Гледайте по ТV1

Скорпион - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 15 юли 2019
  • ВТОРНИК - 16 юли 2019
  • СРЯДА - 17 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 18 юли 2019
  • ПЕТЪК - 19 юли 2019
  • СЪБОТА - 20 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 21 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 15 юли 2019

Денят е благоприятен за активни действия в професионалната сфера, генериране на нови идеи и инициативи. Вашата енергичност ще даде плодове, стига да не доминирате с твърде високи претенции и очаквания. Проявявайки рационалност и дипломация, може значително да повишите своя авторитет.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 16 юли 2019

Спокоен и успешен ден. Днес можете да подобрите и укрепите взаимоотношенията с обкръжаващите. Успехът ви ще зависи от способността да сте далновидни и да взимате справедливи решения при сложни проблеми. Тогава вашето мнение ще тежи. От страна на близките нараства уважението и любовта към вас.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 17 юли 2019

Сряда може да ви даде няколко важни урока. Единият от тях е свързан с умението да се радвате на дребните неща и да сте удовлетворени от това, което ви поднася живота. Другият е свързан с общуването и способността да бъдете емпатични към околните, приемайки тяхната гледна точка, дори и тя да не съответства на вашата.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 18 юли 2019

Денят може да ви постави пред решаването на важна дилема, където е вероятно да отстъпите и да предпочетете да изоставите извървяният път. Правилното решение, обаче, ще бъде именно в избора на по-трудните обстоятелства и упоритото следване на вече начертаното, без да се разколебавате и отказвате.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 19 юли 2019

Днес е полезно за вас да приведете в равновесие чувствата и мислите. Определете важните отношения с околните за деня и се откажете от ненужните срещи. Липсата на вътрешен баланс може да доведе до чувство за разпиляност и неопределеност на ситуацията, което ще ви попречи при вземането на решения.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 20 юли 2019

Днес може да ви се наложи да решавате семейни въпроси. Съберете се с близките си и с консенсус вземете общо решение, защото ако заложите единствено на своето мнение няма да решите проблема. Във финансовата сфера, обаче, нещата зависят само от вас и адекватното съблюдаване на бюджета ще ви покаже правилния път.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 21 юли 2019

Днешният ден обещава да претърпи значителни промени в плановете, които предварително сте изготвили. Това не бива да ви притеснява, защото денят е позитивен и носи благоприятни възможности за уреждане на въпроси с бита, семейството и роднините. Също така е подходящ за срещи с приятели и бизнес-партньорства.