Гледайте по ТV1

smalllogo    Опция „Забавено гледане" в сайта на ТВ1    Всичко, което сте пропуснали да видите по ТВ1 в рамките на едно денонощие – вече може да откриете в плеъра на сайта ни чрез удобството на т.нар. „забавено гледане" - програмата може да се връща 24 часа назад. Опцията е достъпна и от Вашия мобилен телефон, като има и възможност, както за приплъзване назад в търсенето, така и за прецизно търсене в интервал от 15 секунди.   smalllogo

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
image
HD BroadcastingFeatures
HD Broadcasting услуги за всякакви събития.
tv1
TV1 Live чрез BGCN TV
Гледай TВ1 с приложението  BGCN TV - Свали BGCN TV от тук!
 

Тенорът Михаил Михайлов в "Анфас"

214 Михаил Михайлов malkaТой спечели тази година две първи награди – от Международнияконкурс за млади оперни певци „Гена Димитрова“ в Плевен и от Конкурса за камерно пеене на името на Панчо Владигеров в Шумен. Въпреки че е сред младите ни таланти, красивият му лиричен тенор вече е огласял много опернисцени в Лондон, Мадрид, Барселона, Осака, Москва, Букурещ, Краков, участвал е в престижни фестивали в Германия, Франция, Швейцария, Унгария и други. Едва 22 годишен, певецът дебютира в ролята на граф Алмавила от "Севилския бръснар", а след бързите стъпки нагоре вмузикалната си кариера, само преди дни вече пя в блестящ дует със звездната Соня Йончева на сцената на зала "България".В края на декември предстои да излезе в концертно изпълнение на операта „Евгений Онегин“заедно с друга ярка българска оперна прима – Красимира Стоянова.

В новия брой на предаването за култура на ТВ1 "Анфас" на 30 ноември, събота от 20.30ч. гледайте интервюто на Олга Бузина с многообещаващия тенор Михаил Михайлов.

Повторения - неделя, 1 декември от 10.30ч.

понеделник, 2 декември от 21.00ч. и сряда, 4 декември от 21.00ч., както и на 7 декември, събота в полунощ.

20 години ТВ1

Продукции