Гледайте по ТV1

Лъв - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 15 юли 2019
  • ВТОРНИК - 16 юли 2019
  • СРЯДА - 17 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 18 юли 2019
  • ПЕТЪК - 19 юли 2019
  • СЪБОТА - 20 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 21 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 15 юли 2019

Благоприятно време за промени или смяна на професионалната посока. Имате планове и намарения, които успешно може да стартирате в днешния ден. Възможно е да ви се наложи да демонстрирате своите таланти и способности, което ще ви открои сред останалите и ще ви спечели популярност.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 16 юли 2019

Денят е благоприятен за общуване, запознанства и установяване на нови делови контакти. Благоприятен е и за активни действия в сферата на финансите и бизнеса. Не е изключено да се появят влиятелни хора, които да насърчат вашите начинания. Ново запознанство може да повлияе положително на бъдещите ви планове.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 17 юли 2019

Силно подвластни сте на обществените очаквания и чуждото мнение днес. Това може да ви отклони от желаната посока, ако се чувствате принудени да съотнасяте себе си с чуждите очаквания или да се вписвате в зададени категории. Не правете сделка със съвестта си. Може да ви се наложи да действате нетрадиционно, но именно това да е правилното.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 18 юли 2019

Представителите на вашия знак са по-пасивни в днешния ден. Не може да очаквате много от него сега. Склонни сте да изслушвате и да се съобразявате с всички, затова не поемайте неизпълними обещания, в желанието си да помогнете на другите. Дайте си почивка и се уединете за определено време, дистанцирайте се от прекомерните отговорности.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 19 юли 2019

Днес сте силно романтично настроени и по детски игриви. Тези от вас, които са заети в сферата на изкуството, могат да проявят своите способности и да създадат нещо новаторско. За по-голямата част от представителите на знака признанието и успеха също са гарантирани. Обградени сте от любов, приятни вълнения и настроение.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 20 юли 2019

По-изнервени сте, което може да се отрази на общото състояние на нервната ви система, както и на качството на съня ви. Денят е добре да организирате около почивката. Това може да е далече от дома или сред природата, важното е да ви носи тишина и успокоение. Избягвайте ангажиментите и шумните места.

oven

Дневен хороскоп - Лъв - 21 юли 2019

Направете рекапитулация на текущото си положение и очертайте бъдещите си планове. Денят е добър е за размисъл и решения. Вашата адаптивност и проницателен ум ще породят нови тенденции за бъдеща реализация. Трудности може да срещнете във взаимоотношенията с роднини, постарайте се да бъдете мъдри и приветливи с тях.