Гледайте по ТV1

smalllogo    БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция; А1 - IPTV платформа, 114 позиция /Близу - 89 позиция/; ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция; NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "Разпространение" от сайта на ТВ1   smalllogo                     БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция; А1 - IPTV платформа, 114 позиция /Близу - 89 позиция/; ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция; NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "Разпространение" от сайта на ТВ1

Овен - Дневен Хороскоп

  • ПОНЕДЕЛНИК - 23 декември 2019
  • ВТОРНИК - 24 декември 2019
  • СРЯДА - 25 декември 2019
  • ЧЕТВЪРТЪК - 26 декември 2019
  • ПЕТЪК - 27 декември 2019
  • СЪБОТА - 28 декември 2019
  • НЕДЕЛЯ - 29 декември 2019

oven

Дневен хороскоп - Овен - 23 декември 2019

За вас няма нищо по-добро от родния дом. Затова го изпълнете с веселие, поканете приятели, организирайте семейна сбирка или парти. Не обичате и не умеете да оставате сами, затова е важно да имате партньор до себе си, особено днес. Неговото присъствие ще ви даде душевно спокойствие и увереност.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 24 декември 2019

Днес семейната или домашна обстановка може да ви потопи в размисъл. Да се прокраднат въпроси от миналото, които съзнателно сте избягвали. Въпреки трудностите приемете предизвикателството. Постарайте се да акцентирате не на проблемите и пречките, а на възможностите и решенията.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 25 декември 2019

Способността да виждате далечната перспектива ще ви даде пълна и обективна представа за това, какво може да предприемете за успешната реализация на бъдещите си планове. Претворявайки ги не забравяйте за своето здраве. Пълната отдаденост на близките не само ще ви лиши от лично време, но и няма да се отрази добре на мотивацията ви.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 26 декември 2019

Днешният ден ще зарадва всекидневието ви с дребни радости и трогателни подаръци. Това може да е по-лично внимание от страна на приятели или среща с любими хора. Не чертайте големи планове и очаквания. Вгледайте се в малките неща, които ви заобикалят и благодарете за това, което ви носят.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 27 декември 2019

Професионалните ви ангажименти днес трябва да са ориентирани основно финансово. Не се ангажирайте със странични дейности отнемащи от енергията ви, защото времето е скъпо. Денят е успешен за срещи и преговори. Организирани и мотивирани сте да действате твърдо и ефективно.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 28 декември 2019

Не ви достига сила и вяра в себе си, но това е плод на лична несигурност. Нужно е да се стегнете и да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Да прецените реалните си възможности и да ги видите как се реализират във времето. Подкрепа от страна на близки няма да липсва.

oven

Дневен хороскоп - Овен - 29 декември 2019

Притиснали са ви нерешени семейни въпроси, които спокойно и без много усилия може да уредите. Голяма част от проблемите са на емоционална основа и подхождайки прагматично – ще изгладите различията и намерите общия език. Радвате се на добър тонус и форма и работата върви.