Гледайте по ТV1

smalllogo    TV1 RADIO позволява да слушате в колата, в градския транспорт или ако нямате добър интернет. Опция 'връщане' е активна и можете да връщате 24 часа програмата ни.   smalllogo

Рак - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 23 декември 2019
  • ВТОРНИК - 24 декември 2019
  • СРЯДА - 25 декември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 26 декември 2019
  • ПЕТЪК - 27 декември 2019
  • СЪБОТА - 28 декември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 29 декември 2019

oven

Дневен хороскоп - Рак - 23 декември 2019

Време на ориентация и търсене в личния живот. Любовните преживявания и събития играят голяма роля сега. Може да се ориентирате към неангажираща връзка, която няма да ви поставя в определени рамки или да ограничава личната ви свобода. Но бъдете реалисти в очакванията си.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 24 декември 2019

Като представители на финия усет и познавачи на компромиса, във вторник ще ви се наложи да вземете твърда позиция и страна в определени отношения. Няма да ви бъде лесно в избора, но направите ли го ще си спестите излишно напрежение. Не се съмнявайте, а вярвайте и защитавайте своята гледна точка.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 25 декември 2019

Коледната подготовка днес споделете наравно с брачния партньор, като намирате нужните компромиси по спорни въпроси. В личен план са възможни разногласия, по някои принципни за вас позиции. Липсват ви нови стимули и разнообразие, които да обогатят и заредят позитивно емоционалната ви същност.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 26 декември 2019

Днес представителите на вашия знак могат да обърнат по-сериозно внимание на своите странични интереси или хоби. Може успешно да организирате Коледна вечеря с приятели, както и да предприемете кратко пътуване из страната. В четвъртък хората около вас са важни, а вашето присъствие сред тях – желано.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 27 декември 2019

Първата половина от деня е по-трудно да се мобилизирате и да влезете в оптимално темпо. Концентрацията ви също се нуждае от повече усилия. Хубаво е да не взимате страна в спор или участие в коалиция. Втората част от деня е силна, защото ви позволява безпрепятствено да решите своите задачи.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 28 декември 2019

Събота предразполага към романтични авантюри и неангажиращи флиртове. Не сте настроени на семейна вълна, а зимните вечери напомнят за личните ви мечти и желания. Денят е благоприятен за емоционално необвързаните, внасяйки много радост и добри възможности за връзката.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 29 декември 2019

Радостен и оптимистичен ден за представителите на вашия знак. Ще ви се отдаде да осъществите своя мечта или дълбоко спотаени намерения. Въпреки доброто разположение на планетите се постарайте да не се поддавате на крайности и прибързани решения. Днес всичко се случва спокойно и премерено.