Гледайте по ТV1

Лъв - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 9 септември 2019
  • ВТОРНИК - 10 септември 2019
  • СРЯДА - 11 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 12 септември 2019
  • ПЕТЪК - 13 септември 2019
  • СЪБОТА - 14 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 15 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 9 септември 2019

Ще бъде полезно за вас днес да отделите повече време за битови задачи. Заемете се с тях целенасочено и енергично. Разполагате с енергия и сте в добра кондиция, което ще позволи да свършите значителен обем работа. Може вечерта да поканите свои приятели, общуването с тях ще донесе радост и ще ви зареди с нови идеи.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 10 септември 2019

Днес постигате пълно разбирателство с всеки и всичко. Отворени сте към другата гледна точка и приемате с лекота различните мнения и концепции. Това ще ви направи желан сътрудник и партньор, и ще се отрази позитивно на бъдещите ви работни планове. В личната сфера сте желани и търсени от представителите на другия пол.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 11 септември 2019

Любовни вълнения и терзания могат да надвиснат над представителите на вашия знак. Ориентирани сте към ретроспективни анализи, сантиментални спомени и ви е трудно да погледнете на настоящето с добро око. Днешният ден ви предизвиква да направите точно обратното – да си припомните миналото по един положителен и вдъхновяващ начин.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 12 септември 2019

Днешният ден може да предостави на мнозина от представителите на знака възможност за бизнес партньорство. Четвъртък ви среща с подходящите хора, приветства и вашите идеи. Множество делови срещи, контакти и пътувания ще ви зарадват с добри резултати и разкриването на бъдещи възможности.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 13 септември 2019

Способността ви на добри организатори и ментори, както и склонността към перфекционизъм, ще бъдат забелязани и оценени високо днес. Това може да привлече нови партньори или инвеститори във вашият бизнес. Както и да способства за израстването ви в професионално отношение.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 14 септември 2019

Съботният ден обещава да бъде добър, ако съумеете да се справите с надвисналите психологически противоречия у вас. Безпочвени опасения и лична несигурност ви правят нестабилни и нерешителни. Задайте си въпроса: Какво искам и към какво се стремя? И не правете компромис с отговора.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 15 септември 2019

Днес сте склонни да поставяте сами бариери и граници около себе си. Резервирани сте и отдалечавате околните от вас. Прояви на невнимание към любимия човек могат да провокират съмнения у него по повод вашата искреност. Говорете, споделяйте, така ще съумеете да разсеете надвисналото напрежение.