Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

Козирог - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 11 ноември 2019
  • ВТОРНИК - 12 ноември 2019
  • СРЯДА - 13 ноември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 14 ноември 2019
  • ПЕТЪК - 15 ноември 2019
  • СЪБОТА - 16 ноември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 17 ноември 2019

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 11 ноември 2019

Ретроградният Меркурий може да ви срещне с приятели, които отдавна не сте срещали, както и такива, с които да разрешавате съвместно финансови въпроси. Въпреки, че денят е успешен в работата, с лекота може да изместите фокуса по посока на романтични предизвикателства и приключения.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 12 ноември 2019

Не се опитвайте да търсите истината или да изяснявате изминали събития преди обяд в работата си. Рискувате да попаднете в излишна полемика, която няма да ви помогне значително. Избягвайте да правите и глобални обобщения за личната си връзка, под въздействието на един или незначителен афект.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 13 ноември 2019

Вашите професионални успехи ще зависят главно от способността за комуникация. Логическият път ще ви помогне да се справите с многопосочната информация. Не заемайте страна и се придържайте към обективните факти. А хармоничното стечение на обстоятелствата ще е пряко свързано с умението ви за компромис.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 14 ноември 2019

Твърдо сте решени да наложите и отстоявате своите позиции и мнение. Твърде активни и упорити, възможно е да си създадете врагове, затова се постарайте да не привличате чуждите погледи и да не демонстрирате толкова напористо позициите си. Не е добре да взимате решения, продиктувани от мимолетни настроения.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 15 ноември 2019

Днес сте по-колебливи и неуверени в себе си Възможно е да се сблъскате с битови проблеми, които ще ви натоварят повече от очакваното. Трудности може да срещнете в организирането на времето и разпределение на силите. Фокусирайте се върху едно, единствено нещо и работете върху него.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 16 ноември 2019

Силно романтичен и любовен ден. Не сте настроени за проблеми и задължения, а за забавления. Спонтанни сте и е напълно възможно денят ви да премине по най-непредсказуемият начин. Бъдете с любимия човек и се постарайте да се забавлявате от сърце. Ако все пак решите да работите, нека бъде преди обяд.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 17 ноември 2019

Като силно амбициозни хора и днес няма да пропуснете да вдигнете високо летвата. Поставяте високи очаквания не само към себе си, но и към околните. За вторите това вероятно ще е проблем. Оставете близките сами да определят своите задачи, а вие насочете своята енергия към конкретни цели.