Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

Дева - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 11 ноември 2019
  • ВТОРНИК - 12 ноември 2019
  • СРЯДА - 13 ноември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 14 ноември 2019
  • ПЕТЪК - 15 ноември 2019
  • СЪБОТА - 16 ноември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 17 ноември 2019

oven

Дневен хороскоп - Дева - 11 ноември 2019

Съществува възможност да бъде разклатена вашата семейната хармония. Това може да се дължи на недобронамерени изказвания или опити за вмешателство в личните взаимоотношения. Всичко е във ваши ръце. Ако не бързате да се ангажирате и откликвате на чуждият негативизъм и намерения – всичко бързо ще отзвучи.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 12 ноември 2019

Ако представителите на вашия знак днес са на път, то той може да разкрие добри бъдещи възможности в професионалната сфера. Възможно е да ви срещне и с хора, които отдавна не сте виждали, и които да насърчат вашата активност по посока нови идеи и проекти. Денят е успешен и за инвестиции, свързани с дома.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 13 ноември 2019

Чувствате се разколебани в някои насоки от вашето ежедневие. Нужни са повече лична увереност и практичност, която никак не ви е чужда. Ако не се разпилявате в ненужни факти или подробности, умело ще се организирате и ще подредите задачите по най-добрият начин.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 14 ноември 2019

Четвъртък може да ви изненада с изгодни предложения. които Но нека действията ви не почиват на риск и липса на анализ. Вслушайте се в чуждото мнение и съвети и добре обмислете перспективите. Днес са успешни деловите срещи и уреждането на въпроси от бюрократичен характер.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 15 ноември 2019

Петък ви изпълва с детско вълнение и множество желания. Очаквате с нетърпение предстоящо пътуване или среща с любими хора и приятели. Това, че не сте достатъчно концентрирани може да се обърне срещу вас, затова бъдете внимателни в работата и не игнорирайте важните задачи и срокове.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 16 ноември 2019

Емоционална нестабилност може да причини конфликти в дома ви. Не проявявайте прекомерна активност и ангажираност, защото не всичко зависи от вас и не сте в състояние да контролирате случващото се. Въпреки обърканата ситуация, ще се справите и преодолеете препятствията днес.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 17 ноември 2019

Неделя е свързана с хармония в личните и семейните отношения. Съпрузите ще почувстват обновление в партньорството и чувствата. Възможни са съвместни пътувания и екскурзии, които ще обогатят впечатленията. Влюбените могат да бъдат активни и целенасочени, защото денят обещава успех в намеренията им.