Гледайте по ТV1

Дева - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 15 юли 2019
  • ВТОРНИК - 16 юли 2019
  • СРЯДА - 17 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 18 юли 2019
  • ПЕТЪК - 19 юли 2019
  • СЪБОТА - 20 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 21 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Дева - 15 юли 2019

Фокусът на днешния ден е вяра в себе си. Не взимайте нищо случващо се присърце и в никакъв случай не падайте духом. В семейството промени не се очертават. Каквото и да провокира раздразнение и неприязън, не бива да откликвате и да обръщате внимание. Доверете се на собствената си преценка и действайте.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 16 юли 2019

Прогнозата за днес е свързана с неочаквани обрати. Въпреки, че настъпва период благоприятен за реализация в професията, проява на талантите и финансови успехи, тези тенденции са крайно неустойчиви. Затова не се захващайте за рискови и непроверени проекти, защото е възможно да загубите. Доверете се на сигурното.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 17 юли 2019

Решителността, способността да убеждавате хората и предпазливостта ще ви помогнат да преодолеете негативните тенденции на деня. Постарайте се да избягвате ненужните разговори и деловите срещи. Не е добре да се търгува с недвижимост и да се инвестира днес. Изпитанията по-леко ще понесете заедно с доверен партньор или съюзник.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 18 юли 2019

Ден на равносметка и размисъл. Необходимо е и да се преосмисли натрупаният опит. Удачно е да преразгледате своите слаби и силни страни и да планирате следващите си ходове. Не се вслушвайте в чуждото мнение, излишната доверчивост може да доведе до загуби и отдалечаване от желаните цели.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 19 юли 2019

Възможна е визита на приятели или роднини, която ще ви даде възможност да прекарате приятно времето си. За мнозина от вас денят може да се породи стремеж към популярност и светски развлечения, към веселие. Но във втората половина от деня бъдете предпазливи и избягвайте конфликтите.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 20 юли 2019

Напрегнат ден за представителите на знака. Активността ви, като цяло, значително е намаляла. Добре обмислените планове могат да рухнат под чуждо влияние, чрез погрешни идеи или неверни съвети. Бъдете самостоятелни и не се поддавайте на чуждото мнение. В личните отношение е възможно да усетите умора, позволете си да останете със себе си.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 21 юли 2019

Днешният ден отново ще събуди желанието ви за популярност, за светски развлечения и веселие. Общуването с приятели или близки ще даде възможност да прекарате приятно времето си, както и да проявите своите ораторски таланти. Денят е благоприятен за пътешествия и разходки сред природата.