Гледайте по ТV1

Козирог - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 15 юли 2019
  • ВТОРНИК - 16 юли 2019
  • СРЯДА - 17 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 18 юли 2019
  • ПЕТЪК - 19 юли 2019
  • СЪБОТА - 20 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 21 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 15 юли 2019

Седмицата започва благоприятно за вас, като обещава да реализирате замислените планове, ако действате сами. Самостоятелните действия днес не се радват на популярност и не са успешни. Денят носи душевно равновесие и хармонични отношения с партньора и в личния живот, както и малки семейни радости.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 16 юли 2019

Подем в творческата активност очаква представителите на вашия знак. Имате реален шанс да създадете нещо необикновено, новаторско. Творческото възприятие на света ще засили оптимистичното ви настроение и може да усетите прилив на свежи сили. Продуктивен и силен ден за лична активност и реализиране на идеи.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 17 юли 2019

Денят е лично ориентиран и носи емоционални вълнения. Темата за любовта ви е обгърнала и трудно ще се справите с останалите задачи. Планирайте почивка или пътуване за уикенда, както и си отделете време вечерта за вас и любимия човек. Необвързаните също ще имат голям късмет в срещите си с противоположния пол.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 18 юли 2019

Представителите на вашия знак не бива да разчитат на покровителството на звездите в личния живот. Възможни са трудности и усложнения във взаимоотношенията с партньора. Не търсете трета страна или децата, като фактор за разрешаването им, а обсъдете спокойно взаимните различия и се постарайте да стигнете до общи решения.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 19 юли 2019

Подходящо време за преодоляване на различия с опоненти и подобряване на материалното благосъстояние. Успешно се развиват нови дейности и контакти с чужденци, също така обществени и политически дела. Тези от вас, които се стремят към обществената или политическа сфера, могат да осъществят това свое намерение.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 20 юли 2019

Не са изключени проблеми в семейните отношения, спорове с партньори или приключване на отношения с приятели. Ако сте несъобразителни и по-експанзивни, нещата няма да протекат добре. Постарайте се да бъдете въздържани и внимателно изслушвайте и обмисляйте позицията на обкръжаващите ви.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 21 юли 2019

Днес ще ви се наложи да вземете кардинални решения по въпроси, които дълго сте отлагали. Вероятно обмисляте смяна на местожителство, промени в имиджа или стила на живот. Денят е добър да започнете желаното, да поставите неговото начало. Постарайте се да се обграждате с подходящите хора, на които имате доверие.