Гледайте по ТV1

Телец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 15 юли 2019
  • ВТОРНИК - 16 юли 2019
  • СРЯДА - 17 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 18 юли 2019
  • ПЕТЪК - 19 юли 2019
  • СЪБОТА - 20 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 21 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Телец - 15 юли 2019

Понеделник е ориентиран към физическата активност, отдиха и развлеченията. Не сте настроени работно и ако не сте в отпуск организирайте разнообразно свободното си време с близки или приятели. Но днес стремежите ви да осъществите глобални проекти могат да се обърнат против вас.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 16 юли 2019

Днес тонуса и жизнената ви енергия са на високо ниво и се чувствате способни да покорявате висоти. Не е изклчено да ви се отдаде да подобрите своето финансово състояние и обществено положение. Проявите на прекомерна упоритост и излишна настоятелност не са препоръчителни.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 17 юли 2019

Силен ден за търговия или придобиване на имущество. Умението ви да убеждавате е силно представено и няма да срещнете противоречия или неразбиране в комуникацията. Лесно може да постигнете целите си, защото и малкото думи от вас се приемат с лекота от околните. Но в личния живот и с интимния партньор бъдете внимателни.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 18 юли 2019

В четвъртък не сте особено сговорчиви и сте склонни да сте по- категорични, което може да отключи трудности в работата ви. Критиката също не е добра идея. Проблемите в работата искат вашето решение, затова потърсете истинските причини и не го отдавайте единствено и само на външни фактори.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 19 юли 2019

Благоприятното разположение на звездите ще ви позволи да блеснете със своите способности и да разкриете неподозирани възможности. Но тайни недоброжелатели няма да липсват, затова избягвайте излишната доверчивост и наивност към хората и не разкривайте своите планове пред всеки. Днес ще бъдете оценени, но трябва и да се пазите.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 20 юли 2019

Прекрасен ден за неформални професионални срещи и творчески търсения. Пътувания и контакти, свързани с разширяване на дейността, ще донесат положителни резултати. Духовната сфера също е активна днес, затова посетете семинар за самоусъвършенстване или сбирка, близки на вашите разбирания.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 21 юли 2019

Представителите на вашия знак могат да срещнат определени проблеми в семейството. Не се опитвайте де ги решите сега, защото е възможно да бъдете подведени и да направите компромиси, за които по-късно да съжалявате. Дайте си достатъчно време на вас и на половинката за важните разговори.