Гледайте по ТV1

Козирог - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 27 май 2019
  • ВТОРНИК - 28 май 2019
  • СРЯДА - 29 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 30 май 2019
  • ПЕТЪК - 31 май 2019
  • СЪБОТА - 1 юни 2019
  • НЕДЕЛЯ - 2 юни 2019

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 27 май 2019

Понеделник очертава добри възможности за подобряване на материалното положение. Това могат да бъдат предложения за допълнителни ангажименти или награда за вашия труд. Ще можете да планирате обновление на дома или бъдеща почивка. Денят обещава да е успешен и при финансови преговори.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 28 май 2019

Във вторник ще се отнасяте много отговорно към партньорството и сътрудничеството, без да забравяте за своите интереси и тези на партньора. Позитивни и толерантни сте, което ще ви носи успехи не само в бизнеса, но и в любовта. Открити и готови сте за ново начало или емоционална връзка.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 29 май 2019

Разширявайки кръга на общуване и влияние върху другите хора, днес ще сте способни да поведете околните след своите убеждения и това, с което се занимавате. Красноречието и оптимизма, съчетани с практичност и желание да се управляват процесите, ще бъдат за вас стимул за бъдещи промени.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 30 май 2019

Днес стабилността на материалното ви положение ще зависи от успешното делово сътрудничество и възможностите ви за компромис. А зрелостта в семейните отношения ще ви помогне да намерите съвместни решения за съществуващите проблеми. Избягвайте да акцентирате на взаимните незначителни претенции в отношенията.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 31 май 2019

Днес представителите на вашия знак могат да бъдат поставени пред избор. Вероятно е да ви се наложи да избирате между развитие в кариерата и нуждата да посветите себе си на семейството и децата. Ще трябва да изберете едната посока и да се задълбочите в осъществяване на целите й.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 1 юни 2019

Подходът ви при решаване на семейни въпроси днес с основание ще бъде сериозен. Наболели теми, свързани с децата, ще изискат цялото ви внимание и енергия. Бъдете търпеливия наблюдател, но задайте рамка в която близките ви да очертаят своите функции и бъдещи действия.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 2 юни 2019

В края на седмица се вливат нови сили, оптимизъм и творчески заряд. Спонтанни и уверени сте, печелите симпатиите и доверието на обкръжението, бивате положително оценени и приемани. През днешния ден може да споделите и най-смелите си идеи, както и да поставите начало на творчески планове.