Гледайте по ТV1

smalllogo    А1 DTH (сателитна) платформа: TV1 SD - позиция 79; DTV (кабелна) платформа: TV1 SD – позиция 84, TV1 HD – позиция 89; Xplore TV: TV1 SD – позиция 195, TV1 HD – позиция 374; IPTV: TV1 SD – позиция 233, TV1 HD – позиция 113;      БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция;    Близу - 89 позиция;    ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция;    NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "ПОКРИТИЕ" от сайта на ТВ1   smalllogo                    А1 DTH (сателитна) платформа: TV1 SD - позиция 79; DTV (кабелна) платформа: TV1 SD – позиция 84, TV1 HD – позиция 89; Xplore TV: TV1 SD – позиция 195, TV1 HD – позиция 374; IPTV: TV1 SD – позиция 233, TV1 HD – позиция 113;      БУЛСАТКОМ -  IPTV платформа, 701 позиция;    Близу - 89 позиция;    ВИВАКОМ - IPTV платформа, 124 позиция;    NET1 - Интерактивна ТВ, 175 позиция. Всички останали оператори можете да намерите в рубрика "ПОКРИТИЕ" от сайта на ТВ1

РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА

veneraВ периодите на своето ретроградно движение, Венера оказва влияние в сферите на нашия живот, за които отговаря. Нужно e да знаем тези нейни движения, за да разберем къде и с какво могат да възникнат проблеми, какви въпроси можем да решаваме в тези периоди, и кои е по-добре да отложим за друго време. По времето на ретроградно движение Венера внася определена дисхармония, като нарушава стабилността в отношенията и чувствата, в симпатиите и антипатиите, променя нашето възприятие за жизнените ценности, води до изменения и в сферата на финансовото благополучие.

През този месец Венера ще промени движението си и ще бъде ретроградна от 6 октомври до 16 ноември.

Какво да избягваме?

 

Любов и отношения

Периодите на ретроградно движение на Венера се смятат за неблагоприятни при установяване на нови романтични отношения, защото е голяма вероятността те да се окажат недълготрайни и да се разпаднат – да не издържат на житейските уроци и да не притежават нужната стабилност и устойчивост. Възможно е след края на този период да останем разочаровани от избора, който сме направили в личния си живот по време на ретроградното движение. Тогава не виждаме негативните тенденции в другия и именно те се разкриват пред очите ни, когато Венера стане отново директна.

В тези периоди не е благоприятно да планираме годежи и сватби, освен ако в рождения си хороскоп имаме ретроградна Венера. За хората, които по рождение я имат, тези тенденци работят в позитивен аспект. Но за останалите не са препоръчителни, защото внасят проблеми при бъдещото семейство и също оказват влияние върху устойчивостта на брака.

Бизнес и кариера

В периодите на ретроградна Венера не е благоприятно да се стартира нов бизнес или нова сфера в дейността му, също да се пуска в производство нов вид продукция. Не е оптимално време и за регистриране на фирма, компания и провеждане на презентации. Тъй, като Венера е пряко свързана с парите и капиталите, вероятността да възникнат непредвидени финансови проблеми е голяма. Движението на паричните потоци, в този период, осезаемо се нарушават, стават нестабилни и непредсказуеми. Финансовите договори, търговските сделки и кредитните обвързаности, подписани в това време, рискуват да бъдат проблемни или разтрогнати и не са желателни.

Естетика и красота

През времето на ретроградна Венера не е добре да се инвестира в предмети на изкуството, да се правят покупки на ценни ювелирни произведения, защото вкусовите възприятия и преценки са трансформирани и по-късно можем да останем разочаровани от направения избор. Напълно вероятно е да закупим нещо марково, което в последствие да се окаже реплика.

При ретроградна Венера, естетичните и пластични операции, в крайния си резултат, не задоволяват нашите очаквания. Козметичните процедури и промени в прическата – също. Желанието да обновите гардероба или да промените стила на обличане, не е препоръчително по това време.

Какво да правим?

В периода на ретроградна Венера е добре да се разделим с ненужните вещи, да продадем стари или антикварни такива. Залежалите стоки потръгват лесно на пазара. Хубаво е да пренаредим гардероба си и интериора в дома, като се отървем от старите и непотребни неща.

В този времеви интервал сме склонни да срещаме хора от миналото, с които ни е свързвала любов или силни чувства. Това могат да бъдат бивши приятели, но и бивши съпрузи. Именно това е подходящото време да изясним и приключим хармонично тези отношения. Щом сме ги срещнали, значи има недописана страница в книгата, която сме искали да затворим. Случва се и варианта, в който бивша връзка се актуализира и заживява нов живот.

Ретроградния период препоръчва пълноценно да използваме свободното си време за да се наслаждаваме на природата, на произведения на изкуството и културата, да посещаваме изложби, галерии, музеи, театри, опера. Да се докоснем до тях и да получим пълноценно удоволствие от живота.

Ретроградното движение на Венера ще се смени в знака Скорпион, с което ни казва, че ще има трансформация, защото това е знака на дълбинните промени. Можем успешно да изменим ценностните си нагласи: за материалната и финансова страна на живота, за любовта – отдаването и получаването, за красивото и ценното в света, за духовното и хармоничното.

Реклама

Рекламирайте при нас

За контакти: Мария Дамянова
reklama@tv1-bg.com
Тел.: +359 2 851 09 19, 0887 33 10 49

Свали Рекламна Тарифа