Гледайте по ТV1

Близнаци - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 9 септември 2019
  • ВТОРНИК - 10 септември 2019
  • СРЯДА - 11 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 12 септември 2019
  • ПЕТЪК - 13 септември 2019
  • СЪБОТА - 14 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 15 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 9 септември 2019

Незначителни трудности във връзка с любим човек могат да фокусират вниманието ви основно върху личната сфера. Развръзката им ще зависи от вашата способност за дипломация, както и от умението ви да акцентирате на плюсовете и да пренебрегвате минусите в другия човек.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 10 септември 2019

Умеете достатъчно добре да правите едновременно много неща, както и да бъдете на различни места. Но днес е препоръчително да не сте изцяло погълнати от професионалните задължения и тези, свързани със семейството. Отворете нужното пространство и си дайте време за любимия човек.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 11 септември 2019

Нуждаете се от нещо ново и вълнуващо. Все още нямате идея за посоката на промяна, но емоционалната ви същност е склонна да откликва на предизвикателства. Помислете за нещо желано, което не сте реализирали преди и се насочете към него. Подновете хоби или индивидуална дейност, която ви носи удовлетворение.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 12 септември 2019

Добре е днес да обмислите промяна по посока на вашата физическа активност. Ако заниманията със спорт присъстват редовно в графика ви, помислете за нещо ново и полезно за вашето тяло. Най-добрият начин за справяне с опънатата нервна система е, чрез постоянни активни движения, освобождаващи тази енергия.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 13 септември 2019

Краят на работната седмица провокира мнозина от вас да търсят нови приключения на любовния фронт. Но не е удачно да правите това именно днес, защото може да изпуснете „питомното”, гонейки „дивото”. Рискът да се разкрият ваш флирт или авантюра е много голям и това би засегнало личната ви сфера.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 14 септември 2019

Постарайте се в днешният ден да не влизате в пререкания и спорове с любимия човек. Най-добре е да потърсите компромис във всяко нещо свързано с двойката, в противен случай няма да можете да избегнете проблемите в отношенията. Най-добрият лек за нервната ви система е пълноценният сън.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 15 септември 2019

Семейният живот днес ви идва в тежест. Нуждаете се от повече лично време и пространство, което по ред причини дълго сте пренебрегвали. Склонни сте направо да действате, без да говорите за намеренията си. Това може да обърка околните. Избягвайте крайните реакции в поведението. Просто заявете това, което желаете и го направете.