Гледайте по ТV1

Близнаци - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 15 юли 2019
  • ВТОРНИК - 16 юли 2019
  • СРЯДА - 17 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 18 юли 2019
  • ПЕТЪК - 19 юли 2019
  • СЪБОТА - 20 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 21 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 15 юли 2019

Много от представителите на вашия знак могат да изпитат тревоги за бъдещето и известна доза лична неувереност. Не се съмнявайте и не се поддавайте на тези мисли. Стабилността в материалното и обществено положение не трябва да предизвикват никакви съмнения. Може да ви се наложи да положите някакви усилия, за да отстоявате тази стабилност.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 16 юли 2019

Комуникацията и контактите срещат затруднения при представителите на вашия знак. Добре е да отложите по възможност работните и делови срещи или да проявите известна дистанция и търпение. Непредсказуеми и спонтанни действия от ваша страна – няма да се толерират от околните днес.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 17 юли 2019

Най-важното за вас днес е търпението. Решени сте на всяка цена нещата да се случват тук и сега. Това може да промени естествения ход на събитията и отблъсне възможностите. Поддържайте текущите си задачи и проекти и не форсирайте в очакванията си. Спокойно и с търпение всичко ще се уреди.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 18 юли 2019

Денят е белязан с потребност от силна вътрешна свобода и независимост. Чувствате се ограничени в определени рамки, изпитвате трудности в прокарване на своите идеи. Времето не е благоприятно за професионални постижения, затова отложете важните срещи и разговори. Вечерта ще се почувствате добре ако сте сред приятели.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 19 юли 2019

Напрегнат ден, който подлага на проверка стабилността на дълготрайните отношения. Възможна е лична неудовлетвореност в сферата на чувствата, както и конфликтни ситуации в общуването. Денят много ясно ще очертае с кои партньорства да продължите напред и с кои да приключите.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 20 юли 2019

Хармоничен ден свързан с натрупване на информация. Днес е добре да премислите работните си планове, да актуализирате някои от тях чрез нова или актуална информация. Може да сондирате мнения относно важни за вас въпроси и задачи. Четете, слушайте и възприемайте всяко нещо, което е важно за вашата дейност.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 21 юли 2019

Неделя може да ви изненада с нерешени проблеми и неизпълнения задължения от миналото. Ще изиска много от вашето време и сили, за тяхното решаване. Започнете отнякъде и не отлагайте повече, действайте по приоритети. Възможно е да се наложи да проведете важни разговори с децата, не отлагайте и тях.