Гледайте по ТV1

Козирог - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 9 септември 2019
  • ВТОРНИК - 10 септември 2019
  • СРЯДА - 11 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 12 септември 2019
  • ПЕТЪК - 13 септември 2019
  • СЪБОТА - 14 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 15 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 9 септември 2019

Намирате се на кръстопът, свързан с професионалната ви реализация. Постарайте се да анализирате текущото положение и неговите перспективи. Опитайте се да очертаете по-нататъшни оптимални начини за развитие на вашия бизнес. Ако е необходимо, внесете нужните корекции и промени.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 10 септември 2019

Финансови недоразумения и рекапитулации за неразумно изразходвани средства могат да променят настроението ви в нежелана посока. Не мислете за това, какво е било, а по-скоро се фокусирайте върху това, което предстои. Вторник не е подходящ ден за финансови начинания или решаване на подобни проблеми.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 11 септември 2019

Възможно е да почувствате известно неудовлетворение от професионалните си перспективи. Успешно можете да се справите с това, като промените разбирането за себе си и своята роля в тях. Процесът днес трябва да бъде насочен към вътрешните фактори, а не външни обстоятелства или причини.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 12 септември 2019

Денят може да бъде напрегнат за мнозина от представителите на знака. Комуникацията е изморителна и натоварваща, но необходима. Поради нарасналия обем работа са възможни грешки в процеса на взимане на решения и трябва да бъдете внимателни с това. Спокойствие и желана отмора ще срещнете вечерта, сред тишината и комфорта на дома.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 13 септември 2019

Препоръката за представителите на вашия знак е да не се отпускат в края на работната седмица. Бъдете старателни и трудолюбиви и се съсредоточете върху най-важните въпроси, без да отлагате. Това обещава вашият бизнес да тръгне нагоре и да бъдат оценени вашите усилия.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 14 септември 2019

Днес е добре да прекарате целият ден в компанията на своите близки. Възможно е седмицата да ви е натоварила и да изпитвате известна умора. Денят е благоприятен за решаване на всякакви семейни въпроси и може да разчитате на подкрепата на любимият до вас човек.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 15 септември 2019

Неделя ви провокира да приветствате новото и да се доверите на иновативното. Не бъдете скептици и не се страхувайте от нови предложения и промени. Фокусирайки се единствено и само върху риска, самите вие рискувате да изпуснете предоставилия ви се шанс. Както се казва: успехът обича смелите.