Гледайте по ТV1

Скорпион - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 27 май 2019
  • ВТОРНИК - 28 май 2019
  • СРЯДА - 29 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 30 май 2019
  • ПЕТЪК - 31 май 2019
  • СЪБОТА - 1 юни 2019
  • НЕДЕЛЯ - 2 юни 2019

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 27 май 2019

Ще са ви нужни добри организаторски способности за да се справите с многобройната работа днес. Бързината и находчивостта ще ви дадат възможност да преследвате няколко цели едновременно. Постарайте се да планирате работата и срещите, съблюдавайки дейността на сътрудници и колеги, защото могат да пропуснат нещо важно.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 28 май 2019

Признаването на чуждата гледна точка и уважаването на чуждото мнение ще ви помогнат да се приспособите към противоречиви обстоятелства, без да се чувствате заложник на ситуацията. Трансформирайки съществуващи напрегнати отношения, ще можете да се освободите от невидимите бариери, които ви спъват по пътя към целите.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 29 май 2019

Ако сте решили да запазите добрите отношения с колегите се постарайте да се отнасяте по-малко критично към тях. Днес високите ви изисквания могат да мобилизират вашите ресурси и да се захванете да правите всичко сами. Ще можете бързо да възстановите своите сили, но излишните вълнения ще повлияят самочувствието ви.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 30 май 2019

Четвъртък е подходящ ден за равносметка на потенциалните възможности, с които разполагате. Ден за изграждане на стратегия и дългосрочно планиране. Направете анализ на актуалното си състояние, на реалните партньори и спонсори. Не пропускайте от списъка и потенциалните такива, които имат сходни на вашите интереси.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 31 май 2019

Вашето фино чувство ще ви позволи безпогрешно да изберете нужният момент и начин на действие. Множеството отговорности и задължения, които сте поели ще наложат добра организация, прецизност и план на работа. Днес не може да си позволите да бъдете разсеяни или да омаловажите част от ангажиментите си.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 1 юни 2019

Днешният ден предлага на вашия знак много възможности за пътувания и срещи с приятели. Ще изберете обкръжението на тези, които споделят вашите житейски възгледи и в присъствието на които се чувствате комфортно и разширявате своя мироглед. Любовни приключения също няма да липсват, затова приветствайте деня и му се доверете.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 2 юни 2019

Днес са възможни промени в настроението и самочувствието. Денят не е благоприятен за работа, било то професионално или в дома. Ще бъде полезно за вас да се заемете със спорт и активно физическо натоварване, които биха спомогнали да снемете натрупаното напрежение.