Гледайте по ТV1

Рак - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 17 септември 2018
  • ВТОРНИК - 18 септември 2018
  • СРЯДА - 19 септември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 20 септември 2018
  • ПЕТЪК - 21 септември 2018
  • СЪБОТА - 22 септември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 22 септември 2018

oven

Дневен хороскоп - Рак- 17 септември 2018

Активен, творчески ден за Раците, в който може да разкрият неподозирани и скрити възможности. Възможно е и подобряване на финансовото състояние, което ще е свързано с взимането на нетрадиционни решения и адаптиране към новите промени. Денят е благоприятен и за сключване на нови договори и реализиране на делови преговори.

oven

Дневен хороскоп - Рак- 18 септември 2018

Днес е възможно да се чувствате на две места едновременно, да ви се наложи да бъдете със семейството си и на работното място. Денят е натоварен, но изисква вашето внимание и в двете посоки. Доверете се на колеги и роднини, поискайте тяхното участие и помощ, за да се справите с възникналите ситуации.

oven

Дневен хороскоп - Рак- 19 септември 2018

Днешният ден може да накара представителите на Рака да отстояват своите възгледи, принципи и позиции. Трябва да бъдете смели и да вярвате в тях. Именно днес може да видите кои хора ще ви последват и кои ще се разграничат от вас. Това е добър критерий за това, на кого ще може да разчитате в бъдеще.

oven

Дневен хороскоп - Рак- 20 септември 2018

Един спокоен, работен ден вещаят звездите за представителите на Рака. Планираните или рутинни дейности днес ще доведат до не големи, но позитивни промени. Добре е да използвате четвъртък за спокойно приключване на започнатите задачи и да не се ангажирате на този етап с нови.

oven

Дневен хороскоп - Рак- 21 септември 2018

Днешният ден за Раците е свързан с мимолетни дитуации и условия. Добрите предложения, многообещаващите партньорство и добронамерените намерения, са свързани с днес и само днес. Всичко това не обещава устойчивост и развитие във времето, затова бъдете внимателни с какво се захващате и ангажирате.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 22 септември 2018

Семейството и отложени битови въпроси ще напомнят за себе си днес на Раците. Не е добре да отлагате повече неотложното, затова обърнете внимание на близките си и доведете нещата до край. Въпроси, от личен характер с половинката могат да провокират спор, но възможности за компромис има и ще успеете да се справите с разрешаването им.

oven

Дневен хороскоп - Рак- 22 септември 2018

Днес е време за изводи, да сложите черта под стари планове, дейности и контакти. Нищо не планирайте в днешния ден, оставете той да ви води. Обърнете се към това, което е минало и го анализирайте подробно. Това ще ви помогне много по-обективно и правилно да очертаете бъдещите си стъпки, преценявайки действията на хора и обстоятелства.

АСПЕКТИ В АСТРОЛОГИЯТА

АСПЕКТИТЕ В АСТРОЛОГИЯТА

astr1Видове аспекти - мажорни, хармонични, дисхармонини, добри и лоши;

Прочетете продробности тук