Гледайте по ТV1

Козирог - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 17 септември 2018
  • ВТОРНИК - 18 септември 2018
  • СРЯДА - 19 септември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 20 септември 2018
  • ПЕТЪК - 21 септември 2018
  • СЪБОТА - 22 септември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 23 септември 2018

oven

Дневен хороскоп - Козирог- 17 септември 2018

Козирозите днес ще се радват на плодотворни партньорски взаимоотношения и радостни мигове с представителите на противоположния пол. Очакват ви обещаващи срещи и интересни запознанства. За необвързаните – флирт и възможност за бъдеща връзка. Умението ви да променяте тактиката на поведение в зависимост от ситуацията, ще ви води към успеха.

oven

Дневен хороскоп - Козирог- 18 септември 2018

Днес сте лесно докачливи и склонни да се засягате от най-малкото. Не се впускайте в спорове и полемики, това няма да доведе до нищо конструктивно. Фокусирайте се върху задачите и същността на проблема, без да се интересувате от мнението и позицията на другите. По-малко говорете – повече работете.

oven

Дневен хороскоп - Козирог- 12 септември 2018

Представителите на вашия знак днес ще се сблъскат с някои дребни проблеми на работното място. Това не трябва да ви спира да бъдете активни, защото няма да промени значително ситуацията. Имайте вяра в себе си и плановете и не губете надежда при най-малките пречки. Може да разчитате на подкрепата на някои колеги и приятели..

oven

Дневен хороскоп - Козирог- 20 септември 2018

Облачна прогноза за Козирозите, която е провокирана от самите тях и не е дълготрайна. Знес вярата ви е подложена на изпитание и всяко нещо, към което проявите нужното търпение и упорство – ще ви се отблагодари. Всяка проява на недоверие и липса на вяра – обратно, ще ви отдалечи от желания успех. Всичко е във вашите ръце.

oven

Дневен хороскоп - Козирог- 21 септември 2018

Днешният ден обещава да бъде благоприятен в много отношения. Това може да засегне делови командировки, срещи, служебни контакти, както и общуване с близки и любими хора. Добре е дейността ви да е предварително планирана и организирана. Възможна е и стабилизация във финансово отношение.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 22 септември 2018

Днешния ден символизира радостта от живота и емоционалната съпричастност. Благоприятен и активен ден за отдих и общуване с децата. Организирайте пътуване с близките или семейно празненство и се насладете на радостта и комфорта да си сред любимите хора. Приятно известие днес ще допринесе за още по-доброто ви настроение.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 23 септември 2018

Благоприятен ден, в който може да разкриете и реализирате с успех своите таланти и способности, а те няма да останат незабелязани за другите. Правите силно впечатление и радвате с творческите си решения в днешния ден. Креативността ви е висока и може да доведе до много нови идеи и възможни бъдещи професионални проекти.

АСПЕКТИ В АСТРОЛОГИЯТА

АСПЕКТИТЕ В АСТРОЛОГИЯТА

astr1Видове аспекти - мажорни, хармонични, дисхармонини, добри и лоши;

Прочетете продробности тук