Гледайте по ТV1

Лъв - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 21 януари 2019
  • ВТОРНИК - 22 януари 2019
  • СРЯДА - 23 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 24 януари 2019
  • ПЕТЪК - 25 януари 2019
  • СЪБОТА - 26 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 27 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 21 януари 2019

Благоприятен ден за Лъвовете, които активно ще могат да привлекат към себе си нови партньори и съюзници. Днес са успешни контактите, срещите, преговорите и пътуванията. Възможно е възникването на ново романтично увлечение, но честолюбието и излишната скромност може да възпрепятстват проявата на чувствата ви.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 22 януари 2019

Развитото чувство за отговорност и умението да се прогнозира ситуацията, ще доведе до успех в сферата на професионалната дейност и значително ще издигне вашия авторитет. Но бъдете внимателни в работата с документи. Вечерта е възможна романтична среща или ново запознанство, което да премине в сериозни отношения.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 23 януари 2019

Днешният ден предупреждава да се внимава в търговските операции и дейности, защото са възможни финансови загуби. Прибързаността и разсеяността в общуването могат да доведат до негативни резултати. Бъдете внимателни и в работата с документи. Втората част от деня ще бъде доста по-органзирана и позитивна.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 24 януари 2019

Днешният ден не е от най-благоприятните за бизнес или търговия. Жизненият ви потенциал е нисък, а контактите с партньори, колеги и началници – затруднени. Всяка работа ще изисква от вас повече усилия, като е възможно някои от тях да не оправдаят очакванията ви. Каквото можете отложете за друг ден.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 25 януари 2019

Отношенията в днешния ден са на преден план. Професионалните ви възможности и реализация зависи от подкрепата на колегите и екипната работа. Може да постигнете много ако се договорите или съгласувате с другите. Денят не е подходящ за индивидуални планове и маневри.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 26 януари 2019

Сферата на изкуството е силно застъпена в днешния ден. Дали ще предпочетете мероприятия от подобен характер или самите вие ще се потопите в творческа дейност, това ще ви зареди с положителна енергия и емоции. Романтичното възприемане на света засилва оптимистичното ви настроение.

oven

Дневен хороскоп - Лъв- 27 януари 2019

Твърде чувствителни сте през днешния ден и може от нищо или твърде малко нещо да се огорчите. Опитайте се да видите достойнствата и добрите страни на своите близки и избягвайте да акцентирате на техните недостатъци. Вероятно обмисляте промени в работата си, но по-добре го оставете за работната седмица.