Гледайте по ТV1

smalllogo    TV1 RADIO позволява да слушате в колата, в градския транспорт или ако нямате добър интернет. Опция 'връщане' е активна и можете да връщате 24 часа програмата ни.   smalllogo

Скорпион - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 23 декември 2019
  • ВТОРНИК - 24 декември 2019
  • СРЯДА - 25 декември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 26 декември 2019
  • ПЕТЪК - 27 декември 2019
  • СЪБОТА - 28 декември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 29 декември 2019

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 23 декември 2019

Нарасналата значимост за лична сигурност и душевен комфорт може да постави някои от вас пред избор между семейство или кариера. Преодолявайки личните си опасения ще сте в състояние да вземете правилното решение. Към него подходете внимателно, методично и без да бързате.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 24 декември 2019

Работата и семейните ангажименти днес могат да понатежат. Ще ви е нужно много търпение и издържливост, за да съумеете добросъвестно да изпълните поетите задължения. Не ги игнорирайте. Организирайте оптимално деня, за да зарадвате близките си на днешния семеен празник.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 25 декември 2019

Днешният ден може да ви ангажира в дейности, несвойствени за вас, но които ако поемете ще допринесат за доброто Коледно настроение. Със своята щедрост и топла усмивка – ще разтворите сърцата и на най-студените хора. В сряда вашето деликатно и завоалирано лидерство ще жъне успехи.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 26 декември 2019

Днес сте склонни активно да се борите за своята правота и упорито да отказвате да възприемате странична информация. Не сте настроени за промени и се стремите да запазите статуквото, защото това ви носи сигурност. Но ще се наложи да открехнете вратата към неизвестното, защото именно там могат да се крият добрите възможности.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 27 декември 2019

За вас петък е подходящо време за решаване на семейни въпроси. Ще трябва да положите усилия да изслушате и приемете мнението на партньора, защото бъдещи планове ще зависят от способността ви да вземете това решение съвместно. Опитът да ръководите процеса самостоятелно – не е препоръчителен.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 28 декември 2019

Планирате парти или приятелска сбирка. Имате добри идеи, но ги споделете и обмислете заедно с половинката. Склонни сте да предприемате всяка стъпка сами и да вярвате, че може да се справите без нейното мнение и помощ. Изслушвайте и се доверете на чуждият опит.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 29 декември 2019

Ден за социална активност и общуване с представители на различни слоеве. Дали ще се ангажирате с конкретни участия в сбирки или ще станете инициатор на хуманитарна дейност – мястото ви е значимо, а ролята - първостепенна. Отделете от времето си и обърнете внимание на децата, те са огледало на вашите спотаени мечти.