Гледайте по ТV1

Козирог - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 16 юли 2018
  • ВТОРНИК - 17 юли 2018
  • СРЯДА - 18 юли 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 19 юли 2018
  • ПЕТЪК - 20 юли 2018
  • СЪБОТА - 21 юли 2018
  • НЕДЕЛЯ - 22 юли 2018

oven

Дневен хороскоп - Козирог- 16 юли 2018

Авторитетът на Козирозите днес ще се укрепи забележимо. Ще се появи възможност да оцените всичко добро и лошо, за което преди не ви е достигало време. Денят ви сблъсква и с дребни домашни проблеми и решения от финансов характер. Следва да сте балансирани и далновидни в решенията си.

oven

Дневен хороскоп - Козирог- 17 юли 2018

В днешният ден повечето от представителите на Козирог ще са разсеяни и неуравновесени. Възможно е да се сблъскат с битови проблеми, които ще ги натоварят повече от очакваното. Трудно ще се организират във времето и разпределението на силите. Фокусирайте се върху най-важното и работете върху него.

oven

Дневен хороскоп - Козирог- 18 юли 2018

Силен ден за обучения и натрупване на знания. Възможни са добри новини и приятни изненади от близък човек. Общият ви тонус е по-слаб от друг път, но това не пречи да се справяте успешно през деня. Обърнете внимание на здравосровния режим, добрата почивка и умерените физически натоварвания.

oven

Дневен хороскоп - Козирог- 19 юли 2018

Четвъртък е ден за прочистване на мислите и успокоение. Ако днес се справите с важните проблеми в работата и коригирате нужното, ще се избавите от напрежението и ще преодолеете повечето препятствия. Насочете своето внимание към близките и семейството, защото те имат нужда от вас.

oven

Дневен хороскоп - Козирог- 20 юли 2018

Активни, целенасочени и делови сте днес. Ще приключите работната седмица успешно. Денят предполага благоприятни тенденции в приключване на настоящи цели, но не съветва да се ангажирате с нови. Затова не поемайте повече ангажименти, отколкото реално можете да осъществите.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 21 юли 2018

Днес може да направите много полезни покупки, да започнете ремонт вкъщи или да организирате градинско парти. Ще ви се наложи да проявите своите организаторски таланти и да се приспособите към обстоятелствата, проявявайки творчески подход. Авторитетът ви е на ниво и хората се вслушват внимателно в думите ви.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 22 юли 2018

Днес трябва да бъдете по-консервативни и не толкова доверчиви към информацията и мнението на другите. Възможни са неточности, изопачавания или манипулация с информацията от страна на близки. Вслушайте се в собственото си мнение и не взимайте за чиста монета това на другите.

Лунни затъмнения

lunaКак влияе ретроградния Марс

Какво представляват (астрономия, астрология) и какво е влиянието на лунните затъмнения върху хората.;

Прочетете продробности тук