Гледайте по ТV1

Козирог - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 21 януари 2019
  • ВТОРНИК - 22 януари 2019
  • СРЯДА - 23 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 24 януари 2019
  • ПЕТЪК - 25 януари 2019
  • СЪБОТА - 26 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 27 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 21 януари 2019

Благоприятен ден за уреждане на битови въпроси и благоустройство в дома, а в професионален план – за обръщане към органите на властта и началниците. Днес с невероятна лекота можете да постигнете това, което преди ви е изглеждало невъзможно. Организирайте се разумно и доведете до край започнатото.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 22 януари 2019

Козирозите днес трябва да внимават в работата с документи. Възможни са грешки, пропуски и недоглеждания при тях. Денят е неблагоприятен и за нови запознанства. Не се поддавайте на провокации и не вярвайте на обещания. Добре ще е да сдържате емоциите си и да подхождате дипломатично и премерено в разговорите.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 23 януари 2019

Интуиция и проницателност съпровождат Козирозите през днешния ден. Възможно е с голяма точност да предвидите какво ви очаква в по-далечното бъдеще. Денят може да ви изненада с предложения, затова не мислете дълго за тях, а приемете тази възможност за сътрудничество, защото тя ще е финансово благоприятна за вас.

oven

Дневен хороскоп - Козирог- 24 януари 2019

Денят символизира пробуждане на вътрешните духовни сили. Благоприятен е за физически натоварвания или активна почивка на свеж въздух, разходки, пътувания и общуване с приятели. Възможно е именно днес да ви очаква среща, която ще се запомни дълго и ще донесе приятни преживявания.

oven

Дневен хороскоп - Козирог- 25 януари 2019

Сложен и противоречив ден за Козирозите. Неблагоприятно стечение на обстоятелствата може да изиска от вас максимална адаптивност в общуването и умение да се променя тактиката в зависимост от ситуацията. Бъдете активни и гъвкави, защото принципните позиции и старите модели на поведение днес няма да работят.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 26 януари 2019

Всичко, което сте запланували през днешния ден може да се осъществи, стига вие да не провокирате събитията с прекомерно напрежение или прибързаност. Реално преценете ситуацията и вложете повече прагматизъм. Може би е време да помислите за една сериозна и активна почивка.

oven

Дневен хороскоп - Козирог - 27 януари 2019

Днешният ден носи както положителни, така и отрицателни тенденции. Започва период на финансов подем, но при положение че контролирате добре непредвидените разходи. Не прибързвайте при любовните завоевания, защото вероятно виждате само повърхността и решенията няма да останат без последствия.