕТЪК - 13 септември 2019
  • СЪБОТА - 14 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 15 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Телец - 9 септември 2019

Постарайте се да хармонизирате отношенията с близките. Денят е добър за подобряване на взаимното разбиране, както с половинката, така и с по-далечни роднини. Не пренебрегвайте решаването на важни проблеми за друг път, опитайте да разрешите актуалните сега.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 10 септември 2019

Днешният ден може да ви срещне с конкуренти, както в бизнеса, така и на любовния хоризонт. Трябва внимателно да подберете нужната стратегия в предстоящия дебат. Преценете, на първо място, кое е във ваша полза и ако е нужно мобилизирайте сили и влезте активно в съревнованието.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 11 септември 2019

Телците днес ще могат да привлекат вниманието на мнозина, дори и да не си дават сметка за това. За онези от вас, които дълго са търсили сродна душа, сряда им се усмихва и им подава ръка. Нарастването на оптимистичното настроение и силният дух ще станат причина да бъдете желан партньор и сътрудник в работата.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 12 септември 2019

Представителите на вашия знак днес са в плен на магията на любовта. Очарова ви живота, с неговите колоритни индивидуалности, а сензитивността ви е изострена и сте впечатлени и привлечени от другия пол. Но както във всяка магия, така и в тази е добре да не разкривате твърде много от своите емоционални намерения.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 13 септември 2019

В петък не е удачно да експериментирате и да търсите нови начини да утвърдите себе си. Придържайте се към избраната преди стратегия и не се опитвайте да се надскочите. Денят подкрепя консервативните и устойчиви форми на поведение и мислене. Заложете на сигурното – в работата и личният живот.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 14 септември 2019

Събота може да ви срещне с чуждото недоволство. Привличате промените в настроението на околните и това донякъде ви обърква. Не бягайте от взаимодействията, а потърсете диалога и изяснете причините. Възможно е те да не са това, което е привидно на повърхността. С търпение и такт ще постигнете желаното.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 15 септември 2019

Ако изтеклата седмица е била оскъдна за вас по отношение на любовта, то днес щедро ще компенсира това. Близките ви подкрепят, любимият човек ви радва, а за необвързаните обещанията за нова връзка са големи. Независимо как ще изберете да споделите деня – с приятели или в интимен кръг – неделя ще бъде запомняща се.