Гледайте по ТV1

Овен - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 17 септември 2018
  • ВТОРНИК - 18 септември 2018
  • СРЯДА - 19 септември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 20 септември 2018
  • ПЕТЪК - 21 септември 2018
  • СЪБОТА - 22 септември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 23 септември 2018

oven

Дневен хороскоп - Овен - 17 септември 2018

Седмицата започва спокойно и донякъде рутинно за представителите на Овен. Трудности могат да се срещнат при решаване на финансови задачи и въпроси. Възможно е именно в тази сфера да не постигнете желаното, а нещо в значително по-малка степен. Бъдете търпеливи и дипломатични в разговорите с началниците си.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 18 септември 2018

Вторник е напрегнат за Овните. По-емоционални сте от обикновено и донякъде ще сте склонни да прибързвате. Оставете важните въпроси за друг ден, а днес успокойте темповете и не приемайте лично случващото се. Желаете силна промяна в личния живот, но и там бъдете търпеливи и дипломатични.

oven

Дневен хороскоп - Овен -19 септември 2018

Девизът през днешния ден за Овните трябва да бъде: Прави, не говори! Възможни са проблеми в общуването и комуникацията, затова бъдете внимателни. За сметка на това, действията ви ще бъдат успешни и резултатни. Добър ден за съвместна работа и колективни дейности. В партньорските отношения вие сте водача, но с мекота и нежност.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 20 септември 2018 

Силен ден за реализация в професионалната сфера и въпросите, свързани с дома и семейството. Днес работата ви спори, организирани сте и целенасочени. Емоционално овладяни и създаващи настроение и атмосфера сред околните. Семейните дела може да разрешите успешно, като проявите внимание и разбиране към близките си.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 21 септември 2018

Силен ден във финансово отношение. Днес може да пожънете материалните резултати от усилията в миналото. Също така може да водите преговори по финансови въпроси и материални договорености. От каквото и естество да са те, бъдете дискретни и не афиширайте пред околните или колегите тези теми. Това трябва да е скрито за тях.

oven

Дневен хороскоп - Овен -22 септември 2018

Съботният ден ще зарадва мнозина от представителите на Овен със силния си фокус върху любовта. Привлекателни, обаятелни, днес привличате и разпръсквате любов и романтика. Поглезете се и се насладете на радостта от общуването с любимия човек. Организирайте си съвместно пътуване или забавление и му се насладете.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 23 септември 2018

Любовните тенденции от събота продължават и през днешния ден, като към това добавим и способността ви да инициирате, организирате и водите. Каквото пожелаете днес – ще ви се случи. Поискайте и ще ви бъде дадено. Романтично настроение и емоционална топлина ще съпътстват деня ви и ще радват вас и близките ви.

АСПЕКТИ В АСТРОЛОГИЯТА

АСПЕКТИТЕ В АСТРОЛОГИЯТА

astr1Видове аспекти - мажорни, хармонични, дисхармонини, добри и лоши;

Прочетете продробности тук