Гледайте по ТV1

Рак - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 27 май 2019
  • ВТОРНИК - 28 май 2019
  • СРЯДА - 29 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 30 май 2019
  • ПЕТЪК - 31 май 2019
  • СЪБОТА - 1 юни 2019
  • НЕДЕЛЯ - 2 юни 2019

oven

Дневен хороскоп - Рак - 27 май 2019

Днешният ден потребността от сигурност и комфорт ще съпътства представителите на вашия знак. Материалното благополучие ще е основният фокус и ще мотивира желанието ви да получите всичко и веднага, което може да доведе до необмислени постъпи. Абстрахирайте се от емоционалните подбуди, действайте логично и последователно.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 28 май 2019

Днес се отнасяйте отговорно към обещанията, които давате и отговорностите, които поемате. Възможно е да не ви достига решителност да отказвате, а това би ви ангажирало прекомерно в бъдеще. Мнозина ще се обърнат към вас с очаквания, не сте задължени на всички да отговорите.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 29 май 2019

Днешният ден може да създаде определени препятствия на пътя ви. Постарайте се да преодолеете нерешителността си и проявете своите способности. Сега е времето да действате и взимате решения самостоятелно, без да се съобразявате с нагласата на другите и мнението на признати авторитети.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 30 май 2019

В четвъртък не са изключени спорове с брачния партньор или половинката. Разсъждавайки върху своите взаимоотношения трудно ще стигнете до единно мнение. Насочете своята енергия не върху борбата с пречките в семейството, а върху благоустройството на дома и реализация на личните си планове.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 31 май 2019

Днес сте с по-изострена чувствителност и емоционалност. Склонни сте да възприемате събитията по-силно, от колкото реално са. В работата бъдете по-дистанцирани като комуникация и решения, защото сте пристрастни. Не бъдете максималисти и в личният живот, възможно е очакванията ви към партньора да са нереалистични.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 1 юни 2019

Събота не е най-подходящото време за разрешаване на финансови въпроси, както и на обсъждания в тази насока. Трябва да бъдете отговорни и към предстоящи покупки или инвестиции. Съблюдавайте разумно бюджета, дори и това да е свързано с несъгласие от страна на близките.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 2 юни 2019

Финансовото положение не е достатъчно стабилно. Възможни са загуби или излишна разточителност. Надеждите, които възлагате на предстоящи сделки, могат да се окажат съмнителни. Пазете се от съперници, които е възможно да ви компрометират. Нужно е да преразгледате хората на които се доверявате.