Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

Скорпион - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 11 ноември 2019
  • ВТОРНИК - 12 ноември 2019
  • СРЯДА - 13 ноември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 14 ноември 2019
  • ПЕТЪК - 15 ноември 2019
  • СЪБОТА - 16 ноември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 17 ноември 2019

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 11 ноември 2019

Преди обяд може да изпитате известни разочарования в работата от хора, с които ви свързват повече от професионални ангажименти. Не се поддавайте на временните пречки, защото в по-късните часове различията ще се изгладят и недоразуменията ще се изяснят. Днес сте склонни да проявите ревност и по-силно чувство за собственост.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 12 ноември 2019

Не бъдете твърде взискателни към околните в работата днес. Имате по-големи очаквания и сте склонни да влизате в конфликти, дори и да критикувате. Ако денят ви разкрие неочаквана информация, по-добре я анализирайте и намерете причините, които са довели до съответното събитие.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 13 ноември 2019

Предстоят ви силни дни във финансово отношение. Можете успешно да разрешавате материални въпроси, които в миналото са очаквали своето развитие. Отдавна планирани пътувания също ще се донесат добри финансови перспективи в работата ви. В личните отношения сте по-делови, но това ще ви помогне за добрата комуникация.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 14 ноември 2019

Добрите финансови тенденции от изминалия ден продължават и в четвъртък. Радвате се на добра комуникация и възможности за професионално развитие. Заложете на утвърдени и познати партньори и не рискувайте с нови, с оглед ретроградния Меркурий. Това, за което не ви е достигало време с половинката, инициирайте днес.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 15 ноември 2019

Силен ден за кариерата. Плувате в свои води, пътят ви е чист и ясен и успехите няма да закъснеят. Вашите ръководители и партньори ще оценят професионализма ви, както и биха приели предложения именно днес. В личен план се нуждаете от нещо ново и вдъхновяващо и сте склонни да провокирате към промяна.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 16 ноември 2019

Първата част от деня може да бъде напрегната и незадоволителна. Правят ви впечатление доста странични неща, които не можете да вкарате в ред. Препоръката е да не се претоварвате в тази част от деня и да оставите нещата да следват своя ход. През другата половина денят ще ви удовлетвори значително повече.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 17 ноември 2019

Ден за почивка и пътувания. Всичко автентично и красиво ви зарежда с оптимизъм и добро настроение. Възможно е стари притеснения да се прокраднат в ума ви, но днес не е денят за тяхното решение. Изберете да бъдете извън дома, с любимите хора и реалистични очаквания. Дайте повече свобода на въображението и мечтите си.