Гледайте по ТV1

Рак - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 21 януари 2019
  • ВТОРНИК - 22 януари 2019
  • СРЯДА - 23 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 24 януари 2019
  • ПЕТЪК - 25 януари 2019
  • СЪБОТА - 26 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 27 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Рак- 21 януари 2019

Силно енергиен ден, в който ще бъдете изпълнени с енергия и ентусиазъм. Но внимавайте страстта да не ви изгори, защото както е вероятна голяма любов, така е възможен и конфликт в личния живот. Препоръката е да контролирате емоциите си, за да не прерастне страстта в агресия.

oven

Дневен хороскоп - Рак- 22 януари 2019

Днешният ден се характеризира с повишена делова активност. Може да почувствате нуждата да подобрите своето материално положение и да влезнете в ролята на финансов и делови лидер. Успешно се справяте с тази роля, както и с разпределението на бюджета. При съпружеските двойки днес има взаимно разбиране и нежност.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 23 януари 2019

Силен ден за партньорските отношения очаква Раците. Във вашия живот могат да се появят нови запознанства и да разширите приятелския си кръг. Но се пазете от вече познатите ви хора, там има недоброжелатели, които следят за вашите грешки. В професионалната сфера се концентрирайте върху най-важното и не губете време с дреболии.

oven

Дневен хороскоп - Рак- 24 януари 2019

Подписаните сделки днес обещават да бъдат доходоносни. Може да разчитате и на помощ и поддръжка от страна на доброжелатели. Но в семейните отношения са възможни проблеми. Силната ви раздразнителност може да доведе до размяна на по-тежки думи, затова бъдете по-овладяни в емоциите си.

oven

Дневен хороскоп - Рак- 25 януари 2019

Днес сте малко по-раздразнителни и това може да окаже влияние в работата и отношенията. Критиките, които може да чуете по собствен адрес, е добре да приемете спокойно и без излишни реакции. Денят е конфликтен и за вас е добре да бъдете максимално дистанцирани от спорове и разправии.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 26 януари 2019

Съблазни и изкушения ще провокират днес Раците. Може да се случи така, че увлекателно занимание да запомните за дълго време, защото ще носи и своите последствия. Подходете отговорно към нерегламентираните връзки и любовните авантюри. Приключенията, от които се нуждаете днес, е добре да имат своята ясна граница.

oven

Дневен хороскоп - Рак- 27 януари 2019

Днес с нерви нищо няма да постигнете. Отпуснете се, вложете доза търпение, въздържайте се от излишна критика и всичко ще се развие хармонично. Провокации от страна на обкръжението няма да липсват, но вие достатъчно добре може да овладеете ситуацията, като не взимате участие в спорове и разногласия.