Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

И клиентите на НЕТ1 вече гледат програмата на ТВ1

Net1

От началото на месец ноември клиентите на НЕТ 1 могат да се наслаждават на програмата на телевизия ТВ1. Многократните запитвания за излъчване на нашата телевизия и от този оператор се овенчаха с успех и договорът между НЕТ1 и ТВ1 е вече факт. Всички клиенти, които ползват пакети с IPTV – интерактивна телевизия могат да следят програмата на телевизията. TV1 е различен и нетрадиционен телевизионен продукт. Програмата е насочена към аудитория, която проявява интерес към съвременната култура и изкуство, към екология, история и традиции. Програмната схема е решена без новинарски емисии и без прекъсване на филми и предавания за рекламни паузи.

Екипът на ТВ1 е уверен, че сред потребителите на НЕТ1 ще намери нови приятели, чиито потребности от качествен телевизионен продукт в HD формат ще бъдат напълно задоволени.

Реклама

Рекламирайте при нас

За контакти: Мария Дамянова
reklama@tv1-bg.com
Тел.: +359 2 851 09 19, 0887 33 10 49

Свали Рекламна Тарифа