Гледайте по ТV1

Рак - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 18 март 2019
  • ВТОРНИК - 19 март 2019
  • СРЯДА - 20 март 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 21 март 2019
  • ПЕТЪК - 22 март 2019
  • СЪБОТА - 23 март 2019
  • НЕДЕЛЯ - 24 март 2019

oven

Дневен хороскоп - Рак - 18 март 2019

Твърде е възможно през днешния ден да сте заети с домашни проблеми и задължения, както и въпроси от личен характер. Бъдете уверени, че всичко ще се реши благополучно, ако действате без да прибързвате и обмисляте ситуацията внимателно. Вслушвайте се и в мнението на вашите близки.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 19 март 2019

Звездите днес обещават нови и интересни запознанства за Раците. Напълно е възможно вашите увлечения или хоби да разкрият нови начини за печелене на пари. Днес излъчвате особено обаяние и това няма да пропуснат вашите симпатизанти. Сферата на любовта ще ви изненада с приятни мигове и радост.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 20 март 2019

Благоприятен ден. Вероятни са финансови успехи и придвижване в йерархията на професионалната стълбица. Вашият труд ще бъде оценен по достойнства, а способностите ви признати. Семейните дела могат да ви отвличат през деня, но вие успешно може да отложите част от тях за друг ден.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 21 март 2019

Представителите на бизнеса днес трябва да бъдат внимателни и да не прибързват с инвестициите. При работещите е възможно да получат признание и да се издигнат в служебната йерархия. Това ще бъде съпроводено с допълнителни ангажименти, които е добре внимателно да премислите, преди да приемете.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 22 март 2019

Находчивостта и трезвата преценка на събитията ще ви позволи да се справите с неочакваните събития през днешния ден. Възможни са провокативни, нестандартни ситуации, също и приключения. Денят е благоприятен и за срещи с роднини и семейни празненства, за положителни промени в личния живот.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 23 март 2019

Не е изключено на вашия професионален път днес да срещнете определени трудности. Това особено важи за нови планове и проекти, които могат да бъдат определени като рискови. Възможно е да ви подкрепи верен приятел или партньор, който ще намери правилния изход от трудното положение.

oven

Дневен хороскоп - Рак - 24 март 2019

Днешният ден за Раците символизира мира и разрешаването на противоречия. Възможно е именно днес да победите в себе си съмненията и слабостите пред изкушенията. Не са изключени събития, които да проверят вашата жизнена устойчивост. В резултат от тях, вашата представа за самите себе си, може коренно да се промени.