Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
image
HD BroadcastingFeatures
HD Broadcasting услуги за всякакви събития.
tv1
TV1 Live чрез BGCN TV
Гледай TВ1 с приложението  BGCN TV - Свали BGCN TV от тук!
pic3
Въздуха в София
Проверете чист ли е въздуха при вас/ .
 

Нешка Робева в "Анфас"

225 Нешка Робева malkaТя е легенда в българската художествена гимнастика, тя е жената, за която поколения българи повтаряме рефрена „Нешка няма грешка“.Освен ненадминатите й успехи в спорта с нейните "златни момичета", Нешка Робева през последните двайсет години неизменно "печели златото" и като ръководител - хореограф на уникални шоу-спектакли, които представят с трупата й из цяла България и по света. А през последните три години спектаклите й бяха посветени на различни благотворителни каузи, насочени не само към спорта, но и към младите, към всички талантливи деца на България.

С огромно удоволствие ще посрещнем в новото издание на „Анфас“ треньорката, донесла златната слава на българската художествена гимнастика, човека с непоколебима гражданска позиция - Нешка Робева.

Събота,15 февруари от 20.30ч.

повторения - неделя, 16 февруари от 10.30ч.

понеделник и сряда от 21.00ч. и на 22 февруари в полунощ.

20 години ТВ1

Продукции