Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

Близнаци - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 11 ноември 2019
  • ВТОРНИК - 12 ноември 2019
  • СРЯДА - 13 ноември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 14 ноември 2019
  • ПЕТЪК - 15 ноември 2019
  • СЪБОТА - 16 ноември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 17 ноември 2019

oven

Дневен хороскоп - Близнаци - 11 ноември 2019

В професионалната сфера нещата са благоприятни, ако съумеете да мобилизирате силите си и да не се разпилявате на различни посоки. Понеделник ще ви удовлетвори, ако съумеете да приключите отложените задачи. Приятните моменти със семейството и децата ще ви се отблагодарят за положените грижи.

oven

Дневен хороскоп - Близнаци - 12 ноември 2019

За представителите на вашия знак, вторник може да внесе известно напрежение във връзка с разрешаването на финансови въпроси. Взаимоотношенията с роднини също не се радват на желаната хармония. Насочете своето внимание и усилия в работата и съвместните инициативи с партньора.

oven

Дневен хороскоп - Близнаци - 13 ноември 2019

Сряда обещава да бъде благоприятна и за вас, като ще ви възнагради за изминалите усилия в работата, търпението и всеотдайността в семейството и личната отговорност в двете. Единствено трябва да намерите добрия емоционален баланс, защото и спотаените чувства не работят във ваша полза.

oven

Дневен хороскоп - Близнаци - 14 ноември 2019

Днес недоброжелатели около вас няма да липсват. Трябва да бъдете внимателни какво и на кого разкривате. Бъдете по- дискретни, за да не предизвикате чужди реакции. Добре е внимателно да преосмислите личната си връзка и взаимоотношенията с партньора, да обърнете повече внимание на своите слабости.

oven

Дневен хороскоп - Близнаци - 15 ноември 2019

Бъдете сдържани и дипломатични в контактите, защото прояви на нетактичност или прекомерно лидерство могат да попречат на работата ви. Постарайте се неприятните моменти или спънки да възприемете по-хладнокръвно и да виждате цялостната картина на нещата. Втората половина от деня може да ви зарадва с приятна среща.

oven

Дневен хороскоп - Близнаци - 16 ноември 2019

Не сте позитивно настроени към битовите задължения в събота. По-скоро обмисляте почивка или развлечения извън дома. Денят ви провокира да потърсите онези приятни мигове, които ви доставят приятелите и културните събития, за които не ви остава време. Ще успеете да намерите баланса и да се насладите на деня.

oven

Дневен хороскоп - Близнаци - 17 ноември 2019

Днешният ден не се откроява с особени прояви, но вие може да го изпълните със смисъл, като направите онова, за което сте мечтали отдавна. Опитайте се да реализирате отложени планове или тайни мечти, това ще ви направи щастливи. С любимите хора споделете уикенда сред природата или в обкръжението на своите роднини.