Гледайте по ТV1

smalllogo    А1 DTH (сателитна) платформа: TV1 SD - позиция 79; DTV (кабелна) платформа: TV1 SD – позиция 84, TV1 HD – позиция 89; Xplore TV: TV1 SD – позиция 195, TV1 HD – позиция 374; IPTV: TV1 SD – позиция 233, TV1 HD – позиция 113;      БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция;    Близу - 89 позиция;    ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция;    NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "ПОКРИТИЕ" от сайта на ТВ1   smalllogo                    А1 DTH (сателитна) платформа: TV1 SD - позиция 79; DTV (кабелна) платформа: TV1 SD – позиция 84, TV1 HD – позиция 89; Xplore TV: TV1 SD – позиция 195, TV1 HD – позиция 374; IPTV: TV1 SD – позиция 233, TV1 HD – позиция 113;      БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция;    Близу - 89 позиция;    ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция;    NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "ПОКРИТИЕ" от сайта на ТВ1

НАЙ-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

podarukС наближаването на Новогодишните празници всеки иска да зарадва любимите си хора с подходящия подарък. Понякога ни е трудно да решим какво да изберем така, че да постигнем ефекта на изненадата. Зодията може да ни помогне и ориентира към вкусовите предпочитания на нашите близки.

 

ОВЕН
( 21 март – 19 април )

Овенът обича ярките, но и функционални неща. Той обикновено е технически грамотен и всяка нова електроника или техническо средство ще го зарадват. Естет е и добър декоратор, затова старинно огледало или меч биха го изненадали приятно. Ако е кулинар, то набор от качествени ножове също биха го зарадвали. Овенът обожава смелите подаръци – това може да варира от предизвикателно бельо до екзотична екскурзия. За него е важно първото впечатление и ако сте решили да го изненадате с ювелирно изделие, то трябва предварително да сте информирани за това, което е привлякло вниманието му. Като добър спортист и натура, Овена се радва на всичко свързано със спорта и добрата форма.

ТЕЛЕЦ
( 20 април – 20 май )

В живота си Телецът преди всичко цени качеството и комфорта. Той е голям кулинар и ценител на изтънчения вкус. Изискано шампанско, висок клас шоколадови бонбони биха го зарадвали. Телецът е много чувствен и ароматите го привличат, но това трябва да бъдат скъпи и изискани парфюми. Много подходящ би бил и комплект екзотични чайове или вечеря в ресторант за двама. Доста от представителите на знака са колекционери. Ако сте запознати с това тяхно хоби, нека вашият подарък да е свързан с него. Той обича да създава и твори с ръцете си, затова може да помислите и в тази насока. Телецът обича домашния уют, затова принадлежности за камина или кашмирено одеяло биха го зарадвали. Но най-важното е настроението, с което го дарявате.

БЛИЗНАЦИ
( 21 май – 20 юни )

Като представители с добро чувство за хумор, Близнаците ценят остроумните подаръци. Това може да бъде добра книга или житейски филм, които ще провокират интелекта им. Те постоянно се учат и винаги са компетентни за новото и отворени към комуникация. Би ги очаровал нов компютър, телефон, телевизор, камера – обезпечаващи така жизнената за тях информация. Имайте предвид, че Близнаците са нетрадиционни и ценят новаторството. Затова забравете за изисканите опаковки, а направете сами нещо нетрадиционно. Този знак много обича да пътува и да посещава нови места. Може да помислите за екскурзия, която да включва обиколка на различни градове и обекти.

РАК
( 21 юни – 23 юли )

Силно чувствителен знак, който би оценил какъвто и да е ваш подарък, стига да е от душа и сърце. Раците са любители на цветята и едно нежно, стайно цвете или енциклопедия за отглеждане на цветя – би ги зарадвало. Те са силно привързани към дома и ценят много семейните спомени. Тук подходящи биха били рамки за снимки или албум. Чувствителни, почти като децата, те се радват на играчки и това за тях е много мил подарък. За Рака не само подаръкът е важен, но и как ще бъде поднесен. Не подценявайте опаковките и пожеланията, които трябва да сложите към него. Той е сантиментален и много се радва на подаръци, които могат да украсят и създадат уют в собствения му дом.

ЛЪВ
( 24 юли – 22 август )

Лъвовете ценят скъпите и стилни неща. Ако са цветя, това не трябва да бъдат хризантеми, а орхидеи. Като творческа натура, Лъвът обича музиката, театъра, операта. Билети за концерт биха го очаровали. Той от малък обича да се откроява от обкръжението и харесва ексцентричните шапки и аксесоари, скъпоценните камъни и бижута. Ако се спрете на бижу, хубаво е то да бъде гравирано специално за него. Лъвът не само обича да приема подаръци, но и да прави. Подаръкът за него трябва да е специален, щедро подбран и отлично опакован. Това може да бъде любимото му питие или любима за него порода куче. А при облеклото обича ярките цветове и уникални модели.

ДЕВА
( 23 август – 22 септември )

Ако има труден представител за избор на подарък, то това е Девата. Те по натура са противоречиви и в тях съжителстват различни типове от човешкия характер. Но това, което е сигурно и постоянно в тях е, че винаги са практични. Затова всеки подарък от кухнята през дома до образованието, ако е практично ориентиран – Девата ще го оцени. За нея не е толкова важно какво ще й подарите, важно е какъв смисъл в този подарък ще вложите. Акуратната Дева винаги търси символиката и анализира. Характерно за тези представители е, че проявяват силен интерес към здравето и всичко свързано с него ще оценят високо. Това може да са отбрани билкови чайове, Шуслерови соли или учебник по Хомеопатия. Полезни за Девата биха били всякакви прибори и инструменти, които влизат в ежедневната им работа.

ВЕЗНИ
( 23 септември – 22 октомври )

Хората, родени под знака Везни се отличават с деликатност, изискан вкус и страст към изкуството. Не се измъчвайте с какво да ги изненадате – подарете им красиви неща. Те са естети по природа и високо ще оценят стилни предмети за интериора, старинен антиквариат и добре известната парфюмерия. Също така произведения на изкуството, вечеря за двама в изискан ресторант или маркови дрехи. Везните обичат подаръците и колкото повече направите – толкова по-добре. Стремежът им винаги е насочен към хармонията – вътрешна и външна, имайте го предвид при избора си и се спирайте на естествени тъкани и материали. Представителите на този знак обичат всичко, свързано с музиката, затова билети за музикален театър или концерт, ще бъдат много приятна изненада.

СКОРПИОН
( 23 октомври – 21 ноември )

На всички е известно, че Скорпиона е най-мистичния знак на зодиака. Като изследовател на дълбинната същност на нещата, много подходяща за него е езотеричната и окултна литература. А като отличен детектив, на него биха му допаднали криминални романи и трилъри. Независимо от пола, Скорпионите обичат да получават като подарък облекло и аксесоари. Но в тях трябва да бъде вложен определен смисъл, да има провокация. Всяка нова технология, базирана на екологичното и природо съобразно – би го зарадвала. Смел по душа, Скорпиона ще е щастлив пръв да изпробва някоя нова технология. Може да обърнете внимание на начина на поднасяне на подаръка. Колкото по-странен, нетрадиционен и неочакван – толкова по-добре. Скорпиона стои високо над традиционните неща и всяка проява на вашето ексцентрично творчество – ще го очарова.

СТРЕЛЕЦ
( 22 ноември – 21 декември )

Стрелецът винаги се стреми към нещо ново и необикновено. Така, че ако обмисляте с какво да го изненадате – подарете му екзотично пътешествие или посещение на някое самобитно изкуство и култура. Ако му подарите пътна чанта, армейски нож, арбалет или абонамент за спортна зала – той ще бъде очарован. Представителите на този знак обожават животните и много ще ги зарадвате ако им подарите домашен любимец. Стрелците не са капризни към подаръците, затова дори някоя дреболия или хубава книга, са способни да ги зарадват. Необикновените подаръци са също по душата му, затова билети за концерт, спортни състезания или арт-шоу, биха го изненадали приятно.

КОЗИРОГ
( 22 декември – 19 януари )

Козирогът е пазител на традициите и обожава всичко класическо и традиционно. Ако това са парфюми, те трябва да бъдат утвърдени във времето аромати. Ако това са ювелирни изделия – добре е да бъдат семейни реликви и антики. Козирогът се отличава със сдържана и по-строга елегантност, затова облеклото не се откроява, а е в по-меките и убити тонове. Като човек, силно ориентиран в своята кариера и работа, подаръци в тази посока са ценни и желани. Изисканият вкус към качествени пури или отлежал коняк и уиски – биха го очаровали. Ако сте се спрели на ювелирни украшения, то добре е стилът да бъде ретро или винтидж. Козирогът е едновременно изискан и практичен и тук можете да го докоснете приятно с топъл халат, кашмирен шал, комплект изискани писалки или гравирана табакера.

ВОДОЛЕЙ
( 20 януари – 18 февруари )

Водолеят е открит, общителен и с безгранични интереси. Любознателен е и винаги има някакво ново хоби. Познавайки тази му страна го изненадайте с нещо ново във връзка с интересите му. Всякакви необикновени, уникални и футуристични подаръци ще трогнат Водолея. Нетрадиционните науки, като Езотерика – също привличат силно този представител. Затова може да го зарадвате със съответна литература, пирамида или карти Таро. Той е колективен тип и поканата за вечеря или сбирка трябва да обхваща повече хора. Цени добрата и на ниво компания. Всички последни открития в електронните приспособления силно привличат Водолея. Ако се спрете на облекло и бижута – то те трябва да са най-новите модели и уникати.

РИБИ
( 19 февруари – 20 март )

Рибите са мистици по природа. Те обожават музиката и съзерцават света и вселената. Не е задължително да са религиозни, но са надарени със силна интуиция. Подарете им талисман или произведение на изкуството с дълбок символичен смисъл. Ако се спрете на почивка – то подарете им такава в спа-курорт. Рибите са романтични натури и е добре към подаръка ви да присъстват изящни свещи и качествено вино. Те са сантиментални и един семеен албум, картина за дома или любовен роман – ще ги зарадва. Много силно ще ги трогне подарък, в който сте вложили своето време и душа, като най-малко ги интересува какви средства сте дали. На какъвто и подарък да се спрете, обърнете внимание на неговия дълбок смисъл и символика – интуитивните Риби ценят това.

Реклама

Рекламирайте при нас

За контакти: Мария Дамянова
reklama@tv1-bg.com
Тел.: +359 2 851 09 19, 0887 33 10 49

Свали Рекламна Тарифа