Гледайте по ТV1

Скорпион - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 21 януари 2019
  • ВТОРНИК - 22 януари 2019
  • СРЯДА - 23 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 24 януари 2019
  • ПЕТЪК - 25 януари 2019
  • СЪБОТА - 26 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 27 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 21 януари 2019

В понеделник може да се сблъскате с проблеми във взаимоотношенията с обкръжението. С повече усилия ще превъзмогвате трудностите и очакванията на своите близки и роднини. Бъдете внимателни към половинката, защото нестабилните връзки днес могат да провокират усложнения. Не бива действията ви да са продиктувани от чувствата и емоциите.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 22 януари 2019

Не бързайте да взимаге важни решения. Постъпвайте обмислено и не доверявайте своите финансови дела на случайни хора. Днес привлекателността ви помага в общуването с обкръжаващите, а вътрешната стабилност и концентрираност усилва авторитета ви пред ръководителите и членовете на семейството.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 23 януари 2019

Твърде вероятно е днес жените-Скорпион да попаднат във водовъртежа на ново, кратковременно увлечение. Във връзка с това не е изключена измяна в личния живот. При мъжете ще се наложи активно да отстояват своите жизнени принципи, авторитет и възгледи, като хода на събитията ще се промени в тяхна полза.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 24 януари 2019

Днес заниманията с творчество или любимо увлечение може да доведе до вътрешни открития и да провокира добри идеи за бъдещи проекти. Добре е да посетите свои приятели или да поканите такива у вас. За самотните представители на знака денят гарантира успех в личния живот, ако променят съществуващата тактика на поведение.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 25 януари 2019

Скорпионите днес ги очаква спокоен и хармоничен ден. Добре ще бъде трезво да оцените ситуацията и да направите нужните изводи. Получавате възможност благополучно да излезете от редица проблеми. Денят е благоприятен за уреждане на семейни, битови и имуществени въпроси.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 26 януари 2019

Ден за активна индивидуална работа. Днес ако сте решили да свършите нещо съвместно с половинката или семейството - няма да ви спори. Справяте се добре, ако сте сами. Не губете и чувство за реалност, защото много планове ви се виждат твърде розови, а излишната увереност може да доведе до неприятности.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 27 януари 2019

Днес Скорпионите са по-разпиляни. Препоръчително е да се съсредоточите и да се организирате по посока на най-важното за деня. Денят не е от най-удачните за пазар и придобивки, защото са възможни финансови загуби и неудовлетвореност от закупеното. Възможно е децата ви да се нуждаят от морална или материална подкрепа.