Гледайте по ТV1

Овен - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 9 септември 2019
  • ВТОРНИК - 10 септември 2019
  • СРЯДА - 11 септември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 12 септември 2019
  • ПЕТЪК - 13 септември 2019
  • СЪБОТА - 14 септември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 15 септември 2019

oven

Дневен хороскоп - Овен - 9 септември 2019

В началото на седмицата очаквайте промени на работното място. Пригответе се да поемете по-сложни, нови или допълнителни задачи. Нещата ще вървят гладко, ако положите максимални усилия, за да подобрите ситуацията и да стабилизирате вече постигнатото.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 10 септември 2019

Във вторник бъдете особено внимателни в разговорите, които водите. Дори невинните изказвания могат да бъдат разтълкувани погрешно. Бъдете активни в слушането и пасивни в говоренето. Това е и начина да опознаете и изясните позициите, и гледните точки на другите.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 11 септември 2019

Сряда ще отправи предизвикателство към вас във връзка със способността ви да свършите много неща. Не се отказвайте пред натрупалите се задължения, защото с добра организация, ще съумеете да се справите с всичко. Планирайте внимателно и разумно, разпределете и възложете и на другите.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 12 септември 2019

Постарайте се днешния ден да прекарате повече време с любимия човек. Освободете се от тефтера със задачи и битови задължения, и посетете културно събитие или концерт заедно. Четвъртък ви приканва да го преживеете лично и пълноценно. Не правете компромис с личният си живот и не го пренебрегвайте.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 13 септември 2019

Представителите на вашия знак е добре да се погрижат за укрепване на семейното огнище. Възможно е това да отнеме повече от нужното време, но усилията ще си заслужават и в дома ще се възцари мир и спокойствие. Успешен лидер сте днес в сплотяването и организирането на хора.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 14 септември 2019

Днес късметът е на ваша страна и ще ви помогне да се справите с всички появили се проблеми или трудности. Възнамерявате да огреете навсякъде, но не забравяйте за релаксацията и нуждите на тялото. За да ви снабдява със сила и енергия е нужно да се поддържа.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 15 септември 2019

В неделя стремежът на представителите на вашия знак е да постигнат и непостижимото. Упорити, както винаги, сте решени да преодолеете всяко препятствие и да отстраните всяка пречка. В устрема си е възможно да пренебрегнете близък човек, защото не ви остава време за това. Намалете темповете.