Гледайте по ТV1

Риби - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 27 май 2019
  • ВТОРНИК - 28 май 2019
  • СРЯДА - 29 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 30 май 2019
  • ПЕТЪК - 31 май 2019
  • СЪБОТА - 1 юни 2019
  • НЕДЕЛЯ - 2 юни 2019

oven

Дневен хороскоп - Риби - 27 май 2019

Началото на работната седмица трудно влизате в естественият й ритъм. По-разконцентрирани и разпилени сте. Ще ви е нужно време за да подредите своите приоритети и да набележите нужните действия. Не сте настроени сериозно и в личните отношения, където прояви на непостоянство могат да създадат трудности във връзката.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 28 май 2019

Някои от представителите на вашия знак днес могат да изпитат любовни разочарования. Причината може да е лична неувереност или усложнена психологична ситуация. Вероятно е настъпило време да придобиете повече самостоятелност в решенията и действията, както и да подходите към живота по-сериозно.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 29 май 2019

Твърде голямата заетост на работното място и всекидневните задължения могат да повлияят на настроението и мотивацията ви. Ще ви бъде трудно да отделите достатъчно време за децата и любимите хора. Не се предавайте пред натрупаните задачи, бъдете последователни и търпеливи.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 30 май 2019

Днешният ден провокира представителите на вашия знак да проявят издържливост и да се противопоставят на импулсивните желания и неочаквано възникващи потребности. Не се опитвайте да задържите това, което не е постоянно и стабилно. Има периоди, в които е добре да се отървем от излишното и да освободим пространство за новото.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 31 май 2019

Петък внася ред и хармония за представителите на вашия знак. Днес сте продуктивни в работата и инициативите, а комуникацията ви върви. Семейните връзки и отношения с партньора се укрепват и носят уют в дома ви. Спокойно и оптимистично гледате напред и се радвате на уважението на приятелите.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 1 юни 2019

Представителите на вашия знак е добре да отдадат нужното на близките и децата. Посветете днешния ден на празника на детето и организирайте семейно тържество. Бъдете Добрата фея, която сбъдва всички желания. Това ще ви дари с най-голямата любов и удовлетворение, които само семейството може да ви даде.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 2 юни 2019

Силна сантименталност ви завладява в неделя. Не поглеждайте назад и към отминалите дни, а се доверете на интуицията си и на добрите възможности за романтични преживявания днес. Любовта трябва да бъде споделена и изказана. Организирайте почивния ден по най-добрия за вас и половинката начин.