Гледайте по ТV1

smalllogo    БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция; А1 - IPTV платформа, 114 позиция /Близу - 89 позиция/; ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция; NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "Разпространение" от сайта на ТВ1   smalllogo                     БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция; А1 - IPTV платформа, 114 позиция /Близу - 89 позиция/; ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция; NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "Разпространение" от сайта на ТВ1

Стрелец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 23 декември 2019
  • ВТОРНИК - 24 декември 2019
  • СРЯДА - 25 декември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 26 декември 2019
  • ПЕТЪК - 27 декември 2019
  • СЪБОТА - 28 декември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 29 декември 2019

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 23 декември 2019

Днес бъдете чувствителни към сигналите на собственото тяло. Отнасяйте се внимателно към всяка промяна в ритъма и самочувствието. Не вървете срещу него и не правете компромиси за негова сметка. Денят очаква от вас да бъдете гъвкави и разумни, но на първо място грижовни към себе си.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 24 декември 2019

Силен ден за комуникация, срещи и светски събития. В дебати или спор няма да имате равни. Усетът и интуицията ви водят на правилното място и с точните аргументи. Денят е богат на впечатления, като във вечерните часове обещава да ви зарадва с уютната атмосфера на семейството.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 25 декември 2019

За духовно ориентираните представители на вашия знак, денят може да пробуди въпроси, свързани с интерес към религията и символиката на днешния ден. Подходящо би било да подържате този интерес жив, но потопени в теорията да не забравяте да преживеете Коледата и на практика.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 26 декември 2019

В четвъртък е много вероятно да срещнете човек, с когото имате сходни възгледи за живота и любовта. Това може да е непредвидена среща или неочаквани обстоятелства, които да ви разкрият тази тенденция. Отворете се за хората и тяхната индивидуалност, така ще се докоснете до неща, които не сте очаквали преди.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 27 декември 2019

Обмисляйте и преценявайте своите мотиви и действия, но не ги форсирайте, очаквайки всичко да се случи в един миг. Възможни са грешки от прибързани решения, което ще рефлектира върху бъдещата им реализация. Проявете спокойствие и последователност в начертаните цели.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 28 декември 2019

Чудесен ден за активна почивка и развлечения. Стига те да не са свързани с добавянето на повече калории. Днес е препоръчително да отделите време за външния си вид и добрата физическа форма. Направете промени в ежедневния си режим и нека те не следват само лозунга: „Започвам от Нова година”.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 29 декември 2019

Излишната суета може да доведе до много хаос и ненужни действия. Днес трудно ще намерите общ език с околните, защото желанието за компромис почти отсъства. Постарайте се да не бъдете твърде критични към близките и не очаквате прекалено много от тях в неделя.