Гледайте по ТV1

Скорпион - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 17 септември 2018
  • ВТОРНИК - 18 септември 2018
  • СРЯДА - 19 септември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 20 септември 2018
  • ПЕТЪК - 21 септември 2018
  • СЪБОТА - 22 септември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 23 септември 2018

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 17 септември 2018

Силен професионален старт за началото на работната седмица. Бъдете активни и целенасочени, реалидирайте нужните срещи или разговори. Понеделник е успешен за вас и просто трябва да действате. Любовта също чука на вратата и няма да останете безразлични към нейния апел. Всичко се случва бързо, непринудено, но щастливо за вас.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 18 септември 2018

Възможно е вторник да не ви очарова с някои забавяния по плащания или финансови въпроси. Това не бива да ви тревожи, защото носи кратковременен характер. Отложете материалните и финансови въпроси за друг ден, а днес насочете вниманието си към работни срещи и планове. Мнението ви се чува, авторитетът – също.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 19 септември 2018

Днес имате силно присъствие и въздействие върху хората. Думите ви не само се чуват, но водят хората след себе си. Стожер сте за останалите и вдъхвате стабилност и устойчивост. Денят е успешен за планиране на дейност, обсъждания и взимане на решения. Творческите проекти също са актуални днес и могат да бъдат стартирани успешно.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 20 септември 2018

Силна седмица в професионален план, но днешният ден е особено удачен за сключване на договори и поставяне начало на нови работни партньорства. Успешен ден за пътувания, комуникация и делова кореспонденция. Благоприятно време за пътувания зад граница и привличане на нови делови партньори. Любовта също толкова силно присъства в днешния ден.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 21 септември 2018

Днешният ден е добре да се дистанцирате от финансови ангажименти и емоционални ситуации. Възможни са конфликти, както на работното място, така и в личния живот. Постарайте се да не прибързвате в решенията си и да не приемате твърде емоционално ситуацията. Доверете се на близките си и прекарайте една разтоварваща вечер заедно.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 22 септември 2018

Спокойно и неангажиращо започва уикенда за Скорпионите. Не сте склонни днес да правите големи планове, както и да се ангажирате с твърде много задачи. За вас е добре да се отдадете на заслужена почивка и да се уедините с любимо хоби или занимание. Далече от тълпата и суетата ще се заредите с нужните сили и спокойствие.

oven

Дневен хороскоп - Скорпион - 23 септември 2018

Днешният ден е добре да посветите на половинката. Личният живот ще ви радва през неделния ден и съвместно може да организирате екскурзия или развлечения с приятели. Оставете работните ангажименти за през седмицата и се насладете на уюта от близостта с любимия човек и позитивните емоции от приятелите.

АСПЕКТИ В АСТРОЛОГИЯТА

АСПЕКТИТЕ В АСТРОЛОГИЯТА

astr1Видове аспекти - мажорни, хармонични, дисхармонини, добри и лоши;

Прочетете продробности тук