Гледайте по ТV1

Близнаци - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 18 март 2019
  • ВТОРНИК - 19 март 2019
  • СРЯДА - 20 март 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 21 март 2019
  • ПЕТЪК - 22 март 2019
  • СЪБОТА - 23 март 2019
  • НЕДЕЛЯ - 24 март 2019

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 18 март 2019

Седмицата започва благоприятно за Близнаците, като обещава да се реализират замислените планове, ако действате съвместно с партньори, колеги или близки. Самостоятелните действия днес не са от най-успешните. Денят носи душевно равновесие и хармонични отношения с партньора в личния живот, както и малки домашни радости.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 19 март 2019

Подем в творческата активност очаква Близнаците днес. Имате реален шанс да създадете нещо необикновено, новаторско. Творческото възприятие на света ще засили оптимистичното ви настроение и може да усетите поддръжка свише. Продуктивен и силен ден за лична активност и реализиране на идеи.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 20 март 2019

Денят основно носи личен фокус и емоционални вълнения. Темата за любовта ви е обгърнала и трудно ще се справите с предстоящите задачи. Планирайте почивка или пътуване за уикенда, както и си отделете време вечерта за вас и любимият човек. Необвързаните днес ще имат също голям късмет в срещите си с противоположния пол.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 21 март 2019

Днес представителите на Близнаци не бива да разчитат на покровителството на звездите. Възможни са трудности и усложнения в личния живот и взаимоотношенията с партньора. Не търсете трета страна или децата, като фактор за разрешаването им, а обсъдете спокойно взаимните различия и стигнете до общи решения.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 22 март 2019

Много подходящ ден за преодоляване на трудности с противниците и подобряване на материалното благосъстояние. Успешно се развиват нови дейности и контакти с чужденци, също така обществени и политически дела. Тези от вас, които се стремят към обществената или политическа сфера, могат да осъществят това свое намерение.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 23 март 2019

Днес не са изключени проблеми в семейните отношения, спорове с партньори или приключване на отношения с приятели. Ако сте несъобразителни, нетактични и по-експанзивни, нещата няма да протекат добре. Постарайте се да бъдете въздържани и внимателно изслушвайте и обмисляйте позицията на обкръжаващите ви.

oven

Дневен хороскоп - Близнак - 24 март 2019

Днес ще ви се наложи да вземеге кардинални решения по въпроси, които дълго сте отлагали. Вероятно обмисляте смяна на местожителство, промяна във външния вид или стила на живот. Денят е добър да започнете желаното, да потавите неговото начало. Постарайте се да се обграждате с подходящите хора, на които имате доверие.