Гледайте по ТV1

Телец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 17 септември 2018
  • ВТОРНИК - 18 септември 2018
  • СРЯДА - 19 септември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 20 септември 2018
  • ПЕТЪК - 21 септември 2018
  • СЪБОТА -22 септември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 23 септември 2018

oven

Дневен хороскоп - Телец - 17 септември 2018

Днес е възможно значително пренатоварване, както физическо, така и нервно. Не всички представители на Телец ще могат да се справят с възникналата ситуация. Не се препоръчва започването на сериозни делови преговори, подписването на важни договори и планирането на пътувания, защото те няма да оправдаят очакванията ви.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 18 септември 2018

Днес Телците трябва да внимават в напрегнатите ситуации и да не се поддават на крайности. Постарайте се да намерите „златната среда” в решенията си и да не прибързвате. Желанието ви бързо да отхвърлите съществуващ проблем, може да ви принуди да действате не по най-добрия начин.

oven

Дневен хороскоп - Телец -19 септември 2018

Ден за самооценка и лична равносметка. Добре е днес да забравите за рутинните дела и грижи и да се обърнете към себе си. Да преразгледате изминалите дни и да анализирате постигнатото. Възможно е днес да ви се наложи да проведете важен разговор с любимия човек, затова се постарайте да промените семейната обстановка към по-добро.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 20 септември 2018

Възможно е днес да получите известие от близък човек, което много да повлияе и измени сегашното ви положение. Обърнете нужното внимание на това и ако се налага предложете своята помощ. Днешният ден е ориентиран към другите и техните потребности, като ви провокира да бъдете по-чувствителни, отзивчиви и отворени към тях.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 21 септември 2018

Краят на работната седмица е добре да премине за вас под знака на интуитивната работа и насочването навътре, към себе си. Справяйки се със своите недостатъци, ще придобиете така желаната вътрешна свобода. Решенията, които днес ви се налага да вземете оставете на вътрешният си усет и предвиждания. Днес логиката не работи на ваша страна.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 22 септември 2018

Днес сте по-емоционални от обичайното и именно вашите реакции ще диктуват хода на събитията през днешния ден. Ако подходите негативно – неблагоприятно ще бъде и стечението на обстоятелствата. Ако се усмихнете на събитията и сте оптимистични – рабостта ще е край вас. Вие избирате.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 23 септември 2018

Именно в днешния ден проявите на повърхностност и самоувереност могат да ви изиграят лоша шега. Бъдете внимателни и за това, да не попаднете под чуждо влияние. Неделя съветва Телците да отстояват своите граници и да проявят самоконтрол и далновидност. Важните решения много добре обмисляйте и се ръководете от здравата логика.

АСПЕКТИ В АСТРОЛОГИЯТА

АСПЕКТИТЕ В АСТРОЛОГИЯТА

astr1Видове аспекти - мажорни, хармонични, дисхармонини, добри и лоши;

Прочетете продробности тук