Гледайте по ТV1

Овен - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 21 януари 2019
  • ВТОРНИК - 22 януари 2019
  • СРЯДА - 23 януари 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 24 януари 2019
  • ПЕТЪК - 25 януари 2019
  • СЪБОТА - 26 януари 2019
  • НЕДЕЛЯ - 27 януари 2019

oven

Дневен хороскоп - Овен - 21 януари 2019

През днешния ден Овните могат да се радват на спокойно и успешно развитие в професионалната сфера. Взаимоотношенията с колеги са позитивни и стабилни. Препоръката е да се внимава с финансовите дела и въпроси, защото времето не е подходящо за тях. В личен план са възможни разминавания и противоречия, но те са кратковременни.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 22 януари 2019

Хармоничен, позитивен и изпълнен с любов и приключения ден. Овните днес успяват да се реализират във всяка една сфера. Комуникацията и взаимодействията са на ниво, подкрепата на обкръжението и уважението на началниците – също. Радвате се на любовта на партньора и семейния уют.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 23 януари 2019

Много силен ден очаква Овните. Днес сте изпълнени с добри предложения и идеи, взимате смели решения и печелите дебати с лекота. Уверени сте, вдъхвате доверие и засвидетелствате разбиране. Денят е благоприятен за финансови инвестиции, свързани с дома, както и подобрения и нововъведения.

oven

Дневен хороскоп - Овен -24 януари 2019

Мечтаете за почивка и романтични преживявания. Това не ви пречи на работата днес, дори ви зарежда позитивно. Може да обърнете внимание на себе си, като си позволите спа или козметични процедури, също и като организирате гости или забавление със семейството или близки приятели.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 25 януари 2019

Петък обещава да е успешен и хармоничен за вас, както в кариерата, така и в личния живот, стига да не влизате в излишни спорове и не поставяте високи очаквания към партньора. Битовите и семейни въпроси е добре да разгледате през друг ден, а плановете за промени в дома също да отложите за по-подходящо време.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 26 януари 2019

Още в първият ден на уикенда се захващате с дългоочаквани проекти свързани с дома. Отворени сте за промени и желаете да ги реализирате още днес. Възнамерявате да направите инвестиции в бита и днешният ден е благоприятен в тази посока. Радвате се на семейна хармония и съпричастност от страна на близки.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 27 януари 2019

Добре е Овните да разнообразят ежедневието си с пътуване или посещение на културно мероприятие. Имате нужда от нови естетични възприятия и преживявания. Нуждаете се от промени в обкръжаващата среда и приятелския кръг. Бъдете отворени за новото през днешния ден и го прекарайте извън дома.