Гледайте по ТV1

Скорпион - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 9 септември 2019
  • ВТОРНИК - 10 септември 2019
  • СРЯДА - 11 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 12 септември 2019
  • ПЕТЪК - 13 септември 2019
  • СЪБОТА - 14 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 15 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 9 септември 2019

Нека днес говори не само гласът на разума, а и този на сърцето. Няма да сбъркате, ако се доверявате на своята интуиция при вземането на важни решения, както и ако не акцентирате твърде много на железни аргументи. Личният усет и преценка ще ви водят успешно в понеделник.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 10 септември 2019

Вторник е благоприятен за представителите на вашия знак при взимането на важни решения, но ако те са съобразени с колектива и партньора. Ще постигнете максимална хармония в отношенията и събитията, като допринесете лично за тях с доброто си настроение и способността да „заразявате” с него околните.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 11 септември 2019

За да постигнете успех и оптимално развитие днес, трябва да обедините сили с вашата сродна душа. Обърнете се към най-близкия човек или този, на когото вярвате и действайте съвместно. Ако планирате начинания, внимателно подберете подходящия партньор, опирайки се на общи ценности и разбирания.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 12 септември 2019

Силен ден за преговори и разширяване сферата на влияние зад граница. Успешен за сключване на финансови споразумения и привличане на чужди капитали. Професионалната сфера е активна и печеливша, а романтичната – страстна и завладяваща. Бъдете инициативни и решителни в днешния ден.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 13 септември 2019

Далече от суеверията, представителите на вашия знак по-скоро биха потърсили предизвикателство в заветната дата – петък 13-ти. Тези свои търсения ще проявите най-силно в интимната сфера, където обаче сте склонни да приемате нещата или „черни” или „бели”. А истината е някъде там – по средата.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 14 септември 2019

Интелектуалната активност е висока в днешния ден за вас. Обхванати сте от ентусиазъм и работите в няколко посоки едновременно. Идеите, които обмисляте, не са по-малко и това в известна степен ви прави малко разпилени. Спрете се върху едно-две неща, а на другите дайте време сами да покажат бъдещата си посока на развитие.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 15 септември 2019

Постарайте се в днешният ден да не мислите за работа. Това, че сте склонни да я носите в къщи, не означава да и посветите цялото си време. Ангажиментите ви, свързани с бизнеса, могат да почакат, защото мотивирани от амбицията забравяте за най-важното: уютът и топлината на семейното огнище.