Гледайте по ТV1

Стрелец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 12 ноември 2018
  • ВТОРНИК - 13 ноември 2018
  • СРЯДА - 14 ноември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 15 ноември 2018
  • ПЕТЪК - 16 ноември 2018
  • СЪБОТА - 17 ноември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 18 ноември 2018

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 12 ноември 2018

Седмицата започва благоприятно за Стрелците, като обещава да се реализират замислените планове, ако действате съвместно с партньори, колеги или близки. Самостоятелните действия не са от най-успешните. Денят носи душевно равновесие и хармонични отношения с партньора и в личния живот, както и малки домашни радости.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 13 ноември 2018

Подем в творческата активност очаква Стрелците днес. Имате реален шанс да създадете нещо необикновено, новаторско. Творческото възприятие на света ще засили оптимистичното ви настроение и може да усетите подръжка свише. Продуктивен и силен ден за лична активност и реализиране на идеи.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 14 ноември 2018

Денят основно носи личен фокус и емоционални вълнения. Темата за любовта ви е обгърнала и трудно ще се справите с предстоящите задачи. Планирайте почивка или пътуване, както и отделете време вечерта за вас и любимия човек. Необвързаните днес ще имат също голям късмет в срещите си с противоположния пол.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 15 ноември 2018

Днес представителите на Стрелец не бива да разчитат на покровителството на звездите. Възможни са трудности и усложнения в личния живот и взаимоотношенията с партньора. Не търсете трета страна или децата, като фактор за разрешаването им, а обсъдете спокойно взаимните си различия и стигнете до общи решения.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 16 ноември 2018

Много подходящ ден за преодоляване на трудности с противниците и подобряване на материалното благосъстояние. Успешно се развиват нови дейности и контакти с чужденци, също така обществени и политически дела. Тези от вас, които се стремят към обществената или политическа сфера, могат да осъществят това свое намерение.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 17 ноември 2018

Днес не са изключени проблеми в семейните отношения, спорове с партньори или приключване на отношения с приятели. Ако сте несъобразителни, нетактични и по-експанзивни, нещата няма да протекат добре. Постарайте се да бъдете по-въздържани и внимателно изслушвайте и обмисляйте позицията на обкръжаващите ви.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 18 ноември 2018

Днес ще ви се наложи да вземеге кардинални решения по въпроси, които дълго сте отлагали. Вероятно обмисляте смяна на местожителство, промяна във външния вид или стила на живот. Денят е добър да започнете желаното, да поставите неговото начало. Постарайте се да се обграждате с подходящите хора, на които имате доверие.