Гледайте по ТV1

Рак - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 15 юли 2019
  • ВТОРНИК - 16 юли 2019
  • СРЯДА - 17 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 18 юли 2019
  • ПЕТЪК - 19 юли 2019
  • СЪБОТА - 20 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 21 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Рак - 15 юли 2019

Денят, като цяло, е благоприятен. Основният проблем който може да възникне са ситуации, при които може да ви се наложи да се откажете от личните си планове, от общуването с децата и семейството, поради професионалните интереси и кариерата. Ще ви се струва, че всички пречат на личния ви живот и свободата за действия.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 16 юли 2019

Вторник обещава да внесе промени във вашия семеен живот. Пригответе се за новото и се постарайте да осъществите отдавна очаквани стремежи. Възможно е да ви се отдаде да постигнете това. Някой трудности могат да нарушат частично процеса, но вие не се отказвайте от целта си.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 17 юли 2019

Денят е благоприятен за отдих, духовно пробуждане и преодоляване на съмненията. Предвещава ви срещи и интересни запознанства. Назрява стремежът ви към изразяване на вътрешния свят и индивидуалност. Обостря се способността към дълбоко възприятие на духовните ценности.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 18 юли 2019

Благоприятни тенденции в професионалната сфера, които могат да доведат до издигане в служебната йерархия. Това не бива да ви отпуска, защото съществуват доста дребни на вид проблеми, които очакват да бъдат решени. Способността ви да сте концентрирани и целенасочени повишава авторитета и уважението към вас.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 19 юли 2019

Работната седмица приключва уморително за вас. Днес е добре да бъдете по ниски от тревата и по-тихи от водата. Не се намесвайте в чужди отношения, както и не участвайте и взимайте страна в спор. Денят е добре да реализирате по-пасивно и дистанцирано, а важните задачи по възможност да оставите за друг ден.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 20 юли 2019

Днес може да решавате важни семейни въпроси, да отслабите съществуващо напрежение и да снемете прегради. Семейството, дома и отношенията ще заемат цялото ваше внимание. Справяйки се с това, вашето самочувствие и настроение ще нараснат и обещават вечерта да бъде хармонична и приятна.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 21 юли 2019

Денят е благоприятен за срещи и контакти с партньори, които ще ви бъдат полезни в бъдеще. Дори това да са неформални срещи, не ги пропускайте. Неделя ви носи идеи, които може да прераснат с доходни проекти. Съчетайте полезното с приятното и прекарайте деня в приятна обстановка.