Гледайте по ТV1

smalllogo    А1 DTH (сателитна) платформа: TV1 SD - позиция 79; DTV (кабелна) платформа: TV1 SD – позиция 84, TV1 HD – позиция 89; Xplore TV: TV1 SD – позиция 195, TV1 HD – позиция 374; IPTV: TV1 SD – позиция 233, TV1 HD – позиция 113;      БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция;    Близу - 89 позиция;    ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция;    NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "ПОКРИТИЕ" от сайта на ТВ1   smalllogo                    А1 DTH (сателитна) платформа: TV1 SD - позиция 79; DTV (кабелна) платформа: TV1 SD – позиция 84, TV1 HD – позиция 89; Xplore TV: TV1 SD – позиция 195, TV1 HD – позиция 374; IPTV: TV1 SD – позиция 233, TV1 HD – позиция 113;      БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция;    Близу - 89 позиция;    ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция;    NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "ПОКРИТИЕ" от сайта на ТВ1

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ПРЕЗ 2020 ГОДИНА

2020Новата 2020 година започва с много динамично и силно присъствие на знака Козирог. В него се позиционират половината от планетите в тясна връзка помежду си. Важно е да се отбележи, че знака Козирог е изгряващ за България, което предполага тези пет планети да окажат силно въздействие върху страната ни. Слънце, Меркурий,Юпитер, Сатурн и Плутон ще диктуват динамиката в България по един осезаем начин.

Информационните процеси ще станат по-интензивни и ще разширят своя обхват. Медии, журналисти и интелектуалци ще засилят своето присъствие в обществения живот. Може да очакваме разширяване и подобряване на инфраструктурата, нови строежи, нови пътища. Очакват се и промени в образователната система, които в голяма степен ще заложат на чужди модели и вярвания.

Стелиумът от тези планети попада в четвърти дом, което говори за засилване на потребността от национална идентичност и корени. Желание за утвърждаване на история, култура и традиции. Голяма част от наши сънародници вероятно ще решат да се завърнат в родината ни, както и немалко от младите представители ще изберат своето образование зад граница. Този дом е свързан с демократичните процеси и свободата на индивидуалната изява. Развитие в тази насока ще се регистрира, но паралелно с него ще наблюдаваме и опити да се поставят твърди граници и правила, опазващи статуквото и непозволяващи прекомерен акцент върху определени свободи. За това ни обръща внимание съвпадът Сатурн-Плутон, което може да даде желание за твърд контрол и управление, недопускайки различни на него позиции и концепции. В този чист вид няма да го видим, защото двете планети ще работят съвместно с останалите три. Демократичните процеси ще са интензивни и ще включват дори несъвместими помежду си тенденции.

Този дом има отношение и към времето, с което ни подсказва, че нестабилни климатични проблеми могат да се очакват през настъпващата година. Възможно е времето да не ни пощади от дъждове и наводнения. Земеделска реколта в определени браншове ще има, в други – не, но стокообменът и вносът ще е значително по-активен от изминалата година.

Световните миграционни процеси също ще ни засегнат, определяйки ни важна роля, върху която настоящото управление ще постави фокус. Вътре в страната също могат да се очакват активни миграционни движения. Вероятно е да наблюдаваме активизиране в продажбите на земя и сделките с недвижими имоти. Търговията също ще е динамична, с доминиране на вноса, като са вероятно и нови партньори на нашия пазар.

Преобладаващата част от промените, които очакваме, ще бъдат финансирани отвън, за което сочи благоприятната връзка на Уран с три от планетите. Въпреки акцентът върху демократичните процеси, няма да липсва и силно присъствие на леви течения и идеи, което виждаме от съвпада на Луната с Нептун. Луната е пряко свързана с общественото мнение и реакции, както и с активността на тълпата. Не може да се очакват крайни, екстремални обществени недоволства. По скоро ще се засили потребността от обединение сред различни социални групи, както ще нарасне патриотичният дух и желанието за консолидиране около важни социални сфери. Обръщането към национална религия и религиозни ценности – също ще е актуално. Независимо от различните тенденции, двата пътя – леви и десни, ще имат възможността да намерят общото и да се обединят около него.

В първите минути на Новата година, за нашата географска ширина Изгряващ знак е Везни, пряко свързан с дипломацията, търсенето на баланс и хармонизиране на процесите. Управителят му Венера – попада във Водолей, което символизира новаторството, откритията и най-новите технологии. За съжаление Венера е лишена от мажорен аспект, което навява на мисълта, че въпреки желанието, тази реализация ще е по-трудна и непредвидима. Това засяга, както дипломацията, така и финансовото развитие на страната ни. Опитът да се наложим на външни пазари, като високотехнологична страна – ще среща затруднения. Възможности за дипломатически обмен също ще има – но не в този обем и резултат, каквито се очакват. Венера е пряко свързана с раждаемостта и тази нейна позиция предполага запазване на съществуващата тенденция на отрицателен прираст. Също засяга и темата за браковете, където са възможни опити за промени и разчупване на съществуващи стереотипи. Но широк израз и популярност – трудно биха срещнали.

По отношение на военните сили не се очакват значителни промени, а по-скоро вътрешни динамични нововъведения, насърчени от наши партньори и съюзници. Марс, който е отговорен за военната мощ на една страна, се намира в Скорпион и също така е лишен от аспект с други планети. Което го прави по-дистанциран и не толкова активен фактор.

Реклама

Рекламирайте при нас

За контакти: Мария Дамянова
reklama@tv1-bg.com
Тел.: +359 2 851 09 19, 0887 33 10 49

Свали Рекламна Тарифа