Гледайте по ТV1

Овен - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 15 юли 2019
  • ВТОРНИК - 16 юли 2019
  • СРЯДА - 17 юли 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 18 юли 2019
  • ПЕТЪК - 19 юли 2019
  • СЪБОТА - 20 юли 2019
  • НЕДЕЛЯ - 21 юли 2019

oven

Дневен хороскоп - Овен - 15 юли 2019

Понеделник ще бъде доста успешен ден. Силни възможности за развитие и утвърждаване в кариерата, подкрепа и разбиране от страна на колеги. Денят е благоприятен и за пътувания, било то работни или свързани с почивка. Вечерта е удачно да прекарате с повече приятели или в по-широк социален кръг.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 16 юли 2019

Подвластни сте на чувства, мечти и романтично настроение. Вълнения от личния живот ще изпълнят мислите ви и работата някак ще остане на втори план. С чар и обаяние може да постигнете много днес. През свободното време може да обърнете внимание на външният си вид и да направите нещо ново. Любовта е споделена и вълнуваща.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 17 юли 2019

В сряда е добре да овладеете чувствата си. Подвластни сте на емоциите и с лекота пропускате здравата логика. Обмисляйте внимателно решенията си. В личния живот това може да премине в спорове, затова избягвайте разговори изискващи обяснения или уточнения. Много по-добре днес е да се отдадете на културни събития и развлечения.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 18 юли 2019

Не срещате затруднения в работата днес, но тя върви доста по-бавно от обичайното. Постарайте се да бъдете по-организирани още в първите часове на работния ден и разпределете добре графика си. По-чувствителни сте и сетивата ви са изострени. Усещате всяко раздвижване във въздуха и именно усетът и интуицията най-добре ще ви водят.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 19 юли 2019

В края на работната седмица разполагате с ентусиазъм и активност за двама. Склонни сте да налагате повече изисквания на останалите и това няма да се хареса на колегите и близките ви. Съобразете се с тях, също така се вслушайте в тяхното мнение. Ярко присъствие може да засвидетелствате вечерта сред отбран кръг приятели.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 20 юли 2019

Днес на повечето от вас им се пътува и няма да се застоят дълго удома. Дали ще организирате екскурзия или ще се забавлявате с близките, денят е вълнуващ и удовлетворителен. За по-затворените представители, духовни семинари и такива за саморазвитие биха били идеалната почивка.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 21 юли 2019

Добре да бъдете по-сдържани и консервативни. Желанието за нововъведения или по-ексцентрични идеи, няма да се приемат добре от половинката или близките, ще провокират точно обратния ефект. Отложете тези планове за друг ден. Съчетайте рационалното с приятното, както за вас, така и за близките ви.