Гледайте по ТV1

Дева - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 27 май 2019
  • ВТОРНИК - 28 май 2019
  • СРЯДА - 29 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 30 май 2019
  • ПЕТЪК - 31 май 2019
  • СЪБОТА - 1 юни 2019
  • НЕДЕЛЯ - 2 юни 2019

oven

Дневен хороскоп - Дева - 27 май 2019

Днес може да попаднете в клопката на собствената си предубеденост. Възможно е да приемете своите съждения и позиции като единствено правилни. Това ще ви лиши от обективност и важна странична информация. Изслушвайте другите, сондирайте мненията и анализирайте – това, в което сте добри.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 28 май 2019

Днес ви очакват приятни запознанства, ползотворни срещи и пътувания. Умело използвайки логиката ще може да направите най-неочаквани изводи, върху които да стъпят вашите аргументи. Силно и убедително присъствие ще имате в интелектуални и обществени дебати.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 29 май 2019

Възможни са двойствени ситуации и свързаните с тях нерешителност, колебания и съмнения. Това може да провокира желание за промени в работата, както и дистанциране в личния живот. Силата на волята и убежденията са начинът да устоите на провокациите, които днешният ден ви отправя, с цел да провери доколко устойчиви са те.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 30 май 2019

Днес може да станете по-импулсивни и непредсказуеми. Хармоничният баланс с лекота се нарушава. Това може да доведе до резки завои в деловата сфера, а също така до любов от пръв поглед. С лекота се увличате по нестандартни идеи и оригинални хора. Вложете повече прагматизъм и логика в четвъртък.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 31 май 2019

Романтични срещи от миналото могат да изненадат мнозина от представителите на вашия знак. Емоционални и вдъхновени сте от възможностите на любовния хоризонт, които ви се разкриват днес. Но не бързайте да бъдете съдник на миналото и не затваряйте вратите, които ви се отварят с негативните очаквания, че това, което е било, пак ще бъде.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 1 юни 2019

Обмисляйки и анализирайки проблеми, с които сте се сблъскали, ще можете да са опрете стабилно на партньори и приятели. Те ще ви окажат голяма подкрепа и практична помощ, като могат да влязат и в ролята на посредник. Не се стеснявайте да потърсите съвет и да споделите личните си притеснения с тях.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 2 юни 2019

През днешния ден е добре да организирате своята активност съвместно с партньори и близки. Успехите ви зависят от колективните усилия в много по-голяма степен, отколкото ако решите да реализирате заплануваното сами. Прояви на индивидуализъм няма да бъдат добре възприети, затова се съобразете с околните.