Гледайте по ТV1

Стрелец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 9 септември 2019
  • ВТОРНИК - 10 септември 2019
  • СРЯДА - 11 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 12 септември 2019
  • ПЕТЪК - 13 септември 2019
  • СЪБОТА - 14 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 15 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 9 септември 2019

Възможно е началото на седмицата да принуди мнозина от вас да преразгледат и подредят своя вътрешен свят. Съмнения или недоизказани неща от миналото могат да внесат нестабилност в личното ви себеусещане. Доверете се на човекът до вас, той ще ви помогне да се справите със субективните противоречия.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 10 септември 2019

Постарайте се вторият ден от седмицата да бъдете максимално активни. Личната ви активност и инициативност ще привлекат късмета на ваша страна. Добрите предложения ще дойдат ако са потърсени и самите вие дадете заявка за тях. В романтичната сфера от вашата настоятелност зависи нейното бъдещо развитие.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 11 септември 2019

Семейството излиза на преден план в днешния ден. Личните отношения се отразяват като през лупа. Добре е да не се стига и до образи като от изкривено огледало. Стремежът ви към свобода неглижира битовите задължения и за вас е по-добре да не се преструвате на уморен герой, а да се ангажирате и направите всичко, което е нужно.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 12 септември 2019

Четвъртък е успешен за вас, ако сте решили да разкриете своите чувства пред избрания човек. Пътят към сърцето ви днес е широк и открит, и може да се радвате на това, с което ви дарява любовта. През деня се постарайте да намерите общ език с децата и не игнорирайте техните проблеми.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 13 септември 2019

Ако сте срещали затруднения във взаимоотношения с близки, днес може да ги подобрите, защото лесно ще постигнете компромисно решение на всички проблеми. Денят е добър за семейни инициативи и съвместни проекти. Организирането на пътуване обещава да се забавлявате и да научите нови неща.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 14 септември 2019

Ако сте решили да започнете периодични посещения във фитнес – времето е благоприятно за подобни начинания. Ако търсите приятно обкръжение в това – привлечете и приятели. Разбира се, възможно е да успеете да поддържате добрият тонус и тяло, и у дома. Изборът е ваш, посоката е правилна.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 15 септември 2019

Предварително планираният и умерено натоварен ден ще ви помогне да се отпуснете и починете от изтеклата седмица. Обърнете внимание на половинката и се постарайте да затоплите отношенията с близките. Добре е да прекарате вечерта със семейството, но можете да я направите още по-прекрасна, ако я споделите и с приятели.