Гледайте по ТV1

Риби - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 9 септември 2019
  • ВТОРНИК - 10 септември 2019
  • СРЯДА - 11 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 12 септември 2019
  • ПЕТЪК - 13 септември 2019
  • СЪБОТА - 14 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 15 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Риби - 9 септември 2019

Възможно е в понеделник да изпитате известни затруднения в интимната сфера. Но не бързайте да генерализирате проблема, както и да чертаете черни краски за в бъдеще. Трудностите са временни и решими, и не зависят само и единствено от вас. Фокусирайте се не върху проблема, а върху неговото решение.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 10 септември 2019

Семейният климат не е хармоничен през днешния ден. Постарайте се да избягвате шумни спорове и да задълбавате в лични изяснявания. По-скоро подходете от позицията на миротвореца и обединителя. Ако съумеете да запазите спокойствие и не откликвате на отсрещната страна – ще спечелите нужното уважение.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 11 септември 2019

Склонни сте да сте по-подозрителни от обикновено. Съмнения и липса на достатъчно доверие ви правят по-неубедителни към собствените намерения и желания. Ако съумеете да преодолеете тази лична несигурност, денят може да ви предостави добри възможности, но самите вие трябва да ги видите.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 12 септември 2019

Днес е добре да бъдете далече от всякакви провокации и да избягвате да се въвличате в интриги. Поради проявена чувствителност или състрадание, много лесно можете да бъдете привлечени от хора, чиито стремежи не са това, което демонстрират. Постарайте се да бъдете по-дистанцирани емоционално.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 13 септември 2019

Споменът за стара любов трудно угасва. Така ще бъде и за вас днес, когато е вероятно да срещнете силно емоционално присъствие от миналото. Това ще ви се отрази зареждащо и позитивно, както и ще допринесе за доброто ви настроение. Необвързаните представители могат да събудят ново чувство и личен интерес днес.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 14 септември 2019

Вероятно е първият ден от уикенда да ви постави в ситуация на избор. Ще трябва внимателно да решавате коя страна да заемете и в коя посока да тръгнете. Интуитивен знак сте и винаги отговорът е във вас, но днес ще трябва преценката ви да се ръководи от желязната логика и аргументи.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 15 септември 2019

Последният ден от седмицата обещава за вас да премине тихо, спокойно и премерено. Близките ви няма да пропуснат да потърсят вашия съвет, затова не им отказвайте помощта си. Авторитетното ви присъствие и мнение е не само модел за подражание, но и мотивира и вдъхновява младите към повече съзидателност.