Гледайте по ТV1

Риби - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 15 юли 2019
  • ВТОРНИК - 16 юли 2019
  • СРЯДА - 17 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 18 юли 2019
  • ПЕТЪК - 19 юли 2019
  • СЪБОТА - 20 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 21 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Риби - 15 юли 2019

Денят е благоприятен за разширяване на кръгозора и усвояване на нови знания или опит. Възможно е да търсите одобрение на своите планове и поддръжка от страна на влиятелни хора. Денят обещава да я намерите, а молбите ви да бъдат удовлетворени. Днешният ден е особено благоприятен за хора, занимаващи се с творческа работа.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 16 юли 2019

Денят е конфликтен и трябва да сте внимателни. Възможно е трудно да постигнете консенсус с ръководители и колеги. Идеите ви не срещат нужната подкрепа, затова ако можете отложете важните разговори за друг ден. Постарайте се да заемете по-неутрални позиции във взаимоотношенията, като това важи и за личния ви живот.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 17 юли 2019

Изострена е сферата на взаимоотношенията за представителите на вашия знак. Смятате, че чувството за справедливост е нарушено и това провокира у вас опити за протест. С тази стратегия няма да имате успех днес. Постарайте се да не спорите, защото всеки има своята истина, както и аргументирани основания за позицията си.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 18 юли 2019

Днес сте прекомерно емоционални. Трудно овладявате добрия баланс, на който обикновено разчитате. Не е изключено недоизказани неща в личния живот да задържат у вас определено напрежение. Изяснете намеренията си и планувайте в близките дни сериозен разговор с половинката.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 19 юли 2019

Ден на хармонично общуване и душевен баланс. Професионалната сфера е стабилна и не предполага значителни промени. Ангажирани сте с рутинни дейности или дългосрочни проекти. Най-пълноценно е общуването с любимия човек, затова организирайте съвместно вечерта и си доставете взаимна радост.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 20 юли 2019

Нови запознанства или среща с влиятелни хора може да изиграе важна роля в живота ви, но само от вас зависи дали тя ще е положителна или отрицателна. Не е препоръчително да действате прибързано и твърде директно. Опитайте се да вникнете във всички детайли на предстоящите си действия.

oven

Дневен хороскоп - Риби - 21 юли 2019

Двойствени тенденции вещае днешният ден. Първата половина е крайно неблагоприятна за общуване с приятели и близки хора. Бъдете предпазливи и в романтичните авантюри – те могат да донесат нежелани последствия. Не бива да се водите от страстите си. Втората половина е успешна и позитивна, както за семейните, така и за професионалните дела.