Гледайте по ТV1

Овен - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 18 март 2019
  • ВТОРНИК - 19 март 2019
  • СРЯДА - 20 март 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 21 март 2019
  • ПЕТЪК - 22 март 2019
  • СЪБОТА - 23 март 2019
  • НЕДЕЛЯ - 24 март 2019

oven

Дневен хороскоп - Овен - 18 март 2019

Днес нерешените задачи и проблеми ще напомнят за себе си и ще ви подбудят към решителни действия. Тези действия няма да бъдат одобрени от вашите близки, с които е възможно да назрее конфликтна ситуация. Ще се справите, ако отстоявате своите възгледи и позиции. През втората част от деня си позволете да се отдадете на любимо хоби или среща с приятели.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 19 март 2019

Спокоен и успешен ден. Днес можете да подобрите и укрепите взаимоотношенията с обкръжаващите. Успехът ви ще зависи от способността да се въздържате и да взимате справедливи решения при сложни проблеми. Тогава вашето мнение ще бъде чуто. От страна на близките нараства уважението и любовта към вас.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 20 март 2019

Днешният ден може да ви даде няколко важни жизнени урока. Единият от тях е свързан с умението да се радвате на дребните неща и да сте удовлетворени от това, което ви поднася живота. Другият е свързан с общуването и способността да бъдете толерантни към околните, приемайки тяхната гледна точка, дори и тя да не съответства на вашата.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 21 март 2019

Денят може да ви постави пред решаването на важна дилема, където е вероятно да отстъпите и да предпочетете да изоставите извървяният път. Правилното решение обаче, ще бъде именно в избора на по-трудните обстоятелства и упоритото следване на вече начертаното, без да се разколебавате и отказвате.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 22 март 2019

Днес ще е добре да се успокоите и да приведете в равновесие чувствата и мислите. Определете важните отношения с обкръжаващите за деня и се откажете от ненужните срещи. Липсата на вътрешен баланс може да доведе до чувство за разпиляност и неопределеност на ситуацията, което ще ви попречи при вземането на решения.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 23 март 2019

Днес ще ви се наложи да решавате битови и финансови въпроси. Съберете се с близките си и с консенсус вземете общо решение, защото ако заложите на вашите позиции няма да решите проблема. Във финансовата сфера обаче, нещата зависят само от вас и адекватнто съблюдаване на бюджета ще ви покаже правилния път.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 24 март 2019

В неделя отделете цялото свое внимание на децата. Общуването с тях не само ще повдигне настроението ви, но ще внесе в душата ви радост и покой. По-младите представители на знака може да почувстват желание за смяна на обстановката и да посетят свои приятели. За влюбените денят може да донесе утвърждаване на връзката.