Гледайте по ТV1

Близнаци - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 27 май 2019
  • ВТОРНИК - 28 май 2019
  • СРЯДА - 29 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 30 май 2019
  • ПЕТЪК - 31 май 2019
  • СЪБОТА - 1 юни 2019
  • НЕДЕЛЯ - 2 юни 2019

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 27 май 2019

Въпреки способността ви с лекота да се адаптирате, днес няма да ви достига нужната енергия и творчески възможности за да постигнете нужното. Желанието за повече свобода и доказване на своята независимост, може да внесе съществени промени в утвърдените лични отношения.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 28 май 2019

Влечението към риск и авантюри се засилва. Бъдете разумни и предпазливи, защото финансови вложения или хазартни игри могат да доведат до проблеми. Нуждаете се от по-реалистичен подход към живота, който обективно да анализира събитията и да разграничи полезното от безполезното.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 29 май 2019

Склонни сте да възприемате живота като игра, проявявайки спонтанност и демонстрирайки своите знания и осведоменост. Нищо не е в състояние да ви огорчи, разчитайки на детски устрем и вяра, че всичко е така, както трябва да бъде. Оптимистичният подход ви носи ползи, но не си затваряйте очите за реалните проблеми.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 30 май 2019

Днес силно ви вълнуват въпроси, свързани с личната популярност и имидж. Това може да ви провокира към търсене на партньори и разширяване на влияние в деловата сфера. С лекота ще реализирате успешна комуникация, но бъдете внимателни Егото да не е единствения водач в намеренията ви.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 31 май 2019

Творческите представители на вашия знак ще търсят силни впечатления и вдъхновение в духовните практики, укрепващи не само духа, но и тялото. Бягството от менталната сфера, силно присъща за вас, ще подпомогне добрия баланс и личностно хармонизиране. Заниманията със спорт, танци или йога ще ви откъснат от всекидневните задължения.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 1 юни 2019

Днес може да направите резки промени в жизнените си цели, които да доведат до загуба на инициатива. Преди да направите важни стъпки в тази посока, се убедете дали желаете наистина тези промени и не са ли те плод на мимолетни обстоятелства. Споделете с близките и сондирайте мнения.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 2 юни 2019

Фокусът на днешния ден е към децата и грижите за тях. Изпълнени сте с желание и мотивация да зарадвате малките хора в семейството. Не прекалявайте с грижите, защото и прекомерното внимание и угаждане не е препоръчително. За необвързаните, денят ще е свързан с приятни и запомнящи се мигове сред приятели.