Гледайте по ТV1

smalllogo    БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция; А1 - IPTV платформа, 114 позиция /Близу - 89 позиция/; ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция; NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "Разпространение" от сайта на ТВ1   smalllogo                     БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция; А1 - IPTV платформа, 114 позиция /Близу - 89 позиция/; ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция; NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "Разпространение" от сайта на ТВ1

Козирог - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 23 декември 2019
  • ВТОРНИК - 24 декември 2019
  • СРЯДА - 25 декември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 26 декември 2019
  • ПЕТЪК - 27 декември 2019
  • СЪБОТА - 28 декември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 29 декември 2019

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 23 декември 2019

В началото на седмицата ще вземете активно участие в живота на своите близки. Житейските обстоятелства ще ви принудят да бъдете по-прагматични и във всеки момент с готовност да се отзовете на потребността на другите от вас. Общуването и контактите са активни и ви зареждат с вяра и оптимизъм.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 24 декември 2019

Във вторник се засилват вашите интелектуалните способности. Може да направите някакво откритие или да стигнете до неочаквано прозрение. Възможна е смяна на интересите и преразглеждане на минали планове. Каквито и промени да инициирате, те ще се радват на приемане и признание.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 25 декември 2019

За онези от вас, които ще работят в празничният ден, той ви фокусира върху работата и служебните задължения. Ще притежавате голяма сила, позволяваща ви да внедрите свои идеи, без да се съобразявате с обстоятелствата. Това ваше участие ще допринесе за бъдещото ви израстване в кариерата.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 26 декември 2019

В личният ви живот назряват промени и трябва да бъдете внимателни към постъпващата информация. Проверявайте я и се осланяйте само на обективни и потвърдени факти. В отношенията с децата сте склонни да правите повече отстъпки от обикновено и рискувате да ви ангажират с техните желания и потребности.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 27 декември 2019

Доброто настроение ще е с вас в днешния ден. Той ще бъде успешен за онези представители на знака, които самостоятелно организират своите действия. Не разчитайте на чужда помощ и не викайте „Неволята”. Възможно е да пожелаете да споделите свои проблеми с половинката, но днес идеята за това не е добра.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 28 декември 2019

През днешният ден всичко изглежда хармонично и добре, но внимавайте защото това може да бъде само привидно. Вероятни са подводни течения и изненади, които не са във ваша полза. Притежавате нужния усет и решителност да ги уловите и да им се противопоставите достойно.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 29 декември 2019

Неделя е ден за разточителство - пазар, покупки. Може успешно да се спазарите и да получите изгодно това, което желаете. Търговските отношения също се радват на успех, а при неформални срещи могат да доведат до развитие в бъдеще. В личния живот не трябва да взимате спонтанни решения, а да се вслушате в партньора.