Гледайте по ТV1

Овен - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 27 май 2019
  • ВТОРНИК - 28 май 2019
  • СРЯДА - 29 май 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 30 май 2019
  • ПЕТЪК - 31 май 2019
  • СЪБОТА - 1 юни 2019
  • НЕДЕЛЯ - 2 юни 2019

oven

Дневен хороскоп - Овен - 27 май 2019

Началото на седмицата ще се окажете в центъра на внимание. Ярко изразеният ви темперамент и общителност ще покорят сърцата на другите и ще ви утвърдят сред тях. Възможно е да преразгледате своите цели и насоки в професионалното развитие и да направите сериозен избор.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 28 май 2019

Време за активно общуване и срещи. Деловата сфера и партньорствата работят силно днес. Възможни са неочаквани промени в плановете, като най-невероятните предложения ще се обсъждат и приемат с ентусиазъм. Финансови постъпления могат да идват от различни страни, но и вие няма да жалите средства за своите близки.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 29 май 2019

Днес ще ви се наложи да създавате и поддържате хармонията в заобикалящите ви отношения. Това ще ви отдалечи за известно време от личните проблеми и интереси, но ролята ви на фасилитатор ще е значима. Обръщайки внимание на всяко парче от пъзела, ще съумеете да подредите оптимално житейската картина.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 30 май 2019

Днес ви очакват делови срещи и светски мероприятия. Стараейки се да обедините хората около обща цел и кауза, ще трябва да приложите много такт и дипломация. Контактите с авторитетни и уважавани хора ще спечелят техните симпатии и поддръжка. Успешна е дейността в публичния сектор, рекламата и мениджмънта.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 31 май 2019

Днес сте силно ориентирани към всичко ново. Нетрадиционното мислене и новаторски подход присъстват в дейността ви. Денят е успешен за кардинални промени и започване на начинания. Склонни сте твърдо да отстоявате своите убеждения и идеи, и това ще привлече много съмишленици.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 1 юни 2019

Днес сте обаятелни и харизматични и лесно можете да заинтересовате другите с вашите блестящи идеи. Способни сте да промените своя социален статус и да поведете социални и политически групи. Събота е обществено активна за вас, ангажирайки ви в цели с по-широка перспектива.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 2 юни 2019

Края на седмицата ще ви позволи успешно да разрешите възникнали любовни проблеми. Благоприятното стечение на обстоятелствата, гъвкавостта в общуването и умението да променяте тактиката в зависимост от ситуацията, ще ви помогнат да преодолеете всички трудности и възникнали разногласия.