Гледайте по ТV1

Дева - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 12 ноември 2018
  • ВТОРНИК - 13 ноември 2018
  • СРЯДА - 14 ноември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 15 ноември 2018
  • ПЕТЪК - 16 ноември 2018
  • СЪБОТА - 17 ноември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 18 ноември 2018

oven

Дневен хороскоп - Дева- 12 ноември 2018

Днешният ден предразполага към нарастване на творческия потенциал и интуицията. Подобряват се и съпружеските отношения. Бъдете по-внимателни във взаимоотношенията със съседи и далечни роднини, защото са възможни проблеми. Всичко ще се реши благополучно, ако действате обмислено и предпазливо.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 13 ноември 2018

Като цяло, денят е благоприятен. Той ще бъде успешен, ако го планирате предварително и го проведете активно. Не очаквайте друг да поеме инициативата, вие бъдете този човек. Ако имате уредена делова среща я осъществете в първата половина на деня, тъй като през втората ще се заемете със семейни задачи и задължения. Денят обещава и парични постъпления.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 14 ноември 2018

Благоприятен ден за активни действия в сферата на бизнеса и развитие в професионалната дейност. Но, бъдете внимателни в обещанията и ангажиментите, които поемате, защото сте склонни да надценявате своите възможности и време. Денят е хармоничен, но това не трябва да замъглява преценката ви, не бъдете прекалено доверчиви.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 15 ноември 2018

Възможно е на мъжете – Дева да им предложат изгодна работа, но със заплащането ще трябва да почакат, защото резултатите няма да дойдат веднага. Жените, от вашия знак, ще могат да победят в себе си страха и съмненията, защото събитията от днешния ден сериозно ще променят представата ви за самите себе си.

oven

Дневен хороскоп - Дева - 16 ноември 2018

Вероятно среща с любим човек от миналото или неочакван обрат в събитията ще накарат много от Девите сериозно да се замислят над проблемите в личния живот. Въпреки, че денят е благоприятен за реализация в кариерата, за проява на умения и доказване на позиции, отношенията с представителите на противоположния пол ще бъдат доста неустойчиви.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 17 ноември 2018

Нужно ви е уединение и временно отстраняване от шумния социален живот и света на суетата. Посветете деня на общуване с децата или с близки ваши роднини, ще се почувствате комфортно. Взаимната привързаност и любов ще сгрее и успокои душата ви. Днешният ден също така може да ви позволи да решите стар семеен проблем.

oven

Дневен хороскоп - Дева- 18 ноември 2018

Благоприятен ден за любовни приключения, срещи и успех с противоположния пол. Находчивостта и нетрадиционното мислене ще ви позволи да се справите с неочаквани и нестандартни ситуации. Денят е удачен за семейни отношения, празненства, сключване на граждански брак или годежи.