Гледайте по ТV1

КНИГА НА ПРОМЕНИТЕ 2

imagesЗнакът Сближение говори за обединение и взаимопомощ. Отношението на родственост и взаимна поддръжка се явяват главни принципи на знака. За този, който идва със закъснение и желае да съхрани своята индивидуалност, в тази ситуация няма място.

Още...

КНИГА НА ПРОМЕНИТЕ

imagesСред многочислените канони от древността, достигнали до нас от предците,един от най-значимите и уважавани е Книга на Промените (позната и като И-Дзин). Последователите на Школата на Конфуций го наричали „главният от всички канони”.

Още...

ДВАНАДЕСЕТ МИСТЕРИИ

podarukВсеки човек в своя живот преминава през дванадесет инициации, за да се избави от товара на миналата карма и да събуди собствения си потенциал. Той трябва да извърши дванадесет подвига, разкривайки знаците на Зодиака. Всеки знак провокира и насочва към определени действия, с които предизвиква в него съответните изменения.

Още...

НАЙ-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

podarukС наближаването на Новогодишните празници всеки иска да зарадва любимите си хора с подходящия подарък. Понякога ни е трудно да решим какво да изберем така, че да постигнем ефекта на изненадата. Зодията може да ни помогне и ориентира към вкусовите предпочитания на нашите близки.

Още...

Реклама

Рекламирайте при нас

За контакти: Мария Дамянова
reklama@tv1-bg.com
Тел.: +359 2 851 09 19, 0887 33 10 49

Свали Рекламна Тарифа