Гледайте по ТV1

Дева - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 9 септември 2019
  • ВТОРНИК - 10 септември 2019
  • СРЯДА - 11 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 12 септември 2019
  • ПЕТЪК - 13 септември 2019
  • СЪБОТА - 14 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 15 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Дева - 9 септември 2019

Началото на седмицата може да мобилизира мнозина от представителите на вашия знак в множество работни задачи и проекти. Списъкът ще е голям и е вероятно да ви се наложи да работите извънредно. Добре умеете да се организирате и ще се справите, ако пренебрегнете личният си перфекционизъм.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 10 септември 2019

Представителите на вашия знак може да бъдат неочаквано изненадани с професионално предложение или оферта за работа в област, която до сега не са практикували. Не бързайте да го отхвърляте, водени от собствената си несигурност, а го обмислете внимателно. Възможно е именно в новата сфера да откриете бъдещото си развитие.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 11 септември 2019

Силният професионален фокус, който ви е завладял от началото на седмицата, може да стане пречка за личният ви живот. Прекомерната заетост ви лишава от онова лично време, в което да срещнете себе се, с помощта на половинката. Нуждата от вас там също е значима, затова не омаловажавайте интимните отношения.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 12 септември 2019

Семейните и лични взаимоотношения днес са добри, но съществува определена нестабилност. Това предполага да се избягват задълбочени разговори и изясняване на детайли във връзката. Нещо, което представителите на вашия знак, се чувстват изкушени понякога да правят.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 13 септември 2019

В петък съществува вероятност да се подадете на меланхолични настроения. Стари спомени и сантиментални мигове могат да ви ориентират към миналото, което няма да ви помогне да се почувствате по-добре. Оплаквания и ангажиране на други с вашите проблеми – също не е удачно днес.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 14 септември 2019

Твърде отворени, доверчиви и приемащи сте в първият ден на уикенда. Склонни сте да игнорирате знаците по пътя, гледайки на света през розови очила. Бъдете внимателни в общуването с малко познати хора и преценявайте ситуацията като се доверявате на разума. Днес не е подходящото време за важни решения.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 15 септември 2019

В неделя вашата енергия и жизненост ще са достатъчни за всичко, което желаете да реализирате. Доброто настроение ще ви съпътства и денят обещава да ви зарадва с обкръжението на приятели и близки. Не са изключени приятни изненади и от представители на другия пол, стига да им обърнете нужното внимание.