Гледайте по ТV1

smalllogo    БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция; А1 - IPTV платформа, 114 позиция /Близу - 89 позиция/; ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция; NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "Разпространение" от сайта на ТВ1   smalllogo                     БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция; А1 - IPTV платформа, 114 позиция /Близу - 89 позиция/; ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция; NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "Разпространение" от сайта на ТВ1

Лъв - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 23 декември 2019
  • ВТОРНИК - 24 декември 2019
  • СРЯДА - 25 декември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 26 декември 2019
  • ПЕТЪК - 27 декември 2019
  • СЪБОТА - 28 декември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 29 декември 2019

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 23 декември 2019

Ден за пътувания и срещи. Възможни са успехи в търговска или рекламна дейност. Ще участвате активно в обществени събития, като заявката ви за лидерство е силна. Въведете в ред своите професионални задачи, защото е вероятно да пропуснете нещо важно. Подходящо време за натрупване на ценен опит.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 24 декември 2019

За обкръжаващите днес вие излъчвате сила и стабилност, дори и някои фактори да внасят неспокойство в душата ви. Способни сте да мотивирате и организирате хората в определена дейност и сте уверени в постигането на целите. Денят ще ви разкрие нови хоризонти, дори и да не очаквате това.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 25 декември 2019

Сряда е възможно да почувствате определена умора, натрупана от предишните дни. Вероятно е и да не сте достатъчно удовлетворени от постигнатото и да се почувствате недооценени. Погрижете се за енергийното си ниво и намерете начин да се обградите с положителни ситуации и хора.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 26 декември 2019

Представителите на вашия знак е добре да избягват поемането на финансови ангажименти или впускането в излишни разноски днес. Ако ви се наложи да извършвате парични операции, се отнасяйте внимателно към обстоятелствата, които ги налагат и партньорите, с които си сътрудничите. Денят е силен за вас в личната и емоционална сфера.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 27 декември 2019

Денят е благоприятен за подготовка към предстоящи събития. Днес сте организирани, делови и активни. В личните отношения ви предстоят интересни срещи и запознанства, които могат да оставят следа за дълго, и в бъдеще да разкрият обещаващи професионални перспективи.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 28 декември 2019

Ден на приятни промени, както в личния живот, така и в сферата на приятелствата. Вашите планове се развиват според очакванията и постигате желаното. Късметът също е на ваша страна, затова бъдете отворени и посрещнете всичко, появило се случайно на пътя ви.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 29 декември 2019

Позволете си да не планирате нищо в неделя. Не обмисляйте прекомерно деня и бъдещи действия. Оставете той да ви води. Допуснете и приемете с усмивка случващото се и просто импровизирате. Много по-добре ще се почувствате, ако се откъснете от работа, задължения и грижи. Поглезете се с любимите неща и си доставете радост.