Гледайте по ТV1

Телец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 27 май 2019
  • ВТОРНИК - 28 май 2019
  • СРЯДА - 29 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 30 май 2019
  • ПЕТЪК - 31 май 2019
  • СЪБОТА - 1 юни 2019
  • НЕДЕЛЯ - 2 юни 2019

oven

Дневен хороскоп - Телец - 27 май 2019

Склонността към прибързаност и необмислени решения може да доведе до разочарования. Днес не е време за промени в работата или посоката на професионално развитие, защото обстоятелствата няма да ви позволят да подобрите ситуацията. Възможен е конфликт между желанието за растеж и нуждата да се поддържат партньорските отношения.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 28 май 2019

Задължения, свързани със стари дългове могат да смутят социалната ви активност. Обърнете внимание на належащите от тях и по възможност не отлагайте във времето. Възможни са неочаквани срещи с приятели, както и поява на покровители. Каквито и трудности да срещнете във вторник, помощ и подкрепа няма да липсват днес.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 29 май 2019

Сряда може да внесе определени моменти на размисъл в емоционалната и интимна сфера. Съществува вероятност любовта да се превърне за вас във форма на съчувствие, приемане и приятелско разбиране. Ще трябва да направите избор именно с посоката и стремежите си в личния живот.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 30 май 2019

Четвъртък не е подходящ за взимане на важни решения и стартиране на начинания. Обстоятелствата очакват от вас добра преценка, която няма да може да реализирате в един ден и ще отнеме време. Не е достатъчна и подкрепата от страна на колеги и близки. Поддържайте текущите си задачи, а личните инициативи оставете за друг ден.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 31 май 2019

Съвместни инициативи с приятели могат да повлияят на вашите бъдещи цели, разкривайки нови възможности. Изпитвайки потребност от душевен контакт с партньора, вие сте готови да дарявате и приемате любов. Във връзката търсите това, което би обединило вашите планове за бъдеще.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 1 юни 2019

Колкото и да искате да разчитате основно на своите сили, в събота вашите планове много ще зависят от поддръжката на роднини и приятели. Ще ви се наложи да се съобразите с мнението на мнозинството. Духът за повече свобода и страстта към завоюване на нови хоризонти ще осъществите само ако се дистанцирате от близките.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 2 юни 2019

В неделя може да срещнете проблеми във взаимоотношенията. С повече усилия ще превъзмогвате трудностите и очакванията на своите близки и роднини. Бъдете внимателни към партньора, защото нестабилните връзки днес са уязвими. Не бива действията ви да са водени единствено от емоции.