Гледайте по ТV1

Рак - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 9 септември 2019
  • ВТОРНИК - 10 септември 2019
  • СРЯДА - 11 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 12 септември 2019
  • ПЕТЪК - 13 септември 2019
  • СЪБОТА - 14 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 15 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Рак - 9 септември 2019

В понеделник е важно да не допускате обстоятелства или хора да нарушават личното ви пространство. Научете се когато е нужно да казвате „Не”. Овладейте ситуацията и я дръжте под контрол. Това няма да създаде значителни трудности, но може да внесе напрежение в нервната ви система и дискомфорт.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 10 септември 2019

Днешният ден в голяма степен зависи от вашето настроение. Податливи сте на колебания и чужди влияния. Абстрахирайте се от тях и не губете чувството за лично присъствие и тежест. Вярата, позитивизма и оптимизма са вашите съюзници във вторник. Благодарение на тях ще разрешите всичко успешно.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 11 септември 2019

Ролята на страничен наблюдател може да бъде далеч не толкова пасивна. Способността да се отстраним за кратко от обстоятелства и събития е също толкова полезна, колкото и активната ни въвлеченост. За вас, днес това е най-добрата стратегия, която ще ви позволи да изясните множество фактори и да определите своето място в тях.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 12 септември 2019

Денят обещава да премине спокойно и рутинно. В семейството ви всичко е наред, радвате се на мир и разбирателство. В работата ангажираността е канализирана и следва закономерно своя ход. Нищо не ви пречи да организирате свободното си време по желания от вас начин.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 13 септември 2019

Като най-семейният представител на Зодиака, днес ви предстои да се ангажирате изцяло с по-младите членове на семейството. Опитайте се да не реагирате твърде остро на капризите им, а да подходите с повече толерантност и чувство за хумор. Все пак, човек се учи главно от грешките си. Позволете им да ги направят.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 14 септември 2019

Ако сте решили да работите през днешния ден, добре е да го направите през първата половина от деня. Вашите близки се нуждаят от вашето внимание, не забравяйте да отделите време за общуване с тях. Вероятно се нуждаят да споделят и обсъдят проблемите си с вас, поемете тази отговорност.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 15 септември 2019

С предстоящото започване на учебната година, вълненията във вашето семейство не са малко. Стремите се да уредите всеки въпрос и да откликнете на всяка нужда. Децата се всичко за вас и денят ще ви ангажира изцяло. Но е добре вечерта да отделите малко време и за себе си.