Гледайте по ТV1

Лъв - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 27 май 2019
  • ВТОРНИК - 28 май 2019
  • СРЯДА - 29 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 30 май 2019
  • ПЕТЪК - 31 май 2019
  • СЪБОТА - 1 юни 2019
  • НЕДЕЛЯ - 2 юни 2019

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 27 май 2019

Лична неудовлетвореност може да стане причина за раздразнителност и безпокойство. Това лесно може да ви подтикне към прибързани изводи и доверяване на непроверена информация. Бъдете критични към мненията и становищата на другите, и оставете обобщенията за друг ден.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 28 май 2019

Равнището ви на професионализъм, знания и опит ще диктуват посоката на успеха в днешния ден. Но към тях ще трябва да добавите и дипломация, защото на пътя ви ще се изпречат различия, демонстрирани от приятели и до скоро единомишленици. Анализирайте причините и намерете нужните аргументи за да балансирате ситуацията.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 29 май 2019

В сряда ще насочите всички свои умения и опит в професионалната дейност. Вашият ентусиазъм ще зарази околните, а изобретателността ще ви позволи да намерите решение за всяка ситуация. Работата ще изиска наблюдателност и проницателност. Познавайки силните и слаби страни на другите ще можете умело да водите в желаната посока.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 30 май 2019

В много отношения днес може да ви очаква успех, стига да се преборите с апатията и недоверието. Мобилизирайте силите и възвърнете вярата си. Благодарение на добрата си репутация и благоразположението на влиятелни лица, вашите доходи могат да претърпят положително развитие.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 31 май 2019

Външни обстоятелства ще провокират преосмисляне на житейския ви подход. Настроени сте да се учите от грешките си и сте по-отворени към чуждия опит. Ретроспективният поглед ще допринесе да изясните в детайли плановете си, както и да промените своите методи в работата и общуването.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 1 юни 2019

Днес обстоятелствата се подреждат благоприятно за представителите на вашия знак. Много от това, което сте планували, ще се реализира. Денят е успешен и за неформални работни срещи и договаряния. А обсъждането на бъдещи съвместни планове с партньора, ще внесе яснота в живота ви.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 2 юни 2019

За представителите на вашия знак е добре да забавят темповете. Днес всяко бързане рискува да промени хода на събитията. Обмислете плановете си и отсейте най-значимото, с което да се захванете. Не се товарете с допълнителни ангажименти. Бъдете бавни, спокойни и последователни, така ще избегнете евентуални грешки и пропуски.