Гледайте по ТV1

Дева - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 21 януари 2019
  • ВТОРНИК - 22 януари 2019
  • СРЯДА - 23 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 24 януари 2019
  • ПЕТЪК - 25 януари 2019
  • СЪБОТА - 26 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 27 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Дева- 21 януари 2019

Днес Девите са по-напрегнати от обикновено, което може да провокира излишни неприятности на работното място. Бъдете по-премерени в очакванията към колеги и подчинени и проявете толерантност и разбиране към тяхната работа. Взимането на важни решения оставете за друг ден, защото сте твърде емоционални.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 22 януари 2019

Много силен ден във финансово отношение. Благоприятен е за преговори и договаряния, работни срещи и финансови уточнения. Днес очакванията ви се реализират без особени трудности. Убедителни сте в комуникация, а ако имате работни пътувания, те ще се радват на успех.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 23 януари 2019

Финансови приходи могат да очакват представителите на знака. Денят ще ви дари и с добро настроение, оптимизъм и любов. Радвате се на благоразположението на висшестоящи, както и на уважението на колеги. Отделете от свободното си време за половинката и прекарайте една вълнуваща вечер заедно.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 24 януари 2019

Днес е добре Девите да запазят определена дистанция във връзка с работата и отношенията. Не се въвличайте в най-активната част от проектите, защото това ще ви натовари излишно, както с повече отговорности, така и с очаквания и изисквания от обкръжението. В комуникацита също е добре да съхраните част от нея в тайна.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 25 януари 2019

Силно магнетични, обаятелни и притегателни сте днес. Излъчвате очарование и с доброто си настроение и усмивка може да постигнете всичко. Представителите на творческите професии могат да се радват на популярност и признание. Финансово, денят също е обещаващ и носи възможности за приходи.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 26 януари 2019

Уважете романтичната страна на живота днес. Позволете си да се поглезите и да доставите радост на близките. Любов и разбирателство ви обграждат през днешния ден, за това му се насладете. Ако сте планирали определена дейност или работа, постарайте се да съчетаете полезното с приятното.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 27 януари 2019

Неделния ден прави представителите на Дева по-лениви и неорганизирани. Ако имате ангажименти, постарайте се да се концентрирате и да ги реализирате до обяд. През останалото време стремежът ви ще е за активна почивка и развлечения със семейството или с приятели.