Гледайте по ТV1

smalllogo    А1 DTH (сателитна) платформа: TV1 SD - позиция 79; DTV (кабелна) платформа: TV1 SD – позиция 84, TV1 HD – позиция 89; Xplore TV: TV1 SD – позиция 195, TV1 HD – позиция 374; IPTV: TV1 SD – позиция 233, TV1 HD – позиция 113;      БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция;    Близу - 89 позиция;    ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция;    NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "ПОКРИТИЕ" от сайта на ТВ1   smalllogo                    А1 DTH (сателитна) платформа: TV1 SD - позиция 79; DTV (кабелна) платформа: TV1 SD – позиция 84, TV1 HD – позиция 89; Xplore TV: TV1 SD – позиция 195, TV1 HD – позиция 374; IPTV: TV1 SD – позиция 233, TV1 HD – позиция 113;      БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция;    Близу - 89 позиция;    ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция;    NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "ПОКРИТИЕ" от сайта на ТВ1

АСТРОКАРТОГРАФИЯ

bio-icon-4-RecoveredАстрокартографята е сравнително нов раздел в астрологията, който се прилага от малък брой астролози. През двадесети век настъпват революционни промени в средствата за комуникация, разкривайки възможности пред хората да посещават множество и различни стани. Във всяка туристическа агенция се предлагат най-разнообразни маршрути до всяка точка в света. Чрез спътници могат да се наблюдават текущи събития в различни места от земното кълбо. С появата на тези нови възможности за посещаване на различни места, астролозите започват да изучават и тяхното влияние. През 1975 година американският астролог Джим Луис започва да работи върху карти на релокация. Достига до извода, че неговият личен опит може да бъде обяснен астрологически. Релокативната карта е построение на нова такава, отнасяща се до съответното място (координати) на пребиваване, като тя се разглежда вече като рождена за дадения човек. След известно време работа, Джим Луис стига до идеята, че информацията, получена от картите на релокация, може да бъде подробно представена като линии на световния атлас. Това спестява необходимостта да се правят отделни карти за всяко различно място. Първата астрокартографична карта той изготвя за самия себе си и остава дълбоко впечатлен от местата които посещава, защото те придобиват ново значение за него, потвърждавайки първоначалните насоки на анализа. В началото на практиката си се спира върху малък брой клиенти, заради трудоемкостта при изготвяне на разчетите. Това са били хора, увличащи се по пътешествия и активно сменящи различни държави. Това обогатява значително изследователската му работа. По-късно се свързва с програмисти, опитвайки се да създаде подходящият софтуер за бързо и прецизно изготвяне на картите. Няколко години след началото на своя новаторски проект, Джим Люис се сдобива с програмно обезпечаване на Астрокартографията.

Преимущества на Астрокартографията пред Наталната карта

Рожденият хороскоп показва личността на човека, чертите на неговия характер и типа живот, който ще води. Той разкрива силните и слаби страни в човека, а домовете засягат сферите от живота, където ще се проявят тези енергии. Човек не може да промени своя хороскоп. От момента на неговото раждане, той остава неотлъчно с него и затова положителните и негативни тенденции трябва да се приемат, облагородят и развиват. Това, което се променя е единствено времето. Има периоди в живота ни, когато сякъш всичко върви срещу нас и проблемите следват един след друг. Има и други периоди, когато успеха видимо застава на наша страна. Тези тенденции в живота ни са представени от прогресиите и транзитите (методи с които прогнозираме). Но съвременният човек има избор относно мястото, където живее. Ако не можем да променим своя рожден хороскоп, защо да не променим своя живот, сменяйки местожителството и премествайки се на друго място. Защото наталният хороскоп действа само за мястото, където сме се родили. Разбира се, могат да се анализират различни хороскопи за съответните нови места, което е прието в Релокативната астрология, ако имате ясни намерения за страните към които сте поели. Астрокартографията показва на длан вашите рождени дадености, позиционирани по целия свят.

Приложение на Астрокартографията

Астрокарторафията може да се използва по два начина. Може да разгледате определени места и съответстващите им планетарни влияния. Изучете тези, където вече сте били, живеете или сте пътували. Понякога пристигате на ново място и имате чувството, че сте у дома си и не искате да тръгвате от там. В други случаи пътуването се е оказало не това, което сте очаквали и сте под напрежение по-бързо да си тръгнете. Изучавайки своята Астрокартографска карта, ще можете да разберете защо определени събития се случват на определени места. На нея може да разчитате и при избор на дестинация по време на вашия отпуск. Ще сте подготвени какво да очаквате и какво да избягвате. Вторият начин по който може да я използвате, това е да я разгледате цялостно и да намерите онези места по света, които подхождат най-добре за определени сфери от живота ви. Пример за това могат да бъдат и представителите на бизнеса, които искат да реализират своята продукция в международен мащаб. Тяхната Астрокартографска карта ще покаже кои места са най-подходящи за разширяване на техния бизнес. Но едно от най-важните приложения си остава смяната на местожителство, имайки предвид държава. За България това е абсолютно важно, тъй като страната ни е малка, обхващайки само един часови пояс, и промени от един град в друг не са значителни. Докато в Русия, САЩ или Латинска Америка, нещата биха стояли по-различно. Много хора не се чувстват добре там, където са родени и решават да емигрират. Но повечето от тях не знаят какво да очакват на новото място. Други се отправят зад граница в търсене на работа и пред тях стои същият въпрос. При тази активна и свободна мобилност наблюдаваме наши близки, които са се спрели на една и съща държава, но едните се реализират успешно, докато другите не успяват. Ако човек е решил да замине и промени местоживеенето си, и използва Астрокартографията, той отрано ще знае какво да очаква на новото място. А към този анализ ако се добавят и методите на индивидуалната прогноза, ще направят информацията по-обективна и пълна, а човека подготвен.

Реклама

Рекламирайте при нас

За контакти: Мария Дамянова
reklama@tv1-bg.com
Тел.: +359 2 851 09 19, 0887 33 10 49

Свали Рекламна Тарифа