Гледайте по ТV1

Риби - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 21 януари 2019
  • ВТОРНИК - 22 януари 2019
  • СРЯДА - 23 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 24 януари 2019
  • ПЕТЪК - 25 януари 2019
  • СЪБОТА - 26 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 27 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Риби- 21 януари 2019

Началото на седмицата ще позволи на Рибите успешно да разрешат възникнали любовни проблеми. Благоприятното стечение на обстоятелствата, гъвкавостта в общуването и умението да променяте тактиката в зависимост от ситуацията, ще ви помогне да преодолеете всички трудности и възникнали пререкания със съперници.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 22 януари 2019

Днес не бива постъпките и решенията да бъдат мотивирани от емоции. Ако смятате себе си за виновни в нещо – извинете се, но и простете на виновните пред вас. Ако не повтаряте стари грешки отношенията ви със стари познати качествено ще се изменят. Благодарение на това втората половина от деня ще е спокойна и хармонична.

oven

Дневен хороскоп - Риби- 23 януари 2019

Много е вероятно днес да се появи ново увлечение. Днешният ден може да ви подари среща, която с времето да премине в брак. Чувства на любов, близост и приемане ще ви споходят днес. Работата остава на заден план и личният живот е актуален и значим. За обвързаните вечерта ще бъде приятна и незабравима.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 24 януари 2019

Денят ще мине под знака на самозащитата, укрепването на позиции и трансформации в обкръжението. Днес може да ви се наложи да отстоявате и утвърждавате своя авторитет. Препоръката е да бъдете максимално активни, защото иначе хода на събитията може да не бъде във ваша полза. Търговските сделки и сключените договори ще са успешни.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 25 януари 2019

Девизът на днешния ден е: „Не надценявайте своите възможности!”. Бъдете търпеливи и скромни в очакванията си и така ще се фокусирате върху най-важното в работата и ще постигнете удовлетворителни резултати. През днешния ден може да подобрите отношенията с близки и роднини.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 26 януари 2019

Още от сутринта може да срещтнете някои недоразумения и разногласия. Възможни са и не дотам добри новини в професионалната дейност. Не се огорчавайте, ако денят ви се стори сложен, защото проблемите с времето ще се разрешат. През втората част от деня ще се почувствате доста по-жизнени, оптимистични и уравновесени.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 27 януари 2019

Противоречив ден, свързан с промени в настроенията. Като цяло ще ви заобикаля спокойствие, отпускане и липса на ангажираност. Това може да отключи критика от страна на близките ви, която вероятно ще е на място. Опитайте се да организирате оптимално деня и да вземете по-активно участие със своите близки.