Гледайте по ТV1

Скорпион - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 12 ноември 2018
  • ВТОРНИК - 13 ноември 2018
  • СРЯДА - 14 ноември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 15 ноември 2018
  • ПЕТЪК - 16 ноември 2018
  • СЪБОТА - 17 ноември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 18 ноември 2018

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 12 ноември 2018

Днес нерешените задачи и проблеми ще напомнят за себе си и ще ви подбудят към решителни действия. Тези действия няма да бъдат одобрени от вашите близки, с които е възможно да назрее конфликтна ситуация. Ще се справите, ако отстоявате своите възгледи и позиции. През втората част от деня си позволете да се отдадете на любимо хоби или среща с приятели.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 13 ноември 2018

През днешния ден трябва да обърнете внимание на околните и ще сте заети с работа в екип и съвместно с тях. Избягвайте да налагате своето мнение, както и да проявявате гордост. Толерантността ще ви помогне да отметнете доста от задачите, а и няма да ви натовари толкова много, ако някои от тях реализирате с партньори.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 14 ноември 2018

Днешният ден носи изненади и подаръци от съдбата за вас. Това могат да бъдат предложения в професионалната сфера, но също така и успешна търговия и сделки. Възможно е повечето задачи да бъдат свързани с финанси, където може да очаквате успешна реализация. В личният живот не са изключени прояви на ревност.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 15 ноември 2018

Ден за разрешаване на противоречия, за съгласуване и синхронизиране с околните. В четвъртък е добре да направите генерална преценка на своето обкръжение и да прекратите всички ненужни връзки. Положителните партньорства трябва да утвърдите и да заявите намеренията си за тях.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 16 ноември 2018

Прекрасен ден за обучения, получаване на нови знания и интелектуално развитие. Интелектуалният ви живот днес ще бъде жив и конкретен, базиран главно върху наблюдения и учене от чуждия опит. Може да се появят размишления, философски подход към проблемите, но като цяло денят ще бъде вълнуващ.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 17 ноември 2018

Напрегнат ден, в който успехът може с лекота да се изплъзне от вас във всеки момент. Постарайте се да балансирате емоциите и не се поддавайте на провокациите на обкръжението. Постигайки хармония, нещата ще се случват в желаната от вас посока. Денят е благоприятен за семейните отношения, също така и за крупни покупки.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 18 ноември 2018

Днешният ден обещава да претърпи значителни промени в плановете, които предварително сте изготвили. Това не бива да ви притеснява, защото денят е позитивен и носи благоприятни възможности за уреждане на въпроси с бита, семейството и роднините. Също така е подходящ за срещи с приятели и забавления.