Гледайте по ТV1

Стрелец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 27 май 2019
  • ВТОРНИК - 28 май 2019
  • СРЯДА - 29 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 30 май 2019
  • ПЕТЪК - 31 май 2019
  • СЪБОТА - 1 юни 2019
  • НЕДЕЛЯ - 2 юни 2019

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 27 май 2019

Днес вашите цели и действия са насочени към далечни перспективи. Имате ясна концепция и силни стремежи. Добре е да обърнете внимание на актуалните проблеми и да не пренебрегвате текущото развитие. Именно в него се крият подводните течения, които трябва да отстраните за успешното развитие на бъдещите си планове.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 28 май 2019

Трудности във взаимоотношението с деца и роднини могат да ангажират вниманието и да отнемат от енергията ви днес. Различията в поколенията са естествени, но дебатът за тях е вечен. Не се фокусирайте върху тях, а потърсете реалните нужди и причините стоящи зад тях. Не бъдете ментор, а партньор за своите близки в общите ви решения.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 29 май 2019

Днес обстоятелствата могат да ви принудят да взимате важни решения за заплетени ситуации. За да избегнете объркване и грешки се доверете на мнението на колеги и близки. Изяснете жизнените си цели и очаквания в избрания професионален път. Постигайки яснота ще намерите и верните решения.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 30 май 2019

Увереността в собствения ви професионализъм и способността да решите всяка задача, ще привлече вниманието на ръководството и ще ви разкрие нови възможности. Вашата житейска философия е гарант за бъдещият успех. Но тези, които искат да използват своето положение за користни цели, рискуват да подронят авторитета си.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 31 май 2019

Ще ви се наложи да преминете през изпитанията на популярността, известността и властта. Приети и високо оценени сте от околните, както в професионално отношение, така и като личност. Но положителна аура не бива да ви заслепява от възможните опоненти, които биха атакували слабите ви страни.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 1 юни 2019

Интересът ви днес е насочен към светските, културни и политически новини. Възможно е да станете участник в обществени събития, както и да се ангажирате с организирането на такива. Културният живот и изкуството ви носят положителна енергия и свежи сили, заслужава си да им отдадете времето и интереса си.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 2 юни 2019

Неделният ден е лично ориентиран за вашия знак. Изпитвате известно неудовлетворение от страна на близки хора, защото имате различни възгледи от тях. Днешният ден не е най-доброто време за изясняване на тези различия, защото няма да доведе до консенсус. Вероятно и очакванията ви са по-големи към тях.