Гледайте по ТV1

Телец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 12 ноември 2018
  • ВТОРНИК - 13 ноември 2018
  • СРЯДА - 14 ноември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 15 ноември 2018
  • ПЕТЪК - 16 ноември 2018
  • СЪБОТА - 17 ноември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 18 ноември 2018

oven

Дневен хороскоп - Телец - 12 ноември 2018

Днес много от представителите на Телец могат да изпитват тревоги за бъдещето и известна доза неувереност в себе си. Не се съмнявайте и не се поддавайте на тези мисли. Стабилността в материалното и обществено положение не трябва да предизвиква никакви съмнения. Може да ви се наложи да положите някакви усилия, за да отстоявате тази стабилност.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 13 ноември20 18

Комуникацията и контактите са затруднени за представителите на вашия знак. Добре би било да отложите по възможност работните и делови срещи или да проявите много дипломация, търпение и разбиране в тях. Проявите на непредсказуеми и спонтанни действия от ваша страна – няма да се толерират от околните.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 14 ноември 2018

Най-важното за Телците днес е търпението. Решени сте на всяка цена нещата да се случват веднага и сега. Това може да промени естествения ход на събитията и да обърне срещу вас. Поддържайте текущите си задачи и проекти и не форсирайте в очакванията си. С търпение и спокойство всичко ще се уреди.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 15 ноември 2018

Денят е белязан с потребност от силна вътрешна свобода и независимост. Чувствате се ограничени в определени рамки, изпитвате трудности в прокарването на своите идеи. Той не е благоприетин за професионални резултати, затова отложете важните срещи и разговори за друг ден. Ще се почувствате добре вечерта в приятна компания извън дома.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 16 ноември 2018

Напрегнат, противоречив ден, който подлага на проверка стабилността на отношенията. Възможна е лична неудовлетвореност в сферата на чувствата, както и конфликтни ситуации в общуването. Денят много ясно ще очертае с кои партньорства да продължите напред и с кои да приключите.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 17 ноември 2018

Ден на покой и равновесие, но свързан с натрупване на информация. Днес е добре да премислите работните си планове, да актуализирате някои от тях чрез нова или актуална информация. Може да сондирате мнения относно важни за вас въпроси и задачи. Четете и слушайте всяко нещо, което е важно за вашата дейност.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 18 ноември 2018

Днешният ден може да изсипе пред вас нерешените проблеми и неизпълнени задължения от миналото. Това ще изисква много време и сили, за тяхното решаване. Започнете отнякъде и не отлагайте повече, действайте по приоритети. Възможно е да се наложи да проведете важни разговори с децата или роднини, не отлагайте и тях.