Гледайте по ТV1

Телец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 18 март 2019
  • ВТОРНИК - 19 март 2019
  • СРЯДА - 20 март 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 21 март 2019
  • ПЕТЪК - 22 март 2019
  • СЪБОТА - 23 март 2019
  • НЕДЕЛЯ - 24 март 2019

oven

Дневен хороскоп - Телец - 18 март 2019

Денят е благоприятен за активни действия в професионалната сфера, изкачване в йерархията, нови идеи и инициативи. Вашата енергичност и находчивост ще бъдат оценени от началниците, стига да не доминират вашите претенции и очаквания. Проявявайки рационално своята дипломатичност, може да промените към добро своя авторитет.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 19 март 2019

През днешния ден трябва да обърнете внимание на околните и ще сте заети с работа в екип и съвместно. Избягвайте да налагате своето мнение, както и да проявявате гордост. Толерантността само ще ви помогне да отметнете доста от задачите, а и няма да ви натовари толкова много, ако ги реализирате сами.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 20 март 2019

Днешният ден носи изненади и подаръци от съдбата за вас. Това могат да бъдат предложения в професионалната сфера, но също така и успешна търговия и сделки. Възможно е повечето задачи да бъдат свързани с финанси, където може да очаквате успешна реализация. В личният живот не са изключени прояви на ревност.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 21 март 2019

Ден за разрешаване на противоречия, за съгласуване и синхронизиране с околните. В четвъртък е добре да направите генерална преценка на своето обкръжение и да прекратите всички ненужни връзки. Положителните партньорства трябва да утвърдите и да заявите намеренията си за тях.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 22 март 2019

Прекрасен ден за обучения, получаване на нови знания и интелектуално развитие. Интелектуалният ви живот днес ще бъде жив и конкретен, базиран главно върху наблюдения и учене от чуждия опит. Може да се появят размишления, философски подход към проблемите, но като цяло денят ще бъде вълнуващ.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 23 март 2019

Напрегнат ден, в който успехът може с лекота да се изплъзне от вас във всеки момент. Постарайте се да балансирате емоциите и не се поддавайте на провокациите на обкръжението. Постигайки хармония, нещата ще се случват в желаната от вас посока. Денят е благоприятен за семейните отношения, също така и за крупни покупки.

oven

Дневен хороскоп - Телец - 24 март 2019

Днешният ден обещава да претърпи значителни промени в плановете, които предварително сте изготвили. Това не бива да ви притеснява, защото денят е позитивен и носи благоприятни възможности за уреждане на въпроси с бита, семейството и роднините. Също така е подходящ за срещи с приятели и забавления.