Гледайте по ТV1

Телец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 16 юли 2018
  • ВТОРНИК - 17 юли 2018
  • СРЯДА - 18 юли 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 19 юли 2018
  • ПЕТЪК - 20 юли 2018
  • СЪБОТА - 21 юли 2018
  • НЕДЕЛЯ - 22 юли 2018

oven

Дневен хороскоп - Телец - 16 юли 2018

Седмицата започва с проверка на устойчивостта при Телците. Мислене, чувства, постъпки ще се проявяват силно и хармонично. Може да се окажете в нова ситуация, но с лекота ще се ориентирате. Благодарение на интуицията и здравия разсъдък са възможни успехи в личния и деловия живот днес.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 17 юли 2018

Вашите семейни отношения напълно ще се стабилизират и ще се изпълнят с взаимно удовлетворение. Не бива да взимате кардинални решения, да правите скъпи покупки, за които после може да съжалявате. Важпо е да запазите вътрешно равновесие и да се предпазвате от изкушения.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 18 юли 2018

Днес Телците трябва да бъдат особено внимателни в обмяната на информация и работата с финансии. Не бива да предприемате окончателни решения, нужно ви е време да обмислите всички аспекти на ситуацията. Днешният ден е препоръчително да посветите на общуването с най-близките си хора.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 19 юли 2018

Днес на Телците се препоръчва трезва преценка на действителността. Възможно е да загубите част от капитал или да не получите пари, на които сте разчитали. Съветът е да сдържате емоциите си под контрол, защото неблагоприятното разположение на планетите може да доведе до различни неприятности. Ако има възможност бъдете сред природата.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 20 юли 2018

Предстои ви запознанство, което може да стане начало на любовна връзка. Внимавайте с излишните разходи днес, може да ви се наложи да обезпечавате други нужди. В работата сте спокойни и уверени, но ако имате амбиции за развитие в кариерата ще е добре да промените стратегията.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 21 юли 2018

Днес ви чакат нови и интересни запознанства, като не е изключено от делови те да прераснат в приятелски. Денят е благоприятен за реализация на творчески замисли и за благоустройство в дома. Всяко капиталовложение днес ще е удачно и ще донесе печалба. Вечерта може да се радвате на компанията от добри приятели.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 22 юли 2018

Набелязаните планове, контакти с партньора и лични срещи ще донесат успех. Днес е възможно да инвестирате усилия в текущата си работа и това ще ви се изплати, усилията ви ще бъдат възнаградени. В личен план ви предстои разрешаване на битови въпроси и е добре да се заемете и с тях.

Лунни затъмнения

lunaКак влияе ретроградния Марс

Какво представляват (астрономия, астрология) и какво е влиянието на лунните затъмнения върху хората.;

Прочетете продробности тук