Гледайте по ТV1

smalllogo    БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция; А1 - IPTV платформа, 114 позиция /Близу - 89 позиция/; ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция; NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "Разпространение" от сайта на ТВ1   smalllogo                     БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция; А1 - IPTV платформа, 114 позиция /Близу - 89 позиция/; ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция; NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "Разпространение" от сайта на ТВ1

Дева - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 23 декември 2019
  • ВТОРНИК - 24 декември 2019
  • СРЯДА - 25 декември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 26 декември 2019
  • ПЕТЪК - 27 декември 2019
  • СЪБОТА - 28 декември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 29 декември 2019

oven

Дневен хороскоп - Дева - 23 декември 2019

Дълбока чувствителност и впечатлителност могат да засилят вашите реакция на събитията днес. Преживявате случващото се много силно. Обективната преценка не е добра и е за предпочитане да не взимате важни решения, както и да не прибързвате с изводи и отношения.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 24 декември 2019

Ще ви се наложи да отделите повече време по подготовката за Бъднивечер. Чувството за отговорност и практичност ще ви помогнат да се справите с всичко. Правилната насока за вас във вторник е прагматизмът. Позитивното развитие в личните връзки, както и ангажирането в перспективни партньорства ще ви възнагради.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 25 декември 2019

Днес не е препоръчително да сте твърде упорити и припряни, за да не помрачите празника. Възможно е към вас неочаквано да се предявят претенции от страна на приятели или близки хора. Затова запазете добрият тон и спокойно изслушайте другата страна. Денят ви предизвиква да не рушите, а да градите мостове.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 26 декември 2019

Постарайте се философски да се отнасяте към превратностите на съдбата и да подхранвате в околните оптимизъм. В това сте добри. Днешният ден ви провокира с някои ситуации, но обкръжението зависи от вашите умения и духовно равнище. Проявявайки търпение и толерантност към възникналите препятствия, ще намерите правилния път.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 27 декември 2019

Петък може да посветите на размишления и дистанциране от светския живот. Нуждаете се от усамотение, за да се вглъбите в себе си и бъдещите си действия. Шумът и суетата не са добре дошли, защото ви разконцентрират. Вечерта не са изключени спорове и разногласия с близък човек, затова бъдете дипломатични.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 28 декември 2019

Събота ви подканя да бъдете решителни и смели. Ако сте очаквали момент, в който да изразите себе си и да проявите нужното лидерство, днес е подходящият момент. За някои от представителите предстоят промени в семейството, които са позитивни и перспективни.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 29 декември 2019

Възможно е днешния ден да бъде свързан с финанси: да ви се наложи да уреждате сметки, да се занимавате с търсене на нови финансови възможности или да помагате на близки и роднини. Всичко ще се разреши успешно за вас, ако действате обмислено и предпазливо. Но на този етап само планирайте.