Гледайте по ТV1

Стрелец - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 15 юли 2019
  • ВТОРНИК - 16 юли 2019
  • СРЯДА - 17 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 18 юли 2019
  • ПЕТЪК - 19 юли 2019
  • СЪБОТА - 20 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 21 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 15 юли 2019

Нерешени задачи и проблеми ще подсетят за себе си и ще ви подбудят към конкретни действия. Тези действия няма да бъдат одобрени от вашите близки, с които е възможно да назреят противоречия. Ще се справите, ако не отстъпвате от своите възгледи. През втората част от деня си позволете да се отдадете на любимо хоби или дейност.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 16 юли 2019

Трябва да вземете под внимание мнението на околните днес и ще сте заети с работа в екип и съвместно. Избягвайте да налагате своето мнение, както и да проявявате гордост. Толерантността само ще ви помогне да отметнете доста от задачите, а и няма да ви наруши работния процес, ако не ги реализирате сами.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 17 юли 2019

Днешният ден носи изненади и подаръци от съдбата за вас. Това могат да бъдат предложения в бизнеса, но също така и успешна търговия и сделки. Възможно е повечето задачи да бъдат свързани с финанси, където може да очаквате успешна реализация. В личният живот не е изключено да назрява напрежение.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 18 юли 2019

Четвъртък е време за разрешаване на противоречия, за съгласуване и синхронизиране с околните. Добре е да направите генерална преценка на своето обкръжение и да се разграничите от всички ненужни връзки. Положителните партньорства трябва да утвърдите и да заявите намеренията си за тях.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 19 юли 2019

Удачен ден за обучения, получаване на нови знания и бъдещо развитие. Интелектуалният ви живот днес ще бъде жив и конкретен, базиран главно върху наблюдения и учене от чуждия опит. Може да се появят размишления, философски подход към проблемите, но като цяло денят ще бъде вълнуващ.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 20 юли 2019

Ден, в който късметът може с лекота да се изплъзне от вас във всеки един момент. Постарайте се да балансирате емоциите и не се поддавайте на провокациите на обкръжението. Постигайки хармония, нещата ще се случват в желаната от вас посока. Денят е благоприятен за семейните отношения, също така и за успешни покупки.

oven

Дневен хороскоп - Стрелец - 21 юли 2019

Отделете цялото свое внимание на децата. Общуването с тях не само ще повдигне настроението ви, но ще внесе много радост и настроение. По-младите представители на знака може да почувстват желание за смяна на обстановката и да посетят свои приятели. За влюбените, денят може да донесе утвърждаване на връзката.