Гледайте по ТV1

Дева - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 16 юли 2018
  • ВТОРНИК - 17 юли 2018
  • СРЯДА - 18 юли 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 20 юли 2018
  • ПЕТЪК - 20 юли 2018
  • СЪБОТА - 21 юли 2018
  • НЕДЕЛЯ - 22 юли 2018

oven

Дневен хороскоп - Дева- 16 юли 2018

Ще бъде добре да подходите философски към възникналите проблеми. Добре е днес да се занимавате с обичайната си работа. Не е удачно да предприемате важни, необратими постъпки, особено тези, които засягат семейните отношения. Проявете нужната сдържаност и търпение.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 17 юли 2018

През първата част от деня очаквайте успех в професионалната дейност. В търговските дейности е добре да избягвате активните действия и неоправдания риск. Втората част от деня е хармонична за семейството и съпружеските отношения. Свободното време отделете и за спорт, нуждаете се от активни физически занимания.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 18 юли 2018

През днешния ден не се отпускайте и отвличайте с незначителни неща. Трябва да се концентрирате върху важното, защото то ще е нужно и важно. Денят е добър за сключване на договори, за уреждане на документи и работа с държавна администрация. Възможни са срещи с любим човек или ново запознанство, които могат да прераснат в устойчиви сериозни отношения.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 20 юли 2018

Днешният ден за Девите символизира обновлението. Благоприятно е да бъдете активни в работата, при планиране на нови дейности и приключване на започнати. Не си губете времето с маловажни неща, а отделете време за най-важното. Много от самотните представители, днес могат да срещнат своята половинка.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 20 юли 2018

Днес трябва да избягвате активните действия, неоправдания риск, изкушенията и съблазните. По всяка вероятност в петък ще ви обкръжава спокойствие и съзерцателност. Не са изключени някои проблеми с близките, затова не реагирайте емоционално, бъдете сдържани. Вечерта намерете време за отдих и любимото си хоби.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 21 юли 2018

Вашият интелект днес може да привлече не дотам порядъчни хора. Бъдете предпазливи и внимавайте на кого давате съвети или за какви хора работите по проекти. Днес избягвайте колективната работа, трудно ще се кооперирате с хората и няма да ви разберат. Бъдете внимателни и със средствата, защото финансовото ви положение е неустойчиво.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 22 юли 2018

Днешният ден е свързан с анализи и изводи. Възможно е днес да почувствате прилив на сили. Набелязаните планове и срещи ще ви донесат успех и добро настроение, а някои идеи от тях могат да станат добър фундамент за в бъдеще. Всичко с което се захванете ще ви се отдава, а от най-затруднените ситуации ще излезете с плюс за вас.

Лунни затъмнения

lunaКак влияе ретроградния Марс

Какво представляват (астрономия, астрология) и какво е влиянието на лунните затъмнения върху хората.;

Прочетете продробности тук