Гледайте по ТV1

Лъв - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 16 юли 2018
  • ВТОРНИК - 17 юли 2018
  • СРЯДА - 18 юли 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 19 юли 2018
  • ПЕТЪК - 20 юли 2018
  • СЪБОТА - 21 юли 2018
  • НЕДЕЛЯ - 22 юли 2018

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 16 юли 2018

Благоприятен ден за работа с информация, повдигане на културното равнище, посещение на театър, изложби и концерти. Вашият богат вътрешен свят и художествената ви натура се нуждайт днес от по-нетрадиционно обкръжение, творчески срещи и обмяна на опит. Разбира се, съблюдавайте във всичко мярката и бъдете по-критични към себе си.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 17 юли 2018

Възможни са някои недоразумения и разногласия с обкръжението още в ранните часове на деня. Стремежът ви към покровителство и желанието да ръководите, може да ви създаде проблеми с ръководството, което критично ще погледне на всички ваши инициативи. Липсата на яснота в идеите може да доведе до колебания и неувереност.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 18 юли 2018

Днес може да се реализирате много по-успешно в колектив или чрез групови мероприятия. Съвместните дейности бележат развитие и напредък. Не е добре в сряда да проявявате гордост и честолюбие, бъдете открити за другите и толерантни към тяхната позиция. Вечерта ще ви зарадва с приятна изненада.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 19 юли 2018

В днешният ден сътрудничеството с партньори и деловите разговори с началници ще се окажат успешни. Лъвовете с лекота ще могат да реализират своите планове и намерения. Не е изключено самотните представители на знака днес да се запознаят с човек, с който живота да ги обвърже. Бъдете финансово отговорни, не се изключва да сте по-разточителни от обикновено.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 20 юли 2018

Първата половина на днешния ден ще е по-светла и радостна за Лъвовете. Благоприятна е за разрешаване на задачи в професионалната сфера, закупуване на придобивки и планиране на пътувания и почивка. През втората ще сте по-пасивни, не толкова организирани и донякъде разконцентрирани.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 21 юли 2018

Нуждите на Лъвовете днес са за душевно равновесие, хармония и вътрешна свобода. Една част от вас вероятно ще поискат малко повече лично пространство и ще се погрижат да реализират деня в усамотение. За други, хармонията ще е свързана с тишината и зареждащата сила на природата и ще осъществят това с близък човек.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 22 юли 2018

В неделя решението на всеки проблем ще изисква от вас максимална енергия и време. Всяка непоследователност в действията, ще се отрази неблагоприятно. Трябва по-внимателно да се отнасяте към детайлите и да се научите да приемате критика по ваш адрес. Ако сте концентрирани и организирани, ще се справите в днешния д

Лунни затъмнения

lunaКак влияе ретроградния Марс

Какво представляват (астрономия, астрология) и какво е влиянието на лунните затъмнения върху хората.;

Прочетете продробности тук