Гледайте по ТV1

Близнаци - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 21 януари 2019
  • ВТОРНИК - 22 януари 2019
  • СРЯДА - 23 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 24 януари 2019
  • ПЕТЪК - 25 януари 2019
  • СЪБОТА - 26 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 27 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 21 януари 2019

Проявите на прекомерна амбиция, агресивност и неправилна оценка на ситуацията може да доведе до някои усложнения в личния живот. Не се отпускайте и отвличайте с незначителни неща. Пропуснатото днес много трудно ще можете да наваксате в бъдеще. Вечерта е добра за хармонизиране на съпружеските отношения.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 22 януари 2019

Напрегнат в емоционално отношение ден. Разположението на планетите не благоприятства вашата активност в професионалната сфера. Възможни са и проблеми, свързани с дома, жилище или имущество. Постарайте се да избегнете всевъзможните спорове и не приемайте толкова силно критиките по ваш адрес.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 23 януари 2019

Днес Близнаците са изпълнени с интуитивно проникновение, а привлекателността, творческият и оригинален поглед могат да предразположат всеки от обкръжението. Въпреки, че денят е силен, като лично присъствие и усет, ще трябва да отстоявате своите възгледи и разбира се, ще се справите успешно с това.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 24 януари 2019

Днес ви чакат нови и интересни запознанства, като не е изключено от делови да прераснат в любовни. Очаквайте и приятни новини от вашите близки хора и успех в професионалната сфера. Добре ще е да отделите от свободното си време за любимия човек и да обсъдите важните и за двама ви неща.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 25 януари 2019

Ако силно се стремите към промени, то именно днес може да ви се отдаде да подходите по този въпрос. Разбира се резултатите няма да дойдат веднага, но моментът е добър за поставяне на начало. Възможни са интересни запознанства, които няма да останат незабележими във вашия живот.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 26 януари 2019

Възможно е днес интересите на децата или близки роднини да изискат от вас цялото ви внимание и лично участие. Постарайте се да им дадете нужното. Проявете мъдрост и въздържание, защото в днешния ден ще можете да решите отлаган семеен проблем. Събота е добър ден за отдих сред природата и в компанията на приятели.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 27 януари 2019

Любовните отношения с близкия човек днес се развиват хармонично. Ще сте спокойни, щастливи и доволни един с друг. Възможно е през втората част от деня събитие, което да промени съществуващите планове, но това отново ще е за добро и ще ви радва. Днешният ден акцентира върху интимната сфера, не е подходящ за взимане на важни решения.