Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

Овен - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 11 ноември 2019
  • ВТОРНИК - 12 ноември 2019
  • СРЯДА - 13 ноември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 14 ноември 2019
  • ПЕТЪК - 15 ноември 2019
  • СЪБОТА - 16 ноември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 17 ноември 2019

oven

Дневен хороскоп - Овен - 11 ноември 2019

Началото на седмицата ви призовава да бъдете активни в социален и обществен план. Инициативи, засягащи големи групи или управление на колективи, ще бъдат успешни. Във финансово отношение тенденциите също са благоприятни, като смело може да уреждате желаните от вас условия.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 12 ноември 2019

В стремежа си да помогнете на свои близки и роднини, днес трябва да внимавате как го правите. Денят не е благоприятен за финансови инициативи от ваша страна, както и уреждане на парични потоци. Заложете на добрите възможности в партньорските отношения, където вашата инициатива ще бъде приета.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 13 ноември 2019

Много силен ден за представителите на вашия знак. Личната активност е важна, но тя никога не ви е чужда. Съвместни проекти с партньори бележат развитие и носят възможности за разширяване. Взаимният обмена и работата с институции са успешни и носят дългосрочен характер. Социалното ви присъствие е силно, затова бъдете сред хората.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 14 ноември 2019

Предизвикателствата днес за вас ще са свързани с професията и кариерата. Конфликтни ситуации няма да липсват, а очакванията на ръководители ще бъдат по-големи от реалните ви възможности и трудно ще може да отговорите на очакванията. Много лесно може да влезете в спор, затова не реагирайте на чужди коментари.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 15 ноември 2019

Усилват се творческите способности и желанието за промени. Излишъкът от енергия обаче може да доведе до недоразумения в общуването с партньори или да ви принуди да промените първоначалните си планове. Във взаимоотношенията с близките срещате разбиране и съпричастност.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 16 ноември 2019

Първата част от деня ще е по-слаба, бележейки повече пасивност. Но още в следобедните часове нещата ще се хармонизират. Възможно е днес да сте по-меланхолични, при това без видима причина. Обърнете внимание на физическата си активност и по възможност въведете оптимално натоварване на своето тяло.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 17 ноември 2019

През днешния ден се опитайте да не се ангажирате емоционално. Не обръщайте внимание на дребните неприятности, ще мине време и всичко ще си дойде по местата. Личните отношения са базирани на откритост и доверие. Използвайте благоприятния момент да разрешите семейни въпроси.