Гледайте по ТV1

Телец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 21 януари 2019
  • ВТОРНИК - 22 януари 2019
  • СРЯДА - 23 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 24 януари 2019
  • ПЕТЪК - 25 януари 2019
  • СЪБОТА - 26 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 27 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Телец - 21 януари 2019

Днес ще ви се наложи да погледнете по-внимателно на колегите си в работата, на които няма да е добре да се доверявате. Постарайте се да овладеете себе си и да не предприемате прибързани и необмислени действия. Възможно е да ви се наложи да положите определени усилия, за да отстоявате своето положение.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 22 януари 2019

Днес е добре да изявите своите таланти в професионалната сфера, да разкриете творческия си потенциал. Денят ви носи успех , както в работата, така и в личния живот. Препоръката е да приключите всички неща, които по някакви причини сте отлагали. Възможни са срещи, които да доведат до възобновяване на прекъснати в миналото отношения.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 23 януари 2019

Конфликтен ден за представителите на Телец. Възможни са сблъсъци с колегите в работата или ваши съседи. Днес трябва да проявите въздържаност и търпение в общуването. Също денят не благоприятства крупните капиталовложения и покупки, които могат да доведат до различни неприятности. Отделете свободно време за себе си и нуждата от почивка.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 24 януари 2019

Много добър ден във всяко едно отношение. В работата ще имате доста задачи, но те ви доставят удоволствие и ще се справите с лекота. Вашата активност и деловитост ще бъде забелязана от началниците и партньорите по бизнес. Добър ден за приключване на започнатото, анализи и обобщения.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 25 януари 2019

Разположението на звездите благоприятства активност в сферата на професионалната дейност. По-ниският жизнен потенциал днес може да повлияе на вашата работоспособност и подхода при вземане на решение. Не са изключени дребни недоразумения с партньорите и колегите в работата.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 26 януари 2019

Днешният ден е подходящ за духовни търсения и размишления. Ретроспективен, провокира към анализи и изводи за изминал период от време. Днес всяка работа, изискваща активни действия няма да ви е по вкуса, защото не сте в най-добрата си форма за натоварвания. Отдайте се на почивка и при нужда на усамотение.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 27 януари 2019

Колкото по-нестандартни сте днес – толкова по-добре. Всеки стар и изпитан подход днес не работи. Проявете изобретателност, фантазия, спонтанност и непринуденост. Така, колкото и да не вярвата, нещата ще се решават от само себе си и с лекота. Обърнете внимание и на малките неща, които могат да ни зарадват, стига да ги видим.