Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

Цветно лято с ТВ1

Sunrise bigЗаедно с жаркото, мечтано и любимо на всички ни лято от 15 юли стартира и лятната програмна схема на ТВ1. В разнообразната програма, която сме Ви подготвили ще има още повече музика – джаз, етно, класика, опера и балет. Специално за ценителите на танца на живо от 15 юли до 30 юли всяка вечер от 21.00 часа ТВ1 ще излъчи конкурсните вечери на 27 Международен балетен конкурс Варна. Няма да пропуснем и почитателите на добрите документални поредици – от 18 юли започва поредицата „Плаването на техния живот”, а по-късно ще стартира и „Невероятният свят на автомобилите”.

В лятната програмна схема повторенията на авторските предавания на ТВ1 „Пътят” и „Анфас” ще припомнят на зрителите някои от най- интересни теми и гости от изминалия тв сезон.

Вашето лято ще е още по-ярко и цветно с програмата на ТВ1.

Реклама

Рекламирайте при нас

За контакти: Мария Дамянова
reklama@tv1-bg.com
Тел.: +359 2 851 09 19, 0887 33 10 49

Свали Рекламна Тарифа