Гледайте по ТV1

Стрелец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 21 януари 2019
  • ВТОРНИК - 22 януари 2019
  • СРЯДА - 23 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 24 януари 2019
  • ПЕТЪК - 25 януари 2019
  • СЪБОТА - 26 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 27 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 21 януари 2019

Днес бъдете внимателни в работата и отношенията с партньорите. Желанието ви да убедите другите и да отстоявяте своите интереси няма да може да срещне нужното разбиране. Възможни са конфликти на емоционална основа, също така трудности с интимния партньор и взаимоотношенията с него.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 22 януари 2019

Днес е денят в който да договаряте, уреждате и изисквате вашите претенции и нужди. Било то в работата или в личния живот. Вторник е благоприятен за комуникацията и отношенията, където ще срещнете нужното разбиране и ще съумеете да уредите належащите ви въпроси.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 23 януари 2019

През днешния ден сте творчески и емоционално настроени, но това е вашата силна страна за деня. Далече от рационалността, чрез спонтанност и новаторство може да постигнете много и положителни резултати. Романтичната страна няма да избяга, а ще подчертае за себе си, затова обърнете внимание на личния си живот.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 24 януари 2019

Наситен на преживявания ден. Зпълнен с енергия и харизма. Днес излъчвате магнетизъм и привличате противоположния пол. Сексуалната сфера също е активна. Може да се радвате на силен ден във финансово отношение, както и на флирт и романтични преживявания през свободното си време и вечерта.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 25 януари 2019

Будите доверие и очарование в днешния ден. С усмивка може да отворите всяка врата. Повярвайте в себе си и смело подходете към днешните си задачи, може само да се радвате на успехи от постигнатите резултати. Приятели няма да липсват и ще са добри помощници и партньори, стига вие да ги поканите за това.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 26 януари 2019

Денят е благоприятен, както за почивка, така и за работа. За представителите на знака, които са решили да поработят през уикенда – това ще им се отплати, а работата ще спори. През днешния ден е добре да организирате пътувания и почивка сред природата и с приятели, защото ще ви зареди с положителни емоции и нови идеи.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 27 януари 2019

Силна сантименталност ви завладява през днешния ден. Не поглеждайте назад и към отминалите дни, а се доверете на интуицията си и на добрите възможности за романтични преживявания в днешния ден. Любовта трябва да бъде споделена и изказана. Организирайте почивния ден по най-добрия за вас и половинката начин.