Гледайте по ТV1

Риби - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 12 ноември 2018
  • ВТОРНИК - 13 ноември 2018
  • СРЯДА - 14 ноември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 15 ноември 2018
  • ПЕТЪК - 16 ноември 2018
  • СЪБОТА - 17 ноември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 18 ноември 2018

oven

Дневен хороскоп - Риби- 12 ноември 2018

Понеделник ще бъде доста успешен ден за представителите на зодия Риби. Силни възможности за развитие и утвърждаване в кариерата, подкрепа и разбиране от страна на колеги. Денят е благоприятен и за пътувания, било то работни или свързани с почивка. Вечерта е удачно да прекарате с любимите хора или в широк кръг приятели.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 13 ноември 2018

Днес сте подвластни на романтичното настроение и чувствата. Вълнения от личния живот ще изпълнят мислите ви и работата някак ще остане на втори план. С чар и обаяние може да постигнете много. През свободното време може да обърнете внимание на външният си вид и да направите нещо ново. Любовта днес е споделена и вълнуваща.

oven

Дневен хороскоп - Риби- 14 ноември 2018

В сряда за Рибите е добре да не прибързват. Подвластни сте на емоциите и сякъш сте забравили за здравата логика. Обмисляйте внимателно решенията си. В личния живот това може да премине в бурни спорове, затова избягвайте разговори, изискващи обяснения или уточнения. Много по-добре е днес да сте сдържани и дипломатични.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 15 ноември 2018

Работат ви спори, но върви доста по-бавно от обичайното. Постарайте се да бъдете по-организирани още в първите часове на работния ден и разпределете добре задачите си. Днес сте по-чувствителни и сетивата ви са изострени. Усещате всяко раздвижване във въздуха и именно усетът и интуицията ще ви водят по най-правилния начин.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 16 ноември 2018

В край на работната седмица имате ентусиазъм и активност за двама. Склонни сте да налагате по-бързи темпове на останалите и това няма да се хареса на колегите и близките ви. Съобразете се с тях, също така бъдете толерантни и към тяхното мнение. Ярко присъствие може да засвидетелствате вечерта в отбран кръг приятели.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 17 ноември 2018

Днес на повечето Риби им се пътува и няма да се застоят дълго удома. Дали ще организират екскурзия или ще се забавляват с близки, денят е вълнуващ и удовлетворителен. За по-затворените представители, духовни семинари и такива за саморазвитие биха били идеалната почивка.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 18 ноември

Днес е добре да бъдете по-сдържани и консервативни. Желанието за нововъведения или по-ексцентрични идеи, няма да се приемат добре от половинката или близките, ще провокират точно обратния ефект. Отложете тези планове за друг ден, а днес съчетайте разумното с приятното, както за вас, така и за близките ви.