Гледайте по ТV1

Лъв - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 17 септември 2018
  • ВТОРНИК - 18 септември 2018
  • СРЯДА - 19 септември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 20 септември 2018
  • ПЕТЪК - 21 септември 2018
  • СЪБОТА - 22 септември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 23 септември 2018

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 17 септември 2018

Възможно е днес Лъвовете да останат недоволни от собствените си възможности и реализация. Недоверието във вас, самите, не е добър съветник през днешния ден. Мобилизирайте се и не се отказвайте от първите пречки и трудности, които могат да възникнат. Успехите ви зависят от вашата воля и проявена упоритост.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 18 септември 2018

Лъвовете днес са със силно присъствие и изпълнени с енергия. Обаянието и умението да убеждавате другите ще бъдат факторите, водещи до успех. Проявите на активност и лидерство са препоръчителни през днешния ден, затова бъдете смели и решителни в действията си, не се колебайте и спирайте пред нищо.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 19 септември 2018

Сряда е един от най-благоприятните дни за Лъвовете, когато ще могат да реализират идеи и планове от предишната седмица. Партньорските отношения и общуването с противоположния пол днес са плодотворни и носят взаимно удовлетворение. Денят е благоприятен и за физически натоварвания, спорт и продължителни разходки.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 20 септември 2018

Днес трябва да бъдете особено внимателни към собственото поведение във всяка една сфера – професионална или лична. Проявите на амбициозност, лидерство и властност, няма да доведат до нищо добро, само ще ви отдалечат от желаната цел и нужните хора. Днешният ден не е за водачество, а по-скоро трябва да следвате другите.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 21 септември 2018

Лъвовете днес ги очакват неголеми, но достатъчни придобивки. Възможно е именно днес за се разкрият многообещаващи перспективи. Много внимателно се отнасяйте към новите идеи и предложения, защото при някои от тях са възможни подводни камъни. Колкото по-приказно е предложението, толкова по-вероятно е да съдържа скрити изненади.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 22 септември 2018

Въпроси от професионално естество ще заемат мислите ви в днешния ден. Въпреки, че съботата предполага почивка и организиране на свободното време, не е изключено някои от представителите на знака да инициират неформални срещи, продиктувани от предстоящи работни проекти. Денят благоприятства тази дейност и ще имате успех.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 23 септември 2018

Днешният ден обещава успех в личната сфера, но материалните и финансови въпроси трябва да оставите за друг път. Възможно е именно там да подцените ситуацията и това да доведе до излишни разходи. Постарайте се да обърнете внимание на хранителния си режим, физическата си активност и здравословните навици.

АСПЕКТИ В АСТРОЛОГИЯТА

АСПЕКТИТЕ В АСТРОЛОГИЯТА

astr1Видове аспекти - мажорни, хармонични, дисхармонини, добри и лоши;

Прочетете продробности тук