Гледайте по ТV1

Овен - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК- 12 ноември 2018
  • ВТОРНИК - 13 ноември 2018
  • СРЯДА - 14 ноември 2018
  • ЧЕТВЪРТЪК - 15 ноември 2018
  • ПЕТЪК - 16 ноември 2018
  • СЪБОТА - 17 ноември 2018
  • НЕДЕЛЯ - 18 ноември 2018

oven

Дневен хороскоп - Овен - 12 ноември 2018

Понеделник е ориентиран към физическата активност и упражнения, също към активния отдих и развлечения. Не сте настроени работно, постарайте се да организирате забавление с близки или приятели през свободното време. Но днес стремежите ви да осъществите глобални проекти могат да се обърнат против вас.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 13 ноември 2018

Днес тонуса и жизнанета енергия са на високо ниво и се чувствате способни да се справите с всичко. Не е изклчено да ви се отдаде да подобрите своето финансово състояние и обществено положение. Проявите на прекомерна упоритост и излишна настоятелност не се препоръчват в днешния ден.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 14 ноември 2018

Силен ден за търговия или закупуване на придобивка. Умението ви да убеждавате е силно представено и няма да срещнете противоречия или неразбиране в комуникацията. Лесно може да постигнете целите си, защото и малкото думи от вас се приемат с лекота от околните. Но, в личния живот и с интимния партньор бъдете внимателни.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 15 ноември 2018 

Днес сте по-малко сговорчиви и доста категорични, което може да отключи трудности в професията ви. Критиката също не е добра стратегия. Проблемите в работата искат вашето решение, затова потърсете истинските причини и не го отдавайте единствено на колеги и външни фактори.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 16 ноември 2018

Благоприятното разположение на звездите ще ви позволи да блеснете със своите способности и да разкриете своите таланти. Но, тайни недоброжелатели няма да липсват, затова избягвайте излишната доверчивост и наивност към хората и не разкривайте своите планове пред всеки. Днес ще бъдете оценени, но ще трябва и да се пазите.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 17 ноември 2018

Прекрасен ден за активност в сферата на професионалната дейност, търговските операции и творческите търсения. Пътувания и срещи, свързани с разширяване на дейността, ще донесат положителни резултати. Духовната сфера също е активна днес, затова потърсете и посетете семинар или сбирка, близка до вашите разбирания.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 18 ноември 2018

Представителите на Овен могат да срещнат определени проблеми в семейството. Не се опитвайте да ги решите днес, защото е възможно да бъдете подведени и да направите компромиси, за които по-късно да съжалявате. Дайте си време и дайте време на половинката за важните разговори.